tvp sport albo eurosport ale nie jestem pewien gdzie jak znajdę to napiszdziki16 pisze:orientuje sie moze ktos na ktorym kanale transmitowany bedzie emcz USA-Australia w kosza??
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 20 sie 2008, 12:17
tvp sport albo eurosport ale nie jestem pewien gdzie jak znajdę to napiszdziki16 pisze:orientuje sie moze ktos na ktorym kanale transmitowany bedzie emcz USA-Australia w kosza??
bufu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 sie 2008, 12:40
Nie żartujmy. Skolimowska narzeka na przepuklinękaczy pisze:bieg na 400 m ppł. - Anna Jesień
rzut młotem - Kamila Skolimowska, Anita Włodarczyk
Na TVP Sport będziedziki16 pisze:orientuje sie moze ktos na ktorym kanale transmitowany bedzie emcz USA-Australia w kosza??
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 20 sie 2008, 12:42
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: McSuchy » 20 sie 2008, 12:45
Zgodzę się i choć nie kibicują im (go Litwa!Yukasz pisze:Poza tym Amerykanie tak przypakowali ze składem że nie widzę szans na ich pokonanie ani nawet nawiązanie większych szans
McSuchy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 sie 2008, 13:06
Wydaje mi się że nikogo nie zlekceważą bo nie na darmo nauczeni ostatnimi IO i MŚ przyjechała taka a nie inna mega hiper super wypasiona drużyna z której podobnych graczy w innych teamach daremnie szukać. Jedna nadzieja w tym że jakaś drużyna nie będzie się podpalała że gra z prawdziwym Dream Teamem i grała cały czas swoje a w związku z tym że grają ze sobą nie od dziś przynajmniej w zgraniu mają małą przewagę nad USA. No i dzięki temu może przy wyniku na styk presja osiągnięcia sukcesu nieco sparaliżuje poczynania Amerykanów i imo to jest jedyna szansa na ich pokonanie. Ale jak napisałem nie widzę na to szans. A niech mają Amerykanie złoto, w końcu ostatnio przegrywaliMcSuchy pisze:zlekceważenie rywali
Ja jeszcze kibicuję jak zawsze Argentynie a także HiszpanomMcSuchy pisze:go Litwa! Very Happy
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 20 sie 2008, 13:22
zygy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 20 sie 2008, 14:02
Maciek (interista)
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 sie 2008, 14:07
Faktycznie, tysięczny postlisek_chz pisze:Michał brawo za ilość postów
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 20 sie 2008, 14:11
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bufu » 20 sie 2008, 14:28
Tak przypuszczałem,że medalu nie będzie ale żeby wszystkie 3próby nie udane to już źle.lisek_chz pisze:Niestety, Kamila słabo jak cały sezon, ale cóż, kontuzje jej nie dawały spokoju
może jutro jakiś medal będzie w kajakachLucjan Błaszczyk pokonał Czecha Petra Korbela 4:2 (11:9, 11:9, 7:11, 11:4, 10:12, 11:8) w drugiej rundzie singla olimpijskiego turnieju tenisistów stołowych w Pekinie.
W 1/16 finału Błaszczyk spotka się z trzykrotnym mistrzem świata (2001, 2005, 2007) Chińczykiem Wang Liqinem. Mecz odbędzie się w czwartek, 21 sierpnia, o godz. 8.00 czasu polskiego.
bufu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 20 sie 2008, 14:41
No już chyba tylko oni nam zostali - ale raczej w piątek, a nie jutrobufu pisze:może jutro jakiś medal będzie w kajakach
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rbortniczuk » 20 sie 2008, 15:22
hmmm wiedziałem W ćwierćfinałowy spotkaniu igrzysk olimpijskich w Pekinie polscy piłkarze ręczni przegrali z Islandią 30:32 (14:19)rbortniczuk pisze:Po meczu z Francją Polacy mają jakieś szanse w strarciu z Islandią? Nie wyszli zaangażowani do tego meczu, grali chimerycznie, mam dziwne wrażenie, że się Islandczycy się po nich przejadą...
rbortniczuk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 20 sie 2008, 15:37
mete
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dziki » 20 sie 2008, 15:45
dziki

myhalek_acm
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio