Kuba Wojewodzki - Strona 10

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 18 gru 2006, 22:17

hehe fakt klnął jak szewc, ale Liroy'a chyba nie pobił... :wink: Był kontrast Pazury i Peji. Może specjalnie Kuba zaprosił tak 2 odmiennych ludzi, żeby pokazać ludziom jak Rychu blado wypada przy Czarku. Osobiście lubie Pazure i bardzo go szanuje, Peja jest dla mnie dobry raperem, hmmm dobrym?? Zajebistym był na "Na legalu?" potem już coraz gorszym. Mimo to lubie go, a to że zachowuje sie jak zachowuje to trudno, mówi prawdę i nie udaje, heh w sumie dziwnie by to wygląało jakby on spokojnie siedział.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 18 lut 2007, 23:18

Właśnie skończył się pierwszy odcinek z kolejnej nowej serii, serii którą zapowiada jak dla mnie bardzo fajna reklamówka :P Jedynym gościem Kuby była dziś Agnieszka Chylińska. Oczywiście nie obyło się bez fucków, k... i innych wyrazów określających nasze części ciała. Odcinek uważam za dobry bo można się było pośmiać a że było trochę wulgaryzmów... no cóż :roll: Ale dużo bardziej mi się podobał niż np z udziałem Liroy'a i Rysia Peji dających się poznać z podobnej strony u Wojewódzkiego. Chylińska jakoś niedawno urodziła syna Ryszarda i oczywiście gadała jak to było na porodzie, jak jej ciało wyglądało zaraz po nim a także jak wygląda obecnie podczas karmienia :lol2: Strona rozklapiocha.pl która jednak nie powstała miałaby z pewnością po odcinku rekordową liczbę odwiedzin :lol2: Jak można było usłyszeć z wyciętej cześci rozmowy marzeniem Chylińskiej jest zostać Marią Kaczyńską, żoną jednego z troli :lol2:

- Madonna jest z metra cięta.
- Co to znaczy :?:
- Że nie musi klękać.
:lol2:

Awatar użytkownika
^^
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ^^ » 18 lut 2007, 23:43

Ja uwazam ten odcinek za bardzo dobry :) Jak juz wspomnial kolega post wyzej nie obylo sie bez wulgaryzmow ale bylo wesolo i duzy plus dla Kuby ze zaprosil wlasnie Chylinska. Podoba mi sie wlasnie to ze zaprasza osoby o wyrazistym charakterze, ciekawej osobowosci, ktore godza sie na szczera i konkretna rozmowe. Mam nadzieje ze nowa seria pelna bedzie wlasnie takich ludzi a nie takich jak np Pan Tusk, z calym szacunkiem dla niego ale nie nadaje sie on do tego typu programow.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 18 lut 2007, 23:55

a pamiętam jak jeszcze w Polsacie Kuba gnoił Chylińską za to że za dużo chciała papki za program :) Ale dzisiejszy odcinek całiem fajny, napewno lepszy niż z Rychem, czy Kwaśniewską. Ale na razie najlepszy z Wałęsówną :D

Awatar użytkownika
^^
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ^^ » 18 lut 2007, 23:59

sci pisze:a pamiętam jak jeszcze w Polsacie Kuba gnoił Chylińską za to że za dużo chciała papki za program

Heh to jest akurat moim zdaniem najwiekszy mankament Kuby, mianowicie bardzo czesto przy okazji wizyty swoich nowych gosci najezdza na tych ktorzy byli u niego wczesniej. Dzisiaj to sie objawilo w osobie Mandaryny, kiedy u niego byla to wszystko miodzio, fajnie jest itd a kiedy jest juz inny gosc to sie z niej smiejemy. Nie wiem czy ktos jeszcze pamieta jaka afere wykrecila Doda kiedy u niego byla, zaczela mu wypominac jak to sie z niej nasmiewa i obgaduje z innymi goscmi. Takich przykladow moznaby mnozyc sporo ale coz nikt nie jest doskonaly.

Awatar użytkownika
berni
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: berni » 22 lut 2007, 16:24

Cóż... Na TVN-ie Wojewódzkiego oglądam dosyć rzadko, bo zazwyczaj nie mam czasu, z Chylińską akurat obejrzałem i nie było źle, ale w porównaniu z tym co było na Polsacie to jednak jest krucho... Jak oglądam teraz powtórki na tv4 to jednak różnica jest, przynajmniej dla mnie i po prostu tęsknię za 'takim' Wojewódzkim. Wersja polsatowska bardziej mi się podobała... Może Kuba jeszcze nie jest taki otwarty w TVN-ie, bo w Polsacie w końcu pracował kilka lat, może się rozkręci, oby jak najszybciej, bo lubię oglądać ten program :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 12 mar 2007, 13:07

Ogladał kto geja Wojwódzkiego wczoraj na TVNie.

Bo ja widziałem i jestem rozczarowany. Gosciem był poseł Bosak z LPR a Wojewódzki został przez niego troche przegadany, spodziewałem sie ze Kuba bardziej go "pojedzie" a on jak zwykle gdy juz nie mial o czym gadac to schodził na temat gejów potem wymienili sie koszulkami Kuba dostał od Bosaka pare ksiazek i program sie skonczył acha i jeszcze Bosak odmówił podpisu na plakacie "Co sie gapisz pedale" :lol: . Wojewodzki w TVN jest duzo slabszy niz ten dawny z Polsatu, to juz nie jest to samo i nawet goscie tacy słabsi :roll: .

A juz za tydzien wielkie wydarzenie u Wojewódzkiego gosciem bedzie nasz wielki wodz z solarium bozyszcze pokemonów Andrju Warhoł z Samoobrony :!: .

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2007, 13:41

A juz za tydzien wielkie wydarzenie u Wojewódzkiego gosciem bedzie nasz wielki wodz z solarium bozyszcze pokemonów Andrju Warhoł z Samoobrony Exclamation .
W skrócie zwany - King Bruce Lee karate miszcz :P Ale jak Andrew przyjdzie to Wojewódzki jak zawsze pokaże swoją drugą twarz i będzie do Wodza mówił jak do... wodza, z szcunkiem a w kolejnych odcinkach będzie go wyśmiewał :roll:
No Bosak dał radę i odpierał wszystkie ataki na swoją osobę. Wojewódzki z lekka dał ciał :roll: Odcinek najsłąbszy z nowej serii, chociz ten tydzień temu z Drzyzgą i patologicznym Robertem Gawlińskim oraz jego patologiczną żoną był chyba słabszy. Wczoraj Bosak pokazał że swój rozumek ma chociaż te pieprzenie o sekcie zwanej Młodzieżą Wszechpolską przyprawiało mnie o wymioty :badziewie: Ale ogólnie miał być pokonany przez Wojewódzkiego a sam go zwycięzył. Ale to wywyższanie się że nie każdy moze zasiadać w sejmie i co to nie on też takie sobie było. Niech się nie dziwi że cała Polska traktuje go jak chłopczyka bo przynajmniej na takiego wygląda a na szacunek u starszych obywateli musi zapracować. A i Bosak jeszcze coś palnął że geje... wróć :!: Homoseksualiści to choroba (czy jakoś tak) :roll:

Awatar użytkownika
p.szerge
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 12 mar 2007, 21:19

Ah, zapomniałem wczoraj obejrzeć Wojewody, ale niedługo to nadrobię. Jeśli chodzi o te odcinki w TVN'ie są ciekawe, oczywiście nie mówię, że są gorsze od tych z Polsatu.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 mar 2007, 21:49

A ja oglądałem Kube wczoraj i podobał mi sie. Tak jak Yukasz spodziewałem się pogromu Bosaka, którego nie było, ale koleś i tak wyglądał tak jakby sie miał za chwile rozpłakać. Podobał mi sie motyw z tym, jak sie Kuba pytał Bosaka czy ma takie włosy na klacie, pokazując swoje kilka włosków :D. Rozmowa o gejach akurat w rozmowie z wszechpolakiem była moim zdaniem uzasadniona, bo każdy wie jaki oni mają pogląd na temat homików:P.

Drugi z gości to katastrofa. Głownie była to (pseudo)reklama tego śpiewacza, którego 1 raz na oczy widze. Pajac jakich wielu.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 mar 2007, 21:54

Vianuch pisze:Drugi z gości to katastrofa. Głownie była to (pseudo)reklama tego śpiewacza, którego 1 raz na oczy widze. Pajac jakich wielu.
Janusz Panasewicz :shock: pierwszy raz go na oczy widziałeś ?
reklama tego śpiewacza ? Panasewicz swoje zrobił i może odejść, reklamowac się nie musi.
Najlepiej świadczy o tym tekst Kuby do Bosaka wczoraj: 'Panas jest już gwiazdą, a ty dopiero możesz być smyku' [czy jakoś tak]

Mnie się odcinek podobał...

