Aktorzy ;) - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 sie 2005, 18:34

Aktorzy :

1.Al Pacino - za "Ojca Chrzestnego", "Adwokata Diabła", "Bezsenność"
2. Mel Gibson - "Patriota", "Bravehart"
3.Edward Norton - "American History X"

Aktorki:

1.Elisha Cuthbert - za "Dziewczyne z sąsiedztwa", "24 godziny" i ten wdzięk ;) i za to, że mam wrażeni, że przeciwnie do większości aktorek w Hollywood nie przestraszyłbym się jej rano :) a pozatym za śmiałe role:lol:
2. Angelina Jolie - za rybie usta :lol: "Bez granic" "Mr & Mrs Smith"
3. Jessica Alba - za tą urodę :)
4. Sandra Bullock - "Śmiertelna Wyliczanka", "Speed"
5. Juila Roberts - "Nothing Hill" :D

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 11:59

nie mozna takze zapomniec o aktorze który grał Supermana a mianowicie Christopher Reave :arrow: dla niego hołd niech mu ziemia lekka bedzie :(

Forza Inter !!

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 12:02

:arrow: Bruce Willis
:arrow: Jim Carrey
:arrow: Will Smith
:arrow: Mel Gibson ( szczegolnie za Braveheart )

aktorki :

:arrow: Aleksandra Wozniak
:arrow: Erika Eleniak
:arrow: Nicole Kidman

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 16 sie 2005, 12:06

bagg pisze:1.Elisha Cuthbert - za "Dziewczyne z sąsiedztwa", "24 godziny" i ten wdzięk i za to, że mam wrażeni, że przeciwnie do większości aktorek w Hollywood nie przestraszyłbym się jej rano a pozatym za śmiałe role:lol:

ona jest piekna :roll: ale moim ideałem jest Lindsay Lohan jak dla mnie bóstwo :wink:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 12:21

Aktorzy:
:arrow: Tom Hanks - za genialne role w 'Filadelfii', 'Zielonej mili', czy 'Forrest Gump'.
:arrow: Edward Norton - za niemal każdą jego rolę. Sprawdza się jako aktor w każdej dziedzinie filmowej. Geniusz jakich mało :)
:arrow: Eddie Murphy - za to, że niemal w każdym swoim filmie [zwłaszcza tcyh starszych] umie rozśmieszyć mnie do łez.
:arrow: Bruce Willis - za wszystkie genialne role. Nie sposób wymienić wszystkich jego znakomitych filmów.
:arrow:Haley Joel Osment - najlepszy aktor młodego pokolenia. Mimo tak młodego wieku zagrał świetnie w kilku znakomitych filmach.
:arrow:Anthony Hopkins - nikt tak jak on nie zagrałby np. w 'Instynkcie'.
:arrow:Johnny Depp - za 'Piratów...', 'Sekretne okno', 'Blow' i wiele innych wspaniałych filmów.

Aktorki:
:arrow: Keira Knightley
:arrow: Kirsten Dunst
:arrow: Natalie Portman - wszystkie za naturalność i role w przyjemnych filmach, przy których zawsze mogę się odprężyć :)
:arrow: Ashley Judd - za 'Kolekcjonera' w szczególności.

Uuuffff... To chyba tyle :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 12:51

coco pisze:
bagg pisze:1.Elisha Cuthbert - za "Dziewczyne z sąsiedztwa", "24 godziny" i ten wdzięk i za to, że mam wrażeni, że przeciwnie do większości aktorek w Hollywood nie przestraszyłbym się jej rano a pozatym za śmiałe role:lol:

ona jest piekna :roll: ale moim ideałem jest Lindsay Lohan jak dla mnie bóstwo :wink:
Lindsay jakoś pode mnie nie podchodzi ;P Bo jak widziałem jej zdjęcie bez makijażu to.... :shock:.....przestraszyłem się bardziej niż "dziewczynki" z "The Ring" :lol: a zdjęcia Elishy bez makijażu nie widziałem...może to i lepiej :lol:

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 sie 2005, 13:06

Aktorzy:

Kevin Spacey - w szczególności za rolę w American Beauty i K-Pax.

Edward Norton - za całkoształt... świetny aktor, jak zaznaczyła Futbolowa - geniusz jakich mało. ;)

Johnny Depp - za 'Piratów...' i 'Czekoladę'

Tom Hanks - za całokształt.

Clive Owen - za 'Króla Artura' i 'Bez granic'

Aktorki

Gwyneth Paltrow - za całokształt, w szczególności jednak za 'Sylvię' i 'Zakochanego Szekspira'. ;)

Nicole Kidman - za 'Godziny' i wiele innych świetnych filmów

Nie chce mi się reszty wymieniać... to są najważniejsze pozycje. :)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sie 2005, 13:16

bagg pisze:
coco pisze:

Lindsay jakoś pode mnie nie podchodzi ;P Bo jak widziałem jej zdjęcie bez makijażu to.... :shock:.....przestraszyłem się bardziej niż "dziewczynki" z "The Ring" :lol: a zdjęcia Elishy bez makijażu nie widziałem...może to i lepiej :lol:
Jak byś podchodził tak do każdej aktorki/piosenkarki to bez urazy został byś gejem :roll: Dosłownie, bo praktycznie każda kobieta w showbiznesie ma straszną twarz bez makijażu. Nakładają im codziennie pełno pudru, różów i tym podobnych, a to strasznie niszczy skórę. Zobacz co się stało z Pamelą Anderson :smile2:

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 16 sie 2005, 13:25

Aktorzy, których cenie za rolę w filmach:
Al Pacino - mistrz w każdym calu...
Robert De Niro - tego pana nie trzeba nikomu przedstawiać. Zawsze kojażył mi się z tym pierwszym.
Johnny Depp - świetny aktor, "Co gryzie Gilberta Grape'a", "Piraci z Karaibów".
Vinnie Jones - za rolę w filmie: "Przekręt" i "Mecz ostatniej szansy" oraz "Kod Dostępu". P.S. Zaczynał jako piłkarz w Wimbledonie :D Zasłynął z najszybciej zdobytej czerwonej kartki :lol:
Tom Hanks - "Zielona mila", "Filadelfia", Forrest Gump", "Szeregowiec Ryan" oraz "Droga do zatracenia". Cóż pisać więcej. Geniusz...
Denzel Washington, Samuel L. Jackson, Morgan Freeman czyli czarnoskóre trio świetnych aktorów.
No i na koniec mój polski ulubiony aktor, mianowicie - Maciej Stuhr. Za rolę we wszystkich polskich komediach, w których zagrał.

Aktorki:
nie mam ulubionych. Lubię oglądać filmy z Natalie Portman.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 13:25

Tomusmc pisze:
bagg pisze:
coco pisze:

Jak byś podchodził tak do każdej aktorki/piosenkarki to bez urazy został byś gejem :roll: Dosłownie, bo praktycznie każda kobieta w showbiznesie ma straszną twarz bez makijażu. Nakładają im codziennie pełno pudru, różów i tym podobnych, a to strasznie niszczy skórę. Zobacz co się stało z Pamelą Anderson :smile2:
ale ja to dobrze wiem ;) ciężko znaleźć jakąś aktorkę, która by miała naturalną urodę :( ale mimo wszystko na niektóre przyjemnie jest popatrzeć w filmach. Choćby nawet miały na sobie tony pudru i makijażu

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 16 sie 2005, 13:34

Nicolas Cage za "Twierdze" film jest naprawde dobry i to jest chyba najlepsza rola Nicolasa.
Rachel Weisz za Constantine. Film srednio-dobry, ale Rachel zagrala w nim na wysokim poziomie.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 16 sie 2005, 13:37

Tomusmc pisze:praktycznie każda kobieta w showbiznesie ma straszną twarz bez makijażu. Nakładają im codziennie pełno pudru, różów i tym podobnych, a to strasznie niszczy skórę.
To raz, a dwa, że ich wszystkie zdjęcia są poddawane obórbkom graficznym i takim tam cudom. Zamiast podniecać się aktorkami lepiej poszukać sobie naturalnej dziewczyny gdzieś niedaleko, bo to do niczego nie prowadzi ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 13:41

futbolowa pisze:
Tomusmc pisze:praktycznie każda kobieta w showbiznesie ma straszną twarz bez makijażu. Nakładają im codziennie pełno pudru, różów i tym podobnych, a to strasznie niszczy skórę.
To raz, a dwa, że ich wszystkie zdjęcia są poddawane obórbkom graficznym i takim tam cudom. Zamiast podniecać się aktorkami lepiej poszukać sobie naturalnej dziewczyny gdzieś niedaleko, bo to do niczego nie prowadzi ;)
no futbolowa 100% racji ;) ale trzeba szukać :twisted: a to do najłatwiejszych nie należy :? 8)

A jeśli chodzi o aktorów to zapomniałem dopisać Tom'a Cruise'a i Harrisson'a Ford'a. Tego piewrwszego cenię za pogodę ducha i MI. A drugiego za świetną rolę Hana Solo w Star Wars.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 sie 2005, 13:45

bagg pisze:
futbolowa pisze:
no futbolowa 100% racji ;) ale trzeba szukać :twisted: a to do najłatwiejszych nie należy :? 8)
Wiesz bagg zawsze możesz sobie popatrzeć na naturalne dziewczyny, które chodzą po mieście niż na aktorki, które grają w TV 8) Jeśli wolisz patrzeć niż szukać to skorzystaj z mojej rady :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 16 sie 2005, 13:47

już nie mam co szukać ;P już znalazłem ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”