Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 19 lut 2010, 0:04
michal2
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lut 2010, 0:10
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: arek_ahig » 19 lut 2010, 8:51
arek_ahig

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 19 lut 2010, 11:34
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 19 lut 2010, 14:49
arek_ahig pisze:Czym rozni sie stosowanie dopingu od uzywania sprzetu nie majacego homologacji FIS, ktory wydluza skoki o kilka metrow?
Amman stosuje te wiazania od dluzszego czasu, wiec jego przewaga nad innymi zawodnikami z czolowki moze wynikac wlasnie z tych wiazan.
Skoro dyskwalifikuja zawodnikow za zbyt dlugie narty, za nieprawidlowy kombinezon, to nie widze powodu, zeby tak samo dzialo sie w przypadku wiazan.
Bylbym zdziwiony gdyby FIS nie zareagowal i nie pozbawil Simona zlota. Trzeba bylo byc uczciwym i liczyc sie z konsekwencjami.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: michal2 » 19 lut 2010, 14:58
michal2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 19 lut 2010, 15:00
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lut 2010, 15:01
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 19 lut 2010, 15:07
Nie sądze aby przegrał bo był w niesamowitym gazie. Ale nie zmienia to faktu, że świadomie oszukał - a tak być nie może.Boromir pisze:Naprawdę wierzycie w to, że Ammann bez tych wiązań przegrałby ten konkurs? Dla mnie żenujące zachowanie reprezentacji Austrii, która sama kombinuje z kombinezonami i jakoś im to nie przeszkadza.
Wszystko okaże się na dużej skoczni, bo tam prawdopodobnie Simon będzie skakał na normalnych wiązaniach. Jak przegra, będziemy się zastanawiać co by było gdyby.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 19 lut 2010, 15:08
Pamiętasz Hannavalda i jego padaczki po zwycięstwach? Ja tam akurat Simona lubię, koleś bawi się tym co robi, taka dzisiejsza wersja Goldbergera.Czarna Perła pisze:Ja w ogóle go nie trawie.. Wygląda jak taki rozkapryszony bachor, zawsze musi wygrywać a reszta się nie liczy. Nie mówcie mi że to sportowa złość, bo to wcale tak nie wygląda.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Czarna Perła » 19 lut 2010, 15:12
Oczywiście, że pamiętam Hanniego. Ja tam go lubie. Fakt, impulsywnie reagował po dobrym skoku, ale cóż taki już miał stylBoromir pisze: Pamiętasz Hannavalda i jego padaczki po zwycięstwach? Ja tam akurat Simona lubię, koleś bawi się tym co robi, taka dzisiejsza wersja Goldbergera.
Czarna Perła
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 lut 2010, 22:45
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 19 lut 2010, 22:45
Diamen23

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 19 lut 2010, 22:51
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: NoName1989 » 19 lut 2010, 22:57
załóż narty, kijki w ręce, idź pobiegnij za nią i skończ pierdolić.Martinho pisze:Kowalczyk no nieWymaga od organizatorow niewiadomo czego a od siebie nie moze wymagac czegos wiekszego... Ona miala tu byc gwiazda a nie ledwo zdowbywac 3 miejsce w niemal wygranym biegu... Swoja droga nie tak dawno plakala ze PZN nie dba o nia bo zbyt cienko ja ubiera, a dzisiaj jakos mogla biec na krotki rekaw...
Ide ogladac szwabikow - zawsze lepiej niz Polaczkow.
NoName1989
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio