Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 10 lip 2005, 13:42
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żuras » 11 lip 2005, 18:56
Żuras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 15 sie 2005, 16:36
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sie 2005, 18:54
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 21 sie 2005, 20:11
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 21 sie 2005, 22:29
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 21 sie 2005, 22:30
Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 10:20
Mnie to wyglądało na maszynę Dądeli, lub Ułamka.Cris7 pisze:A od kogo Piekarski bike'a pożyczył?
Oj, chciałabym się tam wybrać, chociaż na dzień dzisiejszy wszelkie plane legły w gruzach [ślubCris7 pisze:Zapraszam za dwa tygodnie!No i za tydzień obowiązkowo na GP!Do zobaczenia nad Brdą!
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 22 sie 2005, 10:38
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SebCristiano » 22 sie 2005, 10:42
SebCristiano
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2005, 10:43
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 10:54
I to ogromne. Ja jestem pesymistką. Byłam na naszym ostatnim meczu wyjazdowym w Lesznie i muszę powiedzieć, że Sullivan ostatnio zawodzi na 'obcych' torach [u siebie też zresztą...]. Polonia to chyba nasz najbardziej niewygodny przeciwnik [nie sugeruję się tu ostatnim meczem rundy zasadniczej, gdzie - jak się okazło - coniektórzy chcieli, byśmy przegrali i dzięki temu mieli ten jeden mecz u siebie więcej - kasa, kasaBogi pisze:W sumie brawo Polonia, bo jeszcze nadzieje na awans są.
Czy ja wiem, czy jechał tak dobrze... W biegu pierwszym zdobył 3 punkty przez defekt Piekarskiego. W biegu czwartym sporo pomogło mu zakopanie się Holty [który w tym biegu mnie strasznie zdenerował, gdy na ostatnim łuku podjechał Piekarskiego]...Bogi pisze:Szkoda mi trochę w Bydgoszczy K.Klechi bo jechał bardzo ładnie, ale miał potem wypadek i defekt.
Na wypożyczonym nawet nie wystartowałBogi pisze:nawet na wypożyczonym motorze prowadzić praktycznie cały bieg
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 22 sie 2005, 11:06
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 22 sie 2005, 11:17
A cóż to za wykropkowane przekleństwa. Czyżby WP dla pana?Cris7 pisze:Jeżdżą wszyscy,ale na końcu i tak wygywa Unia...
Nie sądzę,aby ktokolwiek potrafił ich zatrzymać.NAwet bez Ricki'ego potrafią zdeklasować rywali(jak w spotkaniu z Apatorem).Szkoda.Bardzo liczyłem na spotkanie finałowe z Apatorem,bo była by wtedy duża szansa,a tak zostaje wicemistrzostwo(jesli nie spiepszymy rewanzu z Włókniarzem).No i byłoby gorącoPEłny stadion(dzieci,ich rodzice,dziadkowie) jednym chórem:"Apator Vibrator" i "je*ać Toruń je*ać"
![]()
![]()
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 22 sie 2005, 11:25
U Was dzieci śpiewają takie rzeczy?Cris7 pisze:PEłny stadion(dzieci,ich rodzice,dziadkowie) jednym chórem:"Apator Vibrator" i "je*ać Toruń je*ać" Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
futbolowa
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio