Reklamy-przekleństwo czy sztuka? - Strona 2

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RauL » 04 lis 2006, 10:38

To co się dzieje z tymi reklamami to paranoja. Najlepsza jest ta na TVNie "Tylko jedna rekalma" i naprawdę jest jedna, ale potem są zapowiedzi i potem znowu reklamy lecą albo tak jak już inni pisali poleci długi blok reklamowy, potem zapowiedzi i potem znowu reklamy. A najlepsze jest to jak zostaje kilku minut filmu i dają reklamy i po reklamach ten film trwa 2 minuty, a człowiek musi czekać z 7 minut na ten koniec. A wczoraj właśnie w "Ostatnim Samuraju" to dopiero reklam napuszczali. Na szcześćie są takie jeszcze reklamy, których nie chce się przełączać tylko szkoda, że jest ich tak mało, a chodzi głównie o jakieś sportowe przed meczami, dzięki którym atosferka się podgrzewa. Są jeszcze inne śmieszne, ale ich jest bardzo mało, jest także reklama Coca-coli, której się nie przełącza i kiedyś PEPSI, w której ojcieć chciał, żeby synowie zostali piłkarzami, a jeden chciał zostać sędzią i jedno zdarzenie zmieniło życie tego dzieciaka (reklama z Carlosem). Wszystkie reklamy NIKE czy inne sportowe da się jeszcze oglądać, ale pewnie dla starszej pani to nie za bardzo takie reklamy odpowiadają, ale kto co lubi...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 lis 2006, 12:20

fieldy pisze:I sa te reklamy 6 minut, po czym pokazują propozycje filmów na najbliższe dni .... i znów 6 minutowy blok reklamowy - to jest przegięcie.
Tak jest właśnie na TVN-ie też i to są te podwójne bloki o których wspominałem :P

Za jakieś pół roku będą dawko potrójne [']

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 04 lis 2006, 12:37

Wczoraj chciałem sobie oglądać właśnie "Ostatniego Samuraja" na TVNie, ale ze względu na reklamy wolałem sobie go włączyć z DVD :P Obejrzałem cały i włączyłem na TVN, a tam byli niedługo za połową :lol: Aż nie chcę myśleć ile bloków puścili :P Zniczczyłaby mnie irytacja :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”