Też bym się za to wziął, ale nie wiem czy jest sens w sytuacji gdy wypijam tygodniowo minimum 5 litrów piwa
Nie mniej jednak spróbuję może zacząć. Najpewniej jak się zacznie przerwa świąteczna.
PS: Oddaj mi FM-a
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 gru 2006, 17:49
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 13 gru 2006, 17:58
Sasha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kurt_KZN » 13 gru 2006, 19:48
Kurt_KZN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 gru 2006, 19:54
Moim zdaniem najlepsza kreatyna to ta Olimpu. W tabletkach ofkorzKurt_KZN pisze:rosze ,o polecenie mi najlepszej wg. własnego uznania ,Kreatyny (producnt ,dokładna nazwa itd).
Zalezy jakie kapsulkiKurt_KZN pisze:Czy musze , chodzić na siłke ,czy moge brać kapsułki na "sucho" i też bedzie efekt?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kurt_KZN » 13 gru 2006, 20:07
Kurt_KZN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 gru 2006, 20:14
Kreatyna + bialko. Teraz mozesz kupic bialka smakowe wiec az tak obrzydliwe to nie jestKurt_KZN pisze:Masz moze ,sprawdzona diete ,na przyrost masy?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kurt_KZN » 13 gru 2006, 20:22
Kurt_KZN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 13 gru 2006, 20:27
Pochodzic mozesz nie zaszkodzi ciKurt_KZN pisze:Czyli podczas przyjmowania tych dwoch rzeczy mam chodzic na silke ,tak?
Jak jestes mocno wychudony to na sam poczatek proponuje przytycKurt_KZN pisze:Masz moze jakis sprawdzony plan dla poczatkujacego?
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kurt_KZN » 13 gru 2006, 20:30
Kurt_KZN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 13 gru 2006, 20:44
Sasha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 13 gru 2006, 21:03
Czasami jak czytam podobne wypowiedzi to nie wiem czy mam się śmiać, płakać, czy odpuścić i dać ignoruj. Powiedz mi, jak Ty sobie wyobrażasz brać jakiś środek i nie ćwyczyć ? Za dużo chyba bajek się naoglądałeś. Innej metody nie ma.Kurt_KZN pisze:Czy musze , chodzić na siłke ,czy moge brać kapsułki na "sucho" i też bedzie efekt?
Dlatego zaraz Ci wyjaśnię na czym to polega.Kurt_KZN pisze:W sprawach kulturystyki jestem laikiem ,wiec prosze o wyrozumialosc.
Wytłumacz nam wszystkim tutaj zgromadzonym czym się różni kreatyna w pyle ( nie w proszku ) od tabletek ?Martinho pisze:Co do kreatyny to nie kupuj tego szajsu w proszku.
Drogi użytkowniku. Po pierwsze - proponuję ułożyć sobie dietę. To jest w przpadku każdego kulturysty 70 % sukcesu. Reszta to trening. Są strony internetowe, gdzie podobne rzeczy możesz znaleźć. Nikt Ci tej diety nie napisze. Jesli nie umiesz szukać w internecie, nie wiesz co i jak, proponuję wybrać się na najbliższą siłownię z banknotami. Tam Ci dietę ułożą, dobiorą suplementy itd. I nie słuchaj Martinho, że do Kreatyny powinieneś wziąć białko. Do kreatyny powinieneś wziąć dextrozę i derybozę. Sa to specyfiki, które w połączeniu dają wyśmienite efekty. Na pierwszy cykl właśnie taki misz masz proponuję. Później możesz pobawić się odpowiednio w gainery, białka i tym podobne.A więc kupuje Kreatyne jaką mi poleciłeś i jakieś białko smakowe.
Czyli podczas przyjmowania tych dwoch rzeczy mam chodzic na silke ,tak?
Dobra, a więc po pierwsze primo dieta jak już nadmieniłem. Po drugie trening. Nie ma czegoś takiego jak przykładowy trening. Jest sporo stron na których możesz odnaleźć atlasy treningowe. Z nich możesz sam sobie ułożyć własny trening w oparciu o inne przykłady. Poza tym ... skoro przyrost masy jest dla Ciebie problemem, powinieneś każdy ruch wykonywać dokładnie i powoli napinając mięsień przy skrajnym położeniu czy to sztangi czy hantelka.Pochodzic mozesz nie zaszkodzi ci Wink Lekkie cwiczenia z hantelkami na modlitewniku, czy wyciskanie 40 kg seriami po 8 razy bedzie w sam raz Wink
5 razy dziennie to odpowiednia dawka. Ostatni posiłek około 18. Co mogę polecić ... twarożek z suszonymi owocami. Nie jedz na kolację dużo, bo to co zjesz odłoży Ci się w sposób niechciany na dupciSasha pisze:Musisz jeść dużo razy dziennie. Przynajnniej 6 razy tak gdzieś co 3 godziny.
Może Cię zaskoczę, ale kreatyna jest na przyrost masy mięśniowej - to po pierwsze.Oczywiście ... daje dużo siły. Ale trzeba pić pić pić ... dużo pić:) Oczywiście wody niegazowanej.Sasha pisze:bo ona daje siłe i mozesz jechać na siłce na granicach swoich mozliwości
To już pozostawię bez komentarzaSasha pisze:na siłce jak bedziesz to kup sobie izotoniki żeby móc ćwiczyć wiecej. pozd
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bbaros » 13 gru 2006, 21:03
bbaros

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frank drebin » 14 gru 2006, 18:10
frank drebin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 14 gru 2006, 18:40
frank drebin pisze:Jaka diete mam zastosowac ?
Sprzęt = hatnelki, sztanga itp ? Jeśli tak to powiem szczerze - n i e p o l e c a m. Karnet na siłownię to wydatek rzędu 40-70 zł za miesiąc. Dostajesz profesjonalny sprzęt, możliwość konsultacji swoijego treningu z innymi, a nawet ( niekiedy ) możliwość pomocy ze strony doświadczonego trenera, zawodnika, czy tym podobnych osób.frank drebin pisze:Jaki kupic sprzet?
frank drebin pisze:akie cwiczenia mam wykonywac do poszczególnych parti ciała?
Nie ma sensu. Jeżeli masz brzuszek ( a masz ) to taki trening nic a nic Ci nie da ( no poza wzmocnieniem mięśni których i tak nie zobaczysz ).frank drebin pisze:Wczoraj zaczałem z A6W, dzis sie zabieram za dzien 2, ale czy wykonywanie tego na poczatek ma sens??
No akurat w Twoim wypadku białko to nie jest najlepsza opcja.frank drebin pisze:Prosiłbym o konkretne rady, nie typu zacznij biegac i jedz wiecej białka czy co w tym stylu, z góry dzieki
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sasha » 14 gru 2006, 20:00
Sasha
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio