Post Wyświetl pojedynczy post autor: kon2r » 02 kwie 2007, 21:44
kon2r
Post Wyświetl pojedynczy post autor: p.szerge » 02 kwie 2007, 22:16
p.szerge
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mihalinho » 10 kwie 2007, 17:15
mihalinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 kwie 2007, 11:46
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moofasa » 16 kwie 2007, 14:18
Moofasa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 kwie 2007, 14:21
franz pisze:Pani ta była tak przerazliwie "inteligentna" że az zabawna typowy widz programu Kuby mozna powiedzieć .
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 kwie 2007, 14:51
Myslałem ze to oczywisteSawyer pisze:I kto tu ma "umysł gimnazjalisty"
Tak wydało sie mam kompleksySawyer pisze:Człowieku masz jakies kompleksy .... Ciągle tylko "komuch", "lewak"
Juz ci wyjaśniam jak to jest: Tak uważam ze program Kuby w obecnej formie moze podobac sie tylko komus z "umysłem gimnazjalisty" (no może nie do konca, to jest duże uproszczenie z twojej strony)ale to nie jest przeszkodą aby go oglądać nie posiadjąc umysłu gimnazjalisy. Program oglądam z powodu braku lepszego zajecia, kasy itp. w niedzielny wieczór, a także (a może głównie) z powodu pewnego sentymentu do starego(lepszego) stylu jaki Kuba prezentował jeszcze dawno temu w TV Polsat. To były rozmowy ech, stare dobre czasy.Sawyer pisze:Najlepsze jest to, ogladasz prawie kazdy odcinek Kuby, a uważasz, ze moze podobac sie tylko komus z "umysłem gimnazjalisty" To ciekawe jak to jest
Wiesz istnieją różne rodzaje poczucia humoru. Humor który obecnie prezentuje program Kuby mi nie odpowiada.Sawyer pisze:Żeby to sie podobało to trzeba mieć poczucie humoru, a nie coś w stylu poczucia humoru
Ok jak tylko nabędę (od ciebie) kompleksy zaczne je leczyc. Swoja drogą to robisz jakieś postępy, początkowo pytałeś sie mnie:Sawyer pisze:Dobrze Ci radze, zacznij leczyć kompleksy.
A potem stwierdziłeś fakt:Sawyer pisze:Człowieku masz jakies kompleksy
Sawyer pisze:Dobrze Ci radze, zacznij leczyć kompleksy.
franz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 kwie 2007, 14:58
To nie są kompleksy. To jest precyzja. Nazywania rzeczy po imieniu.Sawyer pisze:Człowieku masz jakies kompleksy .... Ciągle tylko "komuch", "lewak".
Czyli mam jakis wspólny mianownik programu Kuba Wojewódzki i postów uzytkownika Sawyer.Sawyer pisze:Żeby to sie podobało to trzeba mieć poczucie humoru
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 kwie 2007, 15:06
franz pisze:Dobry jestes
franz pisze:Program oglądam z powodu braku lepszego zajecia, kasy itp. w niedzielny wieczór
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 kwie 2007, 15:13
Jak by to powiedział towarzysz Mentor [']Sawyer pisze:np. mochery
Nie ma za co polecam sie na przyszłość.Sawyer pisze:Wiem, dzieki.
Jasne wezme sie za robote porzuce szkołe edukacje zawale mature spieprze sobie przyszłość jasne swietne rady. Przeciez nie moge pasozytowac na rodzicach jak ci moi gimnazjalisci.Sawyer pisze:To się weź za robote jak normalni ludzie to bedziesz miał kase na lepsze rozrywki niż durny Wojewódzki. Pasożytujesz na rodzicach jak Ci Twoi "Gimnazjaliści" to co się dziwisz....
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 16 kwie 2007, 15:22
Koń by się uśmiał, dziwne ze wiele osób w tym ja, zdało mature, nie zawaliło szkoły i pracowało/pracuje, no, ale przeciez jak komuś wygodniej marudzić na brak kasy to o czym my rozmawiamy....franz pisze:Jasne wezme sie za robote porzuce szkołe edukacje zawale mature spieprze sobie przyszłość jasne swietne rady. Przeciez nie moge pasozytowac na rodzicach jak ci moi gimnazjalisci.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 16 kwie 2007, 16:57
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 16 kwie 2007, 17:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LaRage » 16 kwie 2007, 17:57
bo ty taki ladny jestesKurde, ciagle ktos mnie cos pisze. Ludzie dajcie sobie spokoj.
LaRage

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Internacjonalistyczny » 16 kwie 2007, 18:03
Internacjonalistyczny
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio