Bajki - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 15 sty 2005, 16:49

Az sie łezka w oku kręci.

jak byłem mały uwielbiałem także "Dajmos" i tego "Kazuję", to była bajka genialna! Ale nie wiem, czy po tylu latach również bym tak powiedizał, avch wspomnienia.............

lukas70
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukas70 » 02 lut 2005, 13:52

dajcie jakies linki zeby posciagac cos z tsubasą !!! Przeciez to najlepsza bajka wszechczasów !!! :D :) :lol:

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:28

Największym lolem była długość boiska :lol: Mianowicie gdy np Kojiro biegł na bramkę to chyba przez pół odcinka :wink:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 14:30

lukas70 pisze:dajcie jakies linki zeby posciagac cos z tsubasą !!! Przeciez to najlepsza bajka wszechczasów !!! :D :) :lol:

no dajcie dajcie jak macie tylko nie torrenta :P 8)

Uchi_UfFy pisze:Największym lolem była długość boiska :lol: Mianowicie gdy np Kojiro biegł na bramkę to chyba przez pół odcinka :wink:

i na tym wlasnie polegala magia i czar tej bajki :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:36

Ta bajka wymiata 8) Piłki po mocnym strzale jak od rugby :lol: Bliźniacy robiący w uja wszystkich wbiegając na słupek i odbijając się od niego :lol: :lol: Wszystkie bajki na Tv Polonia(nie tej publicznej :D )wymiatały.Dajmos który zmieniał się z ciężarówki w robota też.Albo "Jataman" :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 02 lut 2005, 14:52

Uchi_UfFy pisze:Ta bajka wymiata 8) Piłki po mocnym strzale jak od rugby :lol: Bliźniacy robiący w uja wszystkich wbiegając na słupek i odbijając się od niego :lol: :lol: Wszystkie bajki na Tv Polonia(nie tej publicznej :D )wymiatały.Dajmos który zmieniał się z ciężarówki w robota też.Albo "Jataman" :lol:

to bylo na poloni 1 a nie na tv polonia :D hehe

ale masz racje bajki wymiataly :D tsubasa najbardziej :D moim ulubiencem byl misaki, wakabajaszi, tsubasa :D hehehe to byly czasu, szkoda ze jakos nie moze linkow jakis sensownych zapodac bo przydalo by sobie przypomniec jak to bylo z tym tsubasa :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 02 lut 2005, 14:58

smitu pisze:
Uchi_UfFy pisze:Ta bajka wymiata 8) Piłki po mocnym strzale jak od rugby :lol: Bliźniacy robiący w uja wszystkich wbiegając na słupek i odbijając się od niego :lol: :lol: Wszystkie bajki na Tv Polonia(nie tej publicznej :D )wymiatały.Dajmos który zmieniał się z ciężarówki w robota też.Albo "Jataman" :lol:

No fakt, jak mogłem o tym zapomnieć :oops: .Ale ja lubiłem tego co miał wadę serca i siostrę fajną :) CHyba Tsubasa z nią kręcił.Duet Misaki - Tsubasa to był napad! :twisted: Wakabajaszi na bramce :twisted: .Był jeszcze taki plackowaty obrońca, krótko ścięty, czarne włosy :D miał duże oczy :lol:

A najwięksi przeciwnicy to bliźniacy, Kojiro, ten właśnie co miał coś z sercem i kto dalej bo nie pamiętam...ten drugi z drużyny KOjiro :!: :lol:

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 02 lut 2005, 15:13

Uchi_UfFy pisze:
smitu pisze:

No fakt, jak mogłem o tym zapomnieć :oops: .Ale ja lubiłem tego co miał wadę serca i siostrę fajną :) CHyba Tsubasa z nią kręcił.Duet Misaki - Tsubasa to był napad! :twisted: Wakabajaszi na bramce :twisted: .Był jeszcze taki plackowaty obrońca, krótko ścięty, czarne włosy :D miał duże oczy :lol:

A najwięksi przeciwnicy to bliźniacy, Kojiro, ten właśnie co miał coś z sercem i kto dalej bo nie pamiętam...ten drugi z drużyny KOjiro :!: :lol:
Raz nawet widziałem jak ten plackowaty obrońca strzelił gola! Niestety ta akcja trwała dwa odcinki :wink:

Santos#10
Junior
Junior

Johny Bravo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Santos#10 » 10 lut 2005, 21:53

Czy ktoś to wogle ogląda??

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 lut 2005, 22:39

Znam praktycznie każdy odcinek! Od starych po nowe i jeszcze nowsze :D koleś jest poprostu najlepszy! Cartoon Network nie mogło wypuścić lepszej bajki niż Johny :)

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 10 lut 2005, 22:53

tez uwielbiam johnego. nawet sie z nim identyfikuje :lol: :lol: . jestem taka fuzja johnego bravo i chudego eda z "ed, edd 'n' eddy" :D :D

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 11 lut 2005, 12:07

eheheh ta bajka wymiata kiedys kazdy odcinek ogldalem 8) ale od kiedy nie mam cartonn Network to nie stety jzu nie ogladam :?

Awatar użytkownika
Adriano_10
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adriano_10 » 11 lut 2005, 12:42

A moze by tak o kreskowkachzakladac tematy a nie o jednej bajce !

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 11 lut 2005, 13:17

Ja bardzo lubię Johnego Bravo. Czesto go oglądam :D

Uchi_UfFy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_UfFy » 11 lut 2005, 13:32

Identyfikujesz się z Johnym? :lol: hehe czyli taki raczej nie śmiały jesteś :D TO była kultowa kreskówka.Jak dobrze, że akurat gdy cartoon network był na topie to trafił w moje dzieciństwo :P :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”