Horrory - Strona 9

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 sie 2006, 1:23

Dżokere pisze:Ty masz ciało a ja mam móźg"
Wczoraj właśnie zacząłem oglądać ale byłem tak zmęczony, że zasnąłem :) Ale do tego momentu akurat doszedłem :D

Dżokere pisze:PS: aha... i najwazniejsze pamietajcie zeby nigdy nie śnić o Freddim
Najlepsze właśnie było to, że w noc gdy obejrzałem część pierwszą naprawdę śniłem o nim :) Na drugi dzień było bardzo dziwne uczucie i powoli zacząłem nawet w to wierzyć :P

Awatar użytkownika
Dżokere
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 14 sie 2006, 1:26

Ja tak miałem z Jasonem.
Jeszcze jak leciał na TVP 1 po 1 w nocy. Szłem spać po 3 a o 7 rano miałem klasówke z matmy.. Babka wchodzi a ja o mało się na nią nie rzuciłem. Cały czas miałem przed oczami obraz Jasona w jeziorze. Straszne to było.

PS::
A ona nawet podobna byla. Teraz już mnie nie uczy. (na szczęście) :lol:

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 14 sie 2006, 10:29

Bobohawk pisze:Na chwilę obecną obejrzałem część pierwszą która powstała w 1984 roku. Muszę przyznać, że film mnie zaciekawił bardzo i zabieram się do kolejnych częśći
Zgodnie ze stara zasada "pierwsza czesc najlepsza" kolejne serie juz nie zachwycaja tak jak jedynka ;) Ale to jeden z moich ulubionych horrorow z dziecinstwa :lol:
Dżokere pisze:PS: aha... i najwazniejsze pamietajcie zeby nigdy nie śnić o Freddim
Bobohawk pisze:Na drugi dzień było bardzo dziwne uczucie i powoli zacząłem nawet w to wierzyć
:lol:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 15 sie 2006, 13:16

No i mam już drugą część za sobą Freddy'ego Krugera. Na początek opis:

W tym samym domu, w którym kiedys mieszkała Tina Gary ze swoją matką, teraz mieszka rodzina Walsh'ów. Jessy - pierworodny syn ma te same koszmary, które dręczyły poprzednią lokatorkę. Dowiaduje się o niej i jej problemach z pamiętnika znalezionego przez jego dziewczynę Lisę. Jego rodzice nie są dla niego oparciem. Ojciec oskarża go o branie narkotyków, matka zaś podejrzewa chorobę psychiczną. Natomiast Freddy nie chce juz sam zabijać i po demonstracji swoich możliwości daje do zrozumienia Jessy'emu, że oczekuj tego od niego.
Filmweb.pl

Teraz kilka słów odemnie. Tak jak wspominaliście druga część była gorsza od poprzedniczki, ale i tak utrzymała wysoki poziom. Mi osobiście bardzo się podobała i było kilka strasznych momentów. W tej częśći Freddy był znacznie bardziej niebezpieczny. I oczywiście te klasyczne zakończenie :P No nic teraz na mnie czeka część trzecia lecz nie chce mi odpalić :/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”