Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 kwie 2005, 19:55
Corinthians

ziomek edek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 kwie 2005, 20:05
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: vilden » 09 kwie 2005, 20:33
vilden
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 09 kwie 2005, 23:24
Dokładnie Piwus. Sam pomysł na ten teledysk bardzo mi się podobał i mnie ujął. Jak się teledysk zakończył to byłem w lekkim szoku - takie wrażenie na mnie wywarł. A tak przy okazji to Martin musiał się nauczyć śpiewać od tyłupiwus pisze:"Scientist" widziałem bardzo mi się podobał ten pomysł. Akcja dzieje się do tyłu a na końcu okazuje się, że Martin miał wypadek, którego chyba nie przeżył .
piwus pisze:A co do "Trouble" mógłbyś coś powiedzieć więcej Pisakk?
Uwielbiam Coldplay....piwus pisze:Ogólnie muzyka Coldplaya niezła, refleksyjna, ale dla mnie na dłuższą metę męcząca...
Anka pisze:Coldplay wszystkie teledyski ma fajne. Ale mało ich kręci. A jeżeli jesteśmy już przy temacie Coldplay - nie wie ktoś, kiedy dokładnie ma wejść na rynek najnowsza ich płyta?
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 09 kwie 2005, 23:33
Gravel Pitcloner pisze:najlepszy teledysk hip-hop :
wu tang clan - nie pamietam tytulu (to co udaja sie kilka tysiecy lat wstecz, do prehistorii)
t_JB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 10 kwie 2005, 13:03
Ha!Pisakk pisze:Dokładnie Piwus. Sam pomysł na ten teledysk bardzo mi się podobał i mnie ujął. Jak się teledysk zakończył to byłem w lekkim szoku - takie wrażenie na mnie wywarł. A tak przy okazji to Martin musiał się nauczyć śpiewać od tyłupