Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 24 lip 2005, 2:35
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 24 lip 2005, 11:16
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lip 2005, 11:23
Reven ma racje.To był Tour w którym Ullrich jezdził w grupie Bianchi.Na druzynowej czasówce USP wygrali o 43 sekundy z grupa Ullricha.kama_reda pisze:Otóż ja to pamietam troche inaczej, ale moze mam nie najlepszą pamięć. Przewaga US Postal wynosiła z tego co pamietam 2:46, i nie nad Team Bianchi tylko nad Telekomem, albo już t-Mobile.
Pewny nie jestem
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 24 lip 2005, 19:42
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 24 lip 2005, 21:21
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 25 lip 2005, 16:53

snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 26 lip 2005, 23:49
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 26 lip 2005, 23:52
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 lip 2005, 23:58
Manolo Sainz(dyrektor sportowy grupy) stwierdził ze Heras nie bedzie liderem na TdF gdyż sie nie sprawdza.Bedzie liderem na Vuelcie, a Beloki juz raczej nie wróci do formy z przed tego fatalnego upadku(obym sie mylił).revan pisze:zapewne liderami będą Heras i Beloki
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 27 lip 2005, 14:54
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 lip 2005, 17:20
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 17:25
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 27 lip 2005, 17:36
Jasne ze zostalby liderem, ale nie takim jak Lance. Ja na jego miejscu tez wolalbym tam jezdzic, niz w Liberty. Nie rozumiem zabardzo tej decyzji. Moze zaproponowali mu duzo €Bogi pisze:Daje ... głowę, że w DCH został by liderem.Nikt z obecnych graczy raczej nie jest zdolny do bycia takim prawdziwym liderem ( no bo Hincapie , Savoldelli ? ).Ale z drugiej strony ja nie uważam, że on zostałby w cieniu Ullricha, bo przecież on już jest chyba wypalony.
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 27 lip 2005, 19:40
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 27 lip 2005, 19:52
Tomachos pisze:Janek Ullrich wygra Tour w przyszłym roku!!! Zobaczycie
T Mobile jest niemiecką drużyną więc liderem Byłby Janek a nie wino w przyszłym roku.
Co do discovery to zdaje mi się że to nie kazach odżycił oferte tylko grupa amerykańska mu podziękowała, doszli do wniosku że jest za słaby??
Macie jakieś typy na lidera discovery?? (może wróci jakiś kowboy - Landis, Levi, Julich??)
Pzdr i dokładam sie do prośby fanfci do modow żeby przemianowac tdf na kolarstwo
Uchi_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio