Orange Ekstraklasa - program TVN - Strona 8

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 paź 2006, 14:00

cloner pisze:Wiadomo, ze Canal+ robi duzo lepsze programy, w koncu ludzie za to placa Exclamation Natomiast TVN robi dla masowego widza, i dlatego program ten jest/bedzie jakosciowo gorszy.
W sumie za program z TVNu tez placa :!: bo zwaz na to ze to co ogladasz na TVN nie jest na zywo tylko jest to retransmija, gdyz kilka godzin wczesniej ten program jest na TV4 (?)(albo TVN24 :think: , ktore sa w C+ czy kablowkach ale mniejsza o to teraz tez ludzie beda za to placic - "n" - pakiet sportowy zobaczymy czy poprawi sie jakosc - bo ludzie beda za to placic - a to co puszcza o 23/24 na ogolnodostepnym TVN bedzie tylko retransmija

Awatar użytkownika
Gerd
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gerd » 01 paź 2006, 14:13

22.
Na żywo program jest na TVN24. Raczej nie może być na TV4, gdyż ta telewizja jest powiązana jakoś z Polsatem.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 lut 2007, 15:48

Wczoraj pierwszy raz ogladałem program (co prawda nie caly bo wczesnie leciał "Lot nad kukułczym gniazdem) Orange Ekstraklasa czyli jak to mówi prowdzacy ten program gosc orangije ekstraklasa :lol: . Obejrzałem pierwszy raz i juz pewnie nie obejrze. Tragedia jak by to napisał Mentor ['] ten program jest zupełnie poza rytmem meczowym :lol: . Poziom gosci i prowadzacego jest strasznie kiepski w sumnie nic ciekawego sie nie dowiedziałem,no moze tego ze Zagłebie pokonało starsznie silna Boaviste Porto(grali rezerwami). Nawet nie przedstawili przygotowan wszystkich druzyn do sezonu i pomineli sparngi.

Ten program nie odbiega od poziomu "sportu" w TVN a jaki ten poziom jest to wszyscy wiemy.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 26 lut 2007, 20:41

Brakuje im odpowiednich prowadzących bo ci co są to wogóle się nie nadają. Nie raz próbują rzucić jakimś żartem ale jest tak żenujący że nie wiem czy mam płakać czy śmiać się z głupoty tego żartu. Jedyny plusem tego programu jest to, że można obejrzeć bramki z OE. Nic więcej bo dyskusje prowadzone w studio nie są interesujące. Już nie raz zdarzało mi się że w trakcie programu usnąłem bo prowadzący tak nudzą. Cóż jak na razie sport w TVN idzie w dół z prędkością światła ;)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 26 lut 2007, 21:35

Bobohawk pisze:Jedyny plusem tego programu jest to, że można obejrzeć bramki z OE.

Jesli dobrze kojarze to bramki z OE mozna tez ogladac na gazeta.pl a wiec nie trzeba sie katowac ogladaniem tego programu na TVNie. Faktycznie mozna zasna podczas pogramu i to nie tylko dla tego ze dyskusje prowadzone w studio nie są interesujące ale takze dlatego ze program jest pozno w nocy a na drugi dzien trzeba rano wstac. Mogli by dawac powtórki w poniedziałek o normalnej godzinie. A jesli chodzi o te dowcipy prowadzacych to faktycznie sa żenujące i wzoraj tez dało sie to zaobserwować, tylko ze gdy wczoraj ogladałem magazyn OE to był tylko jeden prowadzacy :wink:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 26 lut 2007, 21:38

franz pisze:Jesli dobrze kojarze to bramki z OE mozna tez ogladac na gazeta.pl
Ale to nie jest ta sama jakość, zresztą skróty spotkań są dodatkowo z "fachowym" komentarzem :lol:
franz pisze:ale takze dlatego ze program jest pozno w nocy a na drugi dzien trzeba rano wstac.
Bodajże godzinę wcześniej program ten leci na TVN 24 wówczas da się jeszcze jakoś wytrzymać choć też nie zawsze :P

Awatar użytkownika
johnny_bravura
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: johnny_bravura » 26 lut 2007, 21:48

Komentarze i prowadzacy nie najlepsi nie da sie ukryc ale wlasnie brameczki mozna spokojnie obejrzec na duzym wyswietlaczu :P zobaczy sie meczyki nastepnej kolejki, troche statystyk czasami pokaza, i ogolnie mozna przesledzic podstawowe informacje na temat danej kolejki...powtarzam - podstawowe... moze mnie teraz zbesztacie ale ludzie...co ja mam ogladac innego jesli mam TVP1, TVP2, Polsat, TVN i regionalna...? :lol: wole to niz nic bo pan Korzeniowski sie nie stara... :evil: jedynie TVP 3 pokaze w niedziele czy sobote jakis meczyk siatkowki, albo na Polsacie po polnocy a to koszykowke, a to pilke (wczoraj pokazywali Wisła - Zagłębie w PO)...

Awatar użytkownika
Goguś
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Goguś » 27 lut 2007, 9:25

Bodajże godzinę wcześniej program ten leci na TVN 24 wówczas da się jeszcze jakoś wytrzymać choć też nie zawsze
Ja jak tylko zobaczyłem tabelę OE to poszedłem spać. Wszyscy podają, że Zagłębie ma 2 miejsce a w magazynie Lubinianie są na czwartej pozycji, druga oczywiście Legia... A przecież wszyscy doskonale wiedzą, że w pierwszej kolejności liczą się punkty, a potem bezpośrednie mecze a z Legią wygraliśmy, z koroną był bramkowy remis na wyjeździe.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 27 lut 2007, 17:42

Kolejny dowód na brak profesjonalizmu ludzi tworzących ten program. Nie wiem czy ludzie z TVN nie widzą że sport ma u nich beznadziejnych komentatorów i prowadzących. Transmisje na żywo to już całkowita porażka i z włączoną fonią nie da się oglądać.
Cóż do ekspertów również jakoś nie mają ręki bo jak nie Bednarz to Tuzimek, co jeden to lepszy. A na zmiany się raczej nie szykuje. Mi się wydaje że TVN po prostu nie był przygotowany zarówno na transmisje LM jak i magazyn OE. Teraz z każdym programem coraz bardziej się pogrążają.

johnny_bravura pisze:brameczki mozna spokojnie obejrzec na duzym wyswietlaczu Razz
To jest właśnie ten jeden z nielicznych plusów tego magazynu :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”