Post Wyświetl pojedynczy post autor: MazurXIII » 25 paź 2015, 22:44
MazurXIII

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 paź 2015, 22:45
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2015, 22:46
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 paź 2015, 22:46
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 25 paź 2015, 22:47
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2015, 22:47
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Carbon » 25 paź 2015, 22:48
Kamil232 pisze:Wyciągnie się paru od Kukiza. Da im stołki i tyle. Będzie dobrze.
Pijemy!
Carbon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 paź 2015, 22:48
Jeżeli będą to odpowiedni ludzie, to nie mam z tym problemu. Polska ZAWSZE lepiej była zarządzana w dyktaturze.ozob pisze: PiS ma wynik ponizej 40%, ale i tak wystarczy do samodzielnych rzadow. Do spolki z prezydentem i planami dotyczacymi zmiany konstytucji pachnie troche dyktatura. Ciekaw jestem czy ta zmiana cokoliwiek pozytywnego przyniesie dla Polski?
Wiesz dlaczego? Tak samo jak wygrywało PO. Polska to zakompleksiony naród. Media przedstawiają wyborców PO jako intelektualistów, a PiS jako moherów. Jeżeli ktoś się mało interesuje polityką i przed wyborami słyszy cały czas, że na daną partię głosują niby ci lepsi to zagłosuje na nich żeby się poniekąd dowartościować.ozob pisze:Nowoczesna jednak dala rade i z pewnoscia jest jedna z przyczyn slabego wyniku PO. Programowo Petru chce być tym czym miala byc PO. Widac jest zapotrzebowanie w spoleczenstwie na tego typu partie.
Ja głosowałem na partię KORWiN, ale ze względu na Przemka. Dopóki prezesem tej partii będzie Janusz to nie zdobędzie nowego elektoratu. Moim zdaniem sama nazwa niektórych odstrasza i się do niego nie przekona. Nazwa partii powinna być inna i prezesem powinien być Wipler. Wtedy byłoby około 10 % IMO.ozob pisze:Korwin zalicza kolejna porazke w wyborach. Jakie musza miec zdanie o Januszu potencjalni wyborcy skora przegrywa on z takim tworem jak Kukiz? Widac bardzo marne.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: red85 » 25 paź 2015, 22:49
red85
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 25 paź 2015, 22:51
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 paź 2015, 22:52
Starowałeś z listy PiS, czy jesteś psychofanem?Kamil232 pisze:PIwek przyjacielu. Zrobiliśmy to!
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 25 paź 2015, 22:53
Co?! Przemek wciągnął go nosem, przemielił i wysrał. Dziękuję.ozob pisze:Bez urazy guru, ale Wipler to kretyn. Przy okazji rozmowy u Olejnik ten anonimowy Zandberg rozlozyl go na lopatki.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 25 paź 2015, 22:54
Ty, nie zniechęca Cie poziom dyskusji?red85 pisze:Kto idzie po kogo i do kogo? Nie wiem czy mam się pakować i spieprzać czy czekać z butleką wódki
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 25 paź 2015, 22:54
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 25 paź 2015, 22:55
guru pisze:Starowałeś z listy PiS, czy jesteś psychofanem?Kamil232 pisze:PIwek przyjacielu. Zrobiliśmy to!
Kamil232
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio