Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 wrz 2005, 13:12
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 25 wrz 2005, 13:53
Heh czy się przekonały czy nie, to na 5% szanse są praktycznie zerowe. Niestety.Manumef pisze:Mam nadzieję, że w ostatnich dniach do PJKM przkonało się sporo ludzi. I wcale bym się nie zdziwił. Co więcej cieszyłbym się, gdyby osiągnęli próg 5%Nic nie zmieni tego, że dzisiaj popis da PO i PiS. Ale kto wyjdzie zwycięsko z tej batalii? Do urn!
Państwowa Komisja Wyborcza podała, że frekwencja do godziny 10.30 wyniosła w całym kraju 6,76 proc. Informację przedstawił na konferencji prasowej przewodniczący PKW Ferdynand Rymarz.
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 25 wrz 2005, 14:04
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 25 wrz 2005, 14:17
Zgadza się. Choć w tym przypadku bardzo chciałbym mieć racjękostek pisze:Heh czy się przekonały czy nie, to na 5% szanse są praktycznie zerowe. Niestety.Manumef pisze:Mam nadzieję, że w ostatnich dniach do PJKM przkonało się sporo ludzi. I wcale bym się nie zdziwił. Co więcej cieszyłbym się, gdyby osiągnęli próg 5%Nic nie zmieni tego, że dzisiaj popis da PO i PiS. Ale kto wyjdzie zwycięsko z tej batalii? Do urn!
Zwłaszcza przy takiej frekwencji na jaką się zapowiada, ale cóż - pomarzyć zasze można
Państwowa Komisja Wyborcza podała, że frekwencja do godziny 10.30 wyniosła w całym kraju 6,76 proc. Informację przedstawił na konferencji prasowej przewodniczący PKW Ferdynand Rymarz.
Z tego co mi wiadomo, u mnie wiele osób idzie w godzinach przedpopołudniowychPisakk pisze:Jak widziałem przez okno to od groma osób szło właśnie między tą 10.30 a 13. Pewnie wiązało się to z dużą aktywnością mszalną w Kościołach
Mefiu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 25 wrz 2005, 14:25
wybory to glos narodu! im wieksza frekwencja tym lepiej. korwin ma niskie popracie wsrod ogolu narodu i bardzo dobrze. jego poglady mnie przerazaja. nafta i prywatna sluzba zdrowia. jak mozna na niego glosowac?!kostek pisze:Zwłaszcza przy takiej frekwencji na jaką się zapowiada, ale cóż - pomarzyć zasze można![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 25 wrz 2005, 15:08
E tam ogółu narodu, ten ogół nie wie o istnieniu PJKM, bo w telewizji tej partii nie widzieli.zawdi pisze:wybory to glos narodu! im wieksza frekwencja tym lepiej. korwin ma niskie popracie wsrod ogolu narodu i bardzo dobrze. jego poglady mnie przerazaja. nafta i prywatna sluzba zdrowia. jak mozna na niego glosowac?!kostek pisze:Zwłaszcza przy takiej frekwencji na jaką się zapowiada, ale cóż - pomarzyć zasze można![]()
kostek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 wrz 2005, 18:26
to faktycznie jesteś za Samoobronąfieldy pisze:Laughing .... miałem na sobie krawat w barwach Polski .... Laughing
fieldy pisze:powiedziałem, że piłka.pl to najlepszy serwis piłkarski w sieci Laughing
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 25 wrz 2005, 18:31
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 25 wrz 2005, 18:34
a to dla mnie zaskoczenie, chociaż zawsze w wyborach parlamentarnych jest mniej niż w prezydenckich.fieldy pisze:27,79 % do 16:30 - ostatnie notowanie frekwencji
myslę, że nie jest to aż tak dużo jak się spodziewano [głosowac można do 20:00]
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kostek » 25 wrz 2005, 19:09
Coś pięknego ! Niech to się utrzyma dłużej, to PJKM ma szanse na 3%. 3% co prawda nie gwarantuje wejścia do sejmu, jednak otwiera wiele nowych możliwości, typu - udział w debatach.fieldy pisze:27,79 % do 16:30 - ostatnie notowanie frekwencji
myslę, że nie jest to aż tak dużo jak się spodziewano [głosowac można do 20:00]
kostek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 wrz 2005, 20:09
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 25 wrz 2005, 20:21
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 25 wrz 2005, 20:24
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 25 wrz 2005, 20:26
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 wrz 2005, 20:30
Nie sa ,ale juz sie wiele nie moze zmienicKaczormistrz pisze:ale to jeszcze nie sa chyba oficjalne wyniki nie?
Sawyer
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio