Ostatnio GPC lustrowała łóżko Biedronia
Kamil- zadam Ci proste pytanie, czy księża w sukienkach Ci nie przeszkadzają?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 02 lut 2015, 15:29
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2015, 9:56
Wszyscy startując na początku mają podobne szansę, więc dlaczego mam dyskryminować Krzyśka?Tak, ale mi akurat chodzi o to, że kandydat partii typu Partia Zielonych ma szanse na, jak sam powiedziałeś, 1-2%, wobec czego w ogóle bym tematu nie zgłębiał. Gdyby to był kandydat PO na prezydenta, to co innego. O to mi chodziło.
W mówieniu że chłopczyk moze być również z chłopczykiem nie widzę nic złego,
Wymień je i jakbyś mógł uargumentuj. Jestem ciekaw argumentów poważnie.Wielu innych, jak to określiłeś "poglądów nowoczesnej lewicy" uznaje za dobre
Abstrahując od Grodzkiej to śmieszy mnie tutaj powoływanie się na tygodnik ,,wsieci,,- jakiś tam sąsiad sąsiada widzial Grodzką w spodniach dresowych...prawicowa prasa w pełnej krasiepewnie ten sam sąsiad co widział pijącego Turowskiego?
Ostatnio GPC lustrowała łóżko Biedronial
lubicie to błotko kto z kim kiedy?
Formalnie nazywa się Anna Grodzka, dlatego kaczy w ankiecie umieścił Annę Grodzką. Tylko tyle i aż tyle, w każdym razie nie widzę żadnego powodu, by coś zmieniać, abstrahując od treści merytorycznej Twojej opinii.
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 lut 2015, 12:42

Faktycznie Biedron został wybrany prezydentem bo jest gejemKamil pisze:Give me a break Giggsie. To Twoi idole istnieją w Polityce TYLKO I WYŁĄCZNIE na podstawie tego, że opowiadali, żę wolą dupę od waginy(i to jeszcze męską), czy że dokleili sobie cycki i ucięlil to i owo(chociaż jak się okazuje nie ucięli) bo się z tym źle czuli. Czy o innych opowiastkach erotycznych. Powtarzam po raz kolejny pan Krzysztof Bęgowski jako facet startując do sejmiku mazowieckiego nie dostał się do niego zdobywają marną ilość głosów, bo nie miał w sobie nic co by zainteresowało ludzi, żadnego większego talentu, ładnego życiorysu czymś co mógłby się pochwalić. Podobnie pan Biedroń znany tylko z tego, że lubi chłopców i nikt go za to nie lubi. To oni dostali się do życia publicznego tylko i wyłącznie na podstawie tego co lubią, gdzie, z kim i kiedy i wśród takich jak Ty zyskali wielki poklask i poparcie. Więc wybacz, ale atakując mnie czy nas o to, że to MY lubimy takie opowiastki osiągasz himalaje hipokryzji.
gdyby Duda miał kochanke to gazeta peszczocha ukrainskiej ubecji 10 razy dzieni pisałaby że to kłamstwo, lustrowała by kochanke 10 pokoleń w plecy i pisała i agenturalnej prowokacji i ataku na kandydata PisuKamil pisze:Gdyby nagle się okazało, że np. Duda zdradzaa żone i chodzi na dziwki to sądzisz, że byłoby oburzonko, że nie można zaglądać mu w życie prywatne czy byłby grillowany? Jazgot z czegoś wynika zastanów się z czego.
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2015, 16:45
Faktycznie Biedron został wybrany prezydentem bo jest gejem
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2015, 16:53
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 03 lut 2015, 17:27
Kamil pisze:Cóż niepotrzebnie Cię pochwaliłem w plebiscycie forumowym bo widzę, że jednak wciąż tkwisz w intelektualnym rynsztoku.
Bo Sakiewicz napisał,Macierewicz obronil? dlaczego Cieszewski nie poda Sekielskiego do sądu?Kamil pisze:Otóż Chris Cieszewski nie był TW, przypomniałem sobie tą sprawę, przeczytałem parę tekstów i wynika z tego jasno, że nie był. Może Kaczyński też był? Podobny casus.
To jak? samolot nie został zestrzelony?Kamil pisze:Co do okładek to spokojnie. Jestem przekonany, że o Smoleńsku jeszcze usłyszymy.
Pewnie tam gdzie Gowin słyszał głosy zarodków a zgwałcone kobiety chcą rodzić dzieci jak to mowi Terlik.Kamil pisze:Gdzie te homofoby? Gdzie ta Polska zaściankowa? Gdzie ten ciemnogród?
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2015, 17:56
Dobrze by było Emeraldzie żebyś uzasadnił, jak już wchodzisz do dyskusjiU ciebie przed monitorem Kamilu
Dlaczego mam schodzić na ziemię? Mam prawo jak każdy do wyrażania swojej opinii. Wygląda po prostu na to, że wbrew temu co niektórzy mi tu zarzucali iż niesamowicie gardzę lemingami i uznaje ich za skończonych głupków starałem się podejść z dobrocią i uznać, że i leming może wyjść z lemingizmu. Widać jednak okazuje się, że włączył mi się idealizm i trzeba uznać twierdzenia tych, że każdy leming jest już stracony i nie ma co z nimi dyskutować.Zejdz chłopcze na ziemie.
Bo Sakiewicz napisał,Macierewicz obronil? dlaczego Cieszewski nie poda Sekielskiego do sądu?Dziwnym trapem po tym zdarzeniu Ciszewski został odsuniety od badania, ba wyników jego podań komisja nie uwzględniła co mówił ..kandydat na prezydenta Pan Braun. Jesli nie mam nic do ukrycia podaje do sądu- jesli tego sie nie robi to mamy odpowiedz.Tobie widać wystarczy głos Maciarewicza. UB podrabiala tylko tym któzy sa po waszej stronie kamilu, innym nie i jest wiarygodna
![]()
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 03 lut 2015, 17:59
666 centymetrowa brzoza urwała mu skrzydło po tym jak do kabiny pilotów weszli pijany generał z pijanym prezydentem i nakazali niedouczonym pilotom lądowac mimo rozpaczliwych próśb rosyjskich kontrolerów by wypieprzac gdzie indziej. co ty giggsie nie wiesz? potem rosyjska ekipa ratunkowa przekopywała ziemie metr w głąb a... a zresztą....To jak? samolot nie został zestrzelony?
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 03 lut 2015, 17:59
666 centymetrowa brzoza urwała mu skrzydło po tym jak do kabiny pilotów weszli pijany generał z pijanym prezydentem i nakazali niedouczonym pilotom lądowac mimo rozpaczliwych próśb rosyjskich kontrolerów by wypieprzac gdzie indziej. co ty giggsie nie wiesz? potem rosyjska ekipa ratunkowa przekopywała ziemie metr w głąb a... a zresztą....To jak? samolot nie został zestrzelony?
masacra
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2015, 18:01
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2015, 18:10
Kamil232
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Emerald » 03 lut 2015, 18:25
Emerald
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 03 lut 2015, 18:53
Widzisz Ty wierzysz, że stać mnie na wyciągnięcie poprawnych wniosków choć na parę dni. Ja (przy całym, niekłamanym szacunku do Ciebie) nie mam takiej wiary w stosunku do Ciebie
Kamil232

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Magnum » 04 lut 2015, 2:56
Magnum
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 05 lut 2015, 14:12
Myślę, że jakby zaprzestać tej wielkiej hucpy i wojny o to i po prostu po ludzku zrobić to to zaprzestałby też cyrk ze strony LGBT
(rozliczanie się z podatków wspólne
Skoro przyznaje się, że zawsze tacy byli to dlaczego kontynuować to "zawsze" i na siłe to tam deptać? Nikomu się krzywda nie dzieję
Jeszcze jeden? Ok. Legalizacja miękkich narkotyków. Państwo może na tym zarobić a użytkownicy mogą zyskać. Czy marihuana jest szkodliwa? A pewnie. Czy alkohol jest szkodliwy? A pewnie. Nawet mocniej. A papierosy? Też. Też mocniej. Dlaczego coś, co jest tak popularne i mniej szkodliwe jest nielegalne i zagrożone dużymi karami? Państwo na tym traci a zyskują zorganizowane grupy przestępcze. Stany które legalizują maryśkę w USA notują bardzo duże dochody. O wiele lepiej to robić tak niż wysyłać policję żeby warowała na ludzi przechodzacych na czerwonym świetle które jest zepsute (to apropo tej akcji z Lublina).
Czym powinien się ruch ateistyczny zająć? To jest kolejna sprawa. Religia w szkołach. Kosztuje za dużo i to jest mój argument. Według tego, co wyczytałem, kosztuje państwo ok. 1 mld złotych. Związki wyznaniowe mają i tak bardzo dużo ulg, tzn. niemalże wszystko co robią jest zwolnione od podatku (nawet działalność gospodarcza) i dostają spore datki które są wolne od podatku. Niech same finansują religię, bo państwa na to nie stać po prostu.
Kamil232
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio