Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 26 sty 2018, 15:56
BeBaD

ryba_82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 sty 2018, 16:13
A Tobie nic do tego, że ja nie chcę. by jakieś osoby dostawały moje pieniądze na swoje hobby. Prywatne zbiórki, gdzie ludzie dobrowolnie się dorzucają? Bardzo proszę. Dlaczego w takim razie na chore dzieci, KTÓRE NIE MIAŁY WYBORU, państwo w pełni nie wpłaca na wszelkie operacje?
Carbon

ryba_82
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 26 sty 2018, 16:19
BeBaD

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 sty 2018, 16:27
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Salas11 » 26 sty 2018, 16:31
Carbon pisze:Jestem socjopatą i egoistą, średnio mnie interesuje szczęście innych, bo wyznaję zasadę, że każdy kuje swój los. Więc oni powinni mieć gdzieś, czy ja się dobrze bawię, tak samo jak ja mam gdzieś, czy oni dobrze przeżywają ten dzień.
Salas11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 sty 2018, 16:43
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 26 sty 2018, 16:54
RoyKeane
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 sty 2018, 17:05
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoyKeane » 26 sty 2018, 17:16
Przesadzasz, informują o tragicznej sytuacji i o podjętej akcji ratunkowej, polska wyprawa jest niedaleko, śmigłowiec, MSZ, pełna dynamika sytuacji, to jest news ciekawy, więc nie dziwne że jest na pierwszych stronach onetów,
RoyKeane

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 26 sty 2018, 17:16
W tym przypadku to jest bzdura, żona rozmawia nonstop z mediami(a to z radiem Eska, a to z onetem) i to telefonicznie. Gdyby nie media, to nie zebrałaby 50 tysięcy euro w kilka godzin, bo nikt by jej postu na facebooku bez mediów nie zobaczył. I to ona ciągle informuje media o kontakcie z tą Francuzką, nie na odwrót.
Carbon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 26 sty 2018, 17:20
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio