Wybory parlamentarne 2011 - Strona 18

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

Oddam głos na

Prawo i Sprawiedliwość
10
20%
Platforma Obywatelska
8
16%
Sojusz Lewicy Demokratycznej
2
4%
Polskie Stronnictwo Ludowe
1
2%
Ruch Poparcia Palikota
10
20%
Polska Jest Najważniejsza
1
2%
Kongres Nowej Prawicy
9
18%
Samoobrona
1
2%
Inna Partia
2
4%
Nie oddam głosu
6
12%
Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 262

Re: Wybory parlamentarne 2011

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 paź 2011, 17:50

Nie przestałem, ale tak genialnej to nawet jak autorytet w tej dziedzine bym nie wymyślił. Moje uszanowanie :wink:
A teraz się delektuj i oglądaj te fotki wrzucone, to twoje klimaty.

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 paź 2011, 17:59

Chlopaczek i Kamil232

Panowie jestem szczerze zaniepokojony waszymi dywagacjami o pedalach. Biorąc pod uwagę ich intensywność i zażyłość proponuje male (ale jakże przyjemne) remedium:

http://widelec.org/zdjecia-kobiety.html

http://widelec.org/zdjecie,plec-piekna- ... ,3751.html

:love:

Na prawdę świat jest zbyt piękny i ciekawy, aby dyskutować o całowaniu się w dupe, czy panach, którzy wkładają sobie członki w odbytnice/paszcze. Lepiej spuścić na to zasłonę milczenia.

Nie idziecie ta droga!

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 paź 2011, 18:00

Widze znowu wyzwiska :lol: tolerancja dla ludzi o innych poglądach wręcz wzrowa.Tak samo mogłbym napisać że ludzie głosujacy na Pis nie mają prawa pisać o przekrętach PO gdyż ich Prezes zrobil z kryminalisty Premiera :lol: choc przed wyborami wg Kaczynskiego miejscem Andrzeja było w wiezieniu. Miód dla mych oczów , bezsilnosć takiej niezależnej ziemkiewicza i ziomali z rzepy oraz fanów z Pisu z tego forum.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 10 paź 2011, 18:23

http://www.rp.pl/artykul/730742.html
W końcu jest jakiś wybór.

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 paź 2011, 18:30

Jednym słowem każda para oczów znajdzie coś dla siebie.

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 paź 2011, 18:32

Widze znowu wyzwiska :lol: tolerancja dla ludzi o innych poglądach wręcz wzrowa.
Jesteś ostatnią osobą który ma jakiekolwiek prawo oburzać się na wyzwiska i na brak tolerancji. PIsałem to już wyżej ale jako kompletny impotnent intelektualny i tak nic z tego nie skumałeś.
KAŻDY kto oddał głos na człowieka który sławę zdobył kilku letnim lżeniem Prezydenta RP, wyzwiskami wobec innych posłów, insynuacjami, brakiem tolerancji dla inaczej myślących, nawołującym do morderstwa lidera opozycji NIE MA ŻADNEGO prawa oburzać się, że go ktoś obraża czy też nie jest dla niego tolerancyjny.
Logika jest zupełnie prosta głosowałeś na takiego typa, więc Ci sie podobają takie zachowania i je akceptujesz. Nie bardzo wiem czego tu nie można zrozumieć, ale że rozmawiam z MGiggsem to wiadomo, dziecko z 3 klasy podstawówki ma większy potencjał umysłowy od niego.

A że używam knajackiego języka i mocnych stwierdzeń, cóż może i ja w następnych wyborach wystartuje i te 10% głosów zgarnę, społeczeństwu podoba się zwykłe chamstwo :]

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 10 paź 2011, 18:48

Znowu o mojej inteligencji :mrgreen: miód dla mych oczów. Napinanie i obrażanie Trwa w najlepsze :beer:

petrdcm
Internetowy napinacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petrdcm » 10 paź 2011, 18:51

MGiggs pisze:Znowu o mojej inteligencji :mrgreen: miód dla mych oczów.
Zwóciłem ci uwagę wcześniejszym postem tym przed Kamilem :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 12 paź 2011, 17:01 przez petrdcm, łącznie zmieniany 1 raz.

Wilmore
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 108

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wilmore » 10 paź 2011, 18:56

Znowu o mojej inteligencji :mrgreen: miód dla mych oczów. Napinanie i obrażanie Trwa w najlepsze :beer:
Sorry, ale sam się na to wystawiasz dyskutując z nim po kolejnych przegranych przez PiS wyborach.
Dobrze, że ManU dziś z nikim nie przegrało, inaczej usłyszałbym o angielskim Calciopoli ustawianym przez Tuska i Putina.

Temat wam uciekł.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 paź 2011, 19:49

Przemysław Wipler i Krzysztof Szczerski na 99% w sejmie, to dobre wiadomości. Jesli w Prawie i Sprawiedliwości miałoby cos drgnąć to własnie dzieki takim ludzia. Fajnie tez, ze jest red.nacz. FiM, wie ktos czy zaprasza Piotrowskiego na celebre z racji wejscia do sejmu? :)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 10 paź 2011, 20:10

Wejscie do sejmu Romana Kotlinskiego to jak dla mnie jedna z najlepszych informacji zwiazanych z wczorajszymi wyborami :)

Awatar użytkownika
franz
Ki(L)gore Trout
Reputacja: 100

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 10 paź 2011, 20:13

Berele Lewartow pisze:Przemysław Wipler na 99% w sejmie, to dobre wiadomości.
Potwierdzam.

Miałem przyjemność osobiście poznać pana Przemysława. Człowiek rzeczowy, kompetentny i z glowa na karku. Zdecydowanie pozytywna postać. Profesjonalista. Kibice również nie powinni być rozczarowani jego postawa :) Zresztą wielu kibiców najbardziej fanatycznego klubu w Polsce, go poparło – cześć za moja namowa :wink:
Berele Lewartow pisze:Jesli w Prawie i Sprawiedliwości miałoby cos drgnąć to własnie dzieki takim ludzia
Nie wiem jak u niego z tzw. „parciem na szkło” i kreowaniem się w mediach. Jednak mam nadzieje, ze będzie częstym gościem „merytorycznych debat telewizyjnych”. Z jego wiedza i elokwencja, na pewno kilka razy istotnie obnaży intelektualne niedostatki - politycznych adwersarzy.

Choć właściwie z drugiej strony żałuję, ze taka postać będzie się marnowała w polityce, która jak to słusznie śpiewał Kazimierz S. jest „tarzaniem się w błocie i każdy się musi ubrudzić”. Biorąc pod uwagę liczbę kreatur, w obecnym parlamencie ciężko mi sie przyzwyczaić do wizji pana Przemysława w lawach sejmowych. To jego decyzja – na pewno wie, co robi.

Żeby nie było, ze wystawiam bezpodstawne laurki - tu dotychczasowa (zacna) droga zawodowa:

http://www.goldenline.pl/przemyslaw-wipler

Awatar użytkownika
Kamil232
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamil232 » 10 paź 2011, 20:32

Sorry, ale sam się na to wystawiasz dyskutując z nim po kolejnych przegranych przez PiS wyborach.
Dobrze, że ManU dziś z nikim nie przegrało, inaczej usłyszałbym o angielskim Calciopoli ustawianym przez Tuska i Putina.
:rotfl: !

Ja tutaj mówię o tym, że każda osoba która głosowała za Palikotem w rzeczywistości popiera chamstwo i obrażanie ludzi, bo na tym ten pan zyskał sławę i że groteskowo brzmi w ustach kogoś kto na niego głosował utyskiwanie na poziom dyskusji czy na obelgi tudzież brak tolerancji , a ten mi wyjeżdza z jakimiś bzdurami na mój temat.
To samo było w temacie Barcy, pisałem o tym, że to jedna z najlepszych drużyn w historii piłki, a i tak mi zarzucałeś, że ja nie doceniam jej klasy.

Nigdzie tutaj nie wspomniałem o tym, że wybory były nieuczcie etc. ba pisałem, że wynik PiSu to klęska i nawet starałem się poszukać przyczyn w samym Kaczyńskim. Ale i tak to nie ważne bo ty i tak swoje wiesz. Także wiadomo co bym nie napisał ty i tak jak katarynka będziesz powtarzał brednie n mój temat. Tak jestem załamany, zmasakrowany wynikiem PiSu dlatego rzucam obelgami, to nic z Palikotem i chęcią pokazani hipokryzji co poniektórym nie ma wspólnego. Spoko mnie tam wsio, co bym tu nie napisał to i tak Wilmore wie najlepiej.

MarcinW
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 390

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MarcinW » 10 paź 2011, 20:48

Hobby:
Po pierwsze, dobra książka - zwłaszcza z zakresu SF, famtasy. Po drugie, squash. I jeszcze hobby najważniejsze ale niepraktykowane (ze względu na ryzyko uzależnienia) -gry komputerowe (strategie, RPG).
Niezwykła szczerość :)

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 689

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 10 paź 2011, 20:50

Ja własnie tez sie ciesz Chłopaczku, ale ciekawy jestem zarazem co z tym Piotrowskim? Bo w sumie mógłby uzyczyc troche swojej wiedzy operacyjnej z zakresu 'walki z czarnymi', co nie? Moze bedzie jakies ekspertyzy pisał, ktoś sie orientuje?

Franz, co do Wiplera to ja wrecz odwrotnie, nie chciałbym zeby nastapiła inflacja jego gadajacej głowy w tv, przede wszystkim niech zajmie sie ciezka praca w komisji sejmowej, a do telewizji tylko wtedy gdy temat tego wymaga(gospodarka, energetyka). Niech nie idzie droga Marka Migalskiego.

Zablokowany

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”