A najlepsze i tak było jak Jóźwiak (czy jak on sie tam nazywa) powiedział ze Legia wygrała z Bayernem Leverkusen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 lip 2005, 10:23
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 lip 2005, 0:27
petru
player

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rom$on » 28 lip 2005, 1:09
Rom$on
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 lip 2005, 1:12
Powiedzmy szczerze...niech TVN zostanie przy boksie, bo tylko to tutaj ładnie wygląda.Piłka nożna coś im nie podchodzi, ale zawsze można wyłączyć fonię i wsłuchać się w empeczyRom$on pisze:A M A T O R S Z C Z Y Z N A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ja się cieszę, że mam cyfrę plus i mogę oglądać super magazyn ligowy
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 28 lip 2005, 7:50
bengal1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 28 lip 2005, 9:57
W 100% racja Robson. Komantarz skrotów był nędzny i to już pokazuje gdzie są. Nawet tego nie potrafia. Dobrze że wcześnie Liga plus ekstra była i np. 1 na 1 - Franek na Grilu z DziecmiRom$on pisze:A M A T O R S Z C Z Y Z N A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jak ja się cieszę, że mam cyfrę plus i mogę oglądać super magazyn ligowy
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 28 lip 2005, 10:02
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 10:46
Ja tam sie ciesze że jest magazyn w TVN. Musza troche (duzo!) popracowac jeszcze (ciekawsze komentarze, mniej błędów (a własciwie ich eliminacja).Bogi pisze: Powiedzmy szczerze...niech TVN zostanie przy boksie, bo tylko to tutaj ładnie wygląda.Piłka nożna coś im nie podchodzi, ale zawsze można wyłączyć fonię i wsłuchać się w empeczy .
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 lip 2005, 12:08
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 28 lip 2005, 12:09
Co to za ekspert ktory myli Bayern z Bayeremfieldy pisze:A najlepsze i tak było jak Jóźwiak (czy jak on sie tam nazywa) powiedział ze Legia wygrała z Bayernem Leverkusen![]()
franconaldo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 28 lip 2005, 12:51
Przegapiłem poczatek i ten kawałek tez.fieldy pisze:A najlepsze jak zobaczyłem jak rozmawiają o jądrach Wojtka Szali - aż sie piwem poplułem.
Pore emisji rzeczywiście powinni zmienic.fieldy pisze:program dali w środku nocy
Skróty były dobre. Cała kolejka była mało ciekawa. Lepsze sa takie niż obszerniejsze z najciekawszego.fieldy pisze:te skróty są bardzo ubogie - lepiej pokazaliby obszerny skrót najlepszego meczu a nie po kilkanaściue sekund z każdego.
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lip 2005, 13:25
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 28 lip 2005, 14:48
Dokładnie!Ja miałem Canal+(teraz juz nie mam) i wiem na jakim poziomie sa tam programy, ale trzeba dac im czas bo z kazdym programem powinno być lepiej.serek408 pisze:Narzekacie , narzekacie , ale gdyby nie TVN to wiekszosc z was nie widziala by bramek i skrotow z meczy.Nie myli sie tylko ten co nic nie robi![]()
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: postcard » 28 lip 2005, 15:27
postcard
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio