nie zmuszam cie abys zostal wielkim fanem kolarstwa ale nie splycaj tego tylko do pedalowania itp.bellus pisze:Generalnie nic widze w tym nic ciekawego, a mam co robić w domu. Nie musze się tępo patrzeć w telewizor. Więc jak widze wyścig kolarski to zmieniam kanał.
bellus pisze:Słuszne, masz racje. Trzeba jeszcze skręcać kierownicą na zakrętach, żeby się nie zatrzymać na tej publiczności co to czeka aż odblokują drogę i będzie można pojechać dalej.
I wlasnie taka jest mentalnosc Polakow, czasem trzeba jednego z drugim ustawic do pionu bo mysla sobie ze gdy jada samochodem sa panami szosbellus pisze:Mi samo kolarstwo nie przeszkadza - znaczy jak jade samochodem to mnie kolarze denerwują niezmiernie.
To moze, gdy w listopsdzie wybioerzecie kogos z PISu zorganizuje wam lepsza rozrywkebellus pisze:Na mój gusty tylko to odwraca uwagę od prawdziwych problemów. A potem wychodzi facet z SLD i na zarzuty, że nic nie zrobili dla miasta odpowiada, że jak to nic? przeciez TdP jedzie przez Jelenią Góre. Może to jest powodem "bicia się" miast o takie wyścigi?