W co gracie oprócz piłki nożnej? - Strona 6

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 sie 2005, 19:13

Trzeba powiedziec ze poza PN to w mało co gram ale jak juz gram to najczęściej siatkówka, tenis stołowy i ziemny.Gram także w karty ale chyba nie o to chodziło autorowi tego tematu :D
pozdro

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 0:50

Bilard :) koszykowka baaaaaaardzo rzadko , hmm i co jeszce :D i jeszcze gralem na gitarze :wink:

Awatar użytkownika
K@rolas_RSP
Grafomańskie harakiri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: K@rolas_RSP » 16 sie 2005, 1:22

ja oczywiście trenuje piłke nożna , lubie sobie popykać w bilarda online i nie tylko , no czasem raczej w lato grywam też w tenise ziemnego ale co jakiś czas grywam w każdą dyscypline sportu :lol: :lol:

Awatar użytkownika
beku
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: beku » 16 sie 2005, 9:22

Jeśli nie gram w PIŁKE to ... hmmmm troche w siatkówkę , kosza , no i w Managera :P oczywiście :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 9:36

Ja oprócz piłki to jeszcze :

pływam :arrow: wogóle uwielbiam wodę, to moje drugie środowisko życia normalnie ;P

koszykówka :arrow: w repr. szkoły gram, ale to nic wielkiego :)

siatkówka :arrow: tu także gram w repr. szkoły głównie pewnie dzięki mojemu wzrostowi, który mi pozwala spokojnie ściąć piłkę ponad siatką... bo przyjęcie mam fatalne ;P

tenis ziemny :arrow: lubię nieraz popykać z kumplami albo tatą. Odprężam się przy nim.

Awatar użytkownika
RTS
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RTS » 16 sie 2005, 11:45

siatkówka , koszykówka , pływam , tenis stołowy , pilka reczna. ...

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lut 2006, 13:02

Ja jeszcze jakieś 3 lata temu trenowałem piłkę nożną, lecz jak to często bywa po prostu mi się znudziła. Trochę może tego żałuje bo nie szło mi to tak źle. Ale od jakiś 2 lat zaczołem trenować już tak bardziej na poważnie siatkówkę. Jak na razie idzie to dosyć ciężko, ale się staram. Lubię też czasem sobie pograć w tenisa (i stołowego i ziemnego), ewentualnie w kosza ale to już ostateczność :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 10 lut 2006, 13:55

No żaden sport nie jest taki jak piłka, to oczywiste, ale bardzo lubie sobie pograć w bilard, czasem jakiś ping-pong, pływanko i się żyje :wink:

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 10 lut 2006, 14:47

RóżA pisze:Ja jeszcze jakieś 3 lata temu trenowałem piłkę nożną, lecz jak to często bywa po prostu mi się znudziła.

nagle przestało sie chcieć grać.... loool

ja trenuje już 7-8 lat... dokładnie nie pamiętam.... :) i póki co nie zamierzam z tym kończyć :) a tak pozatym, lubie grać w siatkówke i pływać :) Kosz to ostateczność....

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 10 lut 2006, 14:51

meecik_mks pisze:nagle przestało sie chcieć grać.... loool

Nie w tym tkwił problem--> na treningi musiałem dojeżdżać pociągiem ok 30km a wtedy byłem jeszcze "mały" więc mogło mi się to znudzić. Gdybym teraz mógł to bym do tego wrócił, ale już jestem na to za stary :P

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 lut 2006, 21:38

Ja gram w reczna - cos pieknego:))poza tym nozna, lubie tez tenis stolowy :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 23 lut 2006, 10:30

Ostatnio nie gram juz w pilke tak czesto jak kiedys. Teraz gram jeden mecz na dwa tygodnie. Takie male kopanie pilki okolo godziny, ale raz na jakis czas gramy powazne mecze na stadionie ktory wynajmujemy bardzo tanio, tak miedzy kumplami.
Pozatym czesto chodze grac w kregle i tenisa. W kosza bardzo zadko, nie mowiac juz o surffie, kiedys chodzilem 4/5 razy w tygodniu a teraz raz na miesiac. Czasami tez przejde sie na silownie. Nie mam juz tyle czasu co kiedys na sport. :P

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 14 mar 2006, 16:18

Ja gram w noge i siate. Niestety przez dość częste kontuzje nie moge za dużo grać.

el_nino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_nino » 15 cze 2006, 13:09

W piłke nożną gram najczesciej, rzecz jasna:). Innymi kategoriami sportu które uprawiam to Koszykówka, bardzo czesto gram, najczęsciej ze znajomymi. Siatkówka, już żadziej niż dwa wcześniej wymienione sporty, ale lubie w to grac, kiedys jak bylem w wielkiej formie to trudno bylo odebrac komukolwiek moj serw. Tenis stolowy - gram teraz od czasu do czasu, robie spore postępy z meczu na mecz, z seta na set ;). Co jeszcze?? hmm....Oczywiście pływanie, ale to tylko wtedy jak jest cieplo, wtedy wybieram się na basen.

Awatar użytkownika
tiaga
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 20 cze 2006, 20:56

Od 6 lat trenuje piłkę ręczną z małymi sukcesami, jednak w tym roku kończę swoją "karierę".
Aktualnie jeżdżę konno, gram w tenis ziemny i raz w tygodniu agility :D codziennie też jeżdzę na rowerze, ale typowo sportowa jazda to to nie jest ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”