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 mar 2007, 22:00

Może nie tyle przed odcinkiem spodziewałem się pogromu Bosaka ale jak Wojewódzki próbuje kogoś wyśmiać czyli wyjmuje swoją szabelkę to można było pomyśleć ze zrobi to lepiej niż pokazał. Prawie nigdy wcześniej nie słuchałem Bosaka i nie wiedziałem ze jednak ma coś w głowie, nie mówię o poglądach typowych dla jego partii :badziewie: Raczej przed programem myślałem że Wojewódzki będzie bardziej grzeczny dla swojego gościa ale taki nie był i mu się dostało :zwała: W sumie na miejscu Bosaka też nie byłoby mi za wesoło jakby ktoś mnie zaprosił do programu a później gadał bzdury typowe dla tego prowadzącego. Bardziej spodziewałbym się rzeczowej rozmowy niż sprowadzania tematu do gejów i próby mnie skompromitowania. Ale to tylko Wojewódzki :roll:

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 12 mar 2007, 22:22

fieldy pisze:Janusz Panasewicz pierwszy raz go na oczy widziałeś ?

Tak, przyznaje się bez bicia. Nie znam gościa. :oops: Ale zrobił na mnie złe wrażenie. Głos ma, ale robi z siebie wielkiego maczo, luzaka itp. Głupie troche.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 12 mar 2007, 23:16

Wczoraj widzialem jedynie jak Bosak przymierzal marynerke i gdy odmowil zlozenia podpisu na tych debilnych transparentach - o tej godzinie mam ciekawsze rzeczy do ogladania 8)
W sumie zobaczylbym to - jest kiedys powtorka :?:
Yukasz pisze:nie słuchałem Bosaka i nie wiedziałem ze jednak ma coś w głowie
Nie ma watpliwosci ze chlopak w glowie cos ma, nieraz widzialem go w roznego rodzaju programach i wywiadach i patrzac na to jakie barwy reprezentuje gadal przewaznie do rzeczy :!:

A co do samego Wojewodzkiego to te cale wstawki o gejach, seksie, narzadach plciowych sa juz tendencyjnie - przez kilka lat to samo :roll:

Andrew u Wojewodzkiego :shock: W sumie nie wiadomo czego sie spodziewac (ale patrzac ze Lepper tez umie neizle przygadac i nie da sobie zbytnio w kasze dmuchac moze byc ciekawie). Tylko interesujaca moze byc postawa Kuby, gdyz neiraz bylo tak ze byl bardzo mily i obludny dla kogos do ktorego nie mial zbyt przychylnego stosunku wiec bylo milo, smiechy chichy a gdy danej osoby juz nie bylo to ja oczernial w nastepnym odcinku :!: A do Leppera okreslone zdanie ma i chyba wsyzscy je znaja - obrazajac go czy tez opowiadajac dowcipy o nim w programie

Watpie zeby zachowal sie tak jak kiedys Najsztub, gdy mowil wprost jaki ma stosunek do Leppera - wysypawszy nawet na niego zboze :twisted: :roll:

Zreszta Wisniewskiego tez jechal a potem mogl zdaje sie reklamowac z nim Bar - inaczej wslawiac sie o nim oprzy mandarynie a inaczej przy aktualnych czlonkach ich troje :badziewie:

Teraz szol robi gosc a nie ten ktorego godnoscia ochrzczono ten program np. program z Chylinska - ostatni jaki obejrzalem

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 13 mar 2007, 9:54

Program ten powoli robi się coraz nudniejszy i nudne są już te głupie teksty o seksie i homoseksualistach. Miałem nadzieję, że Kuba nawiąże z Bosakiem ciekawą dyskusję, a on ciągle próbował na niego najeżdżać przez co rozmowa szybko się skończyła i nic z niej nie wynikało :| Jak przyszedł Panas to z nim już w miarę normalnie dyskutował a gdy Bosak chciał coś powiedzieć to udawali że go nie ma :/ Szkoda bo młodzieżowiec z LPR wygląda mimo powiązań partyjnych na ciekawą postać. Niestety nie dane mu było to udowodnić w tym programie.
Yukasz pisze:A i Bosak jeszcze coś palnął że geje... wróć Exclamation Homoseksualiści to choroba (czy jakoś tak) Rolling Eyes
Powiedział również że nie są normalni...

Za tydzień Lepper i wydaje mi się, że Wojewódzki będzie grzeczny, od czasu do czasu rzuci jakimś głupim hasłem. Mam nadzieję, że nie będzie powtórki z Bosaka bo wówczas z programem pożegnam się na dłużej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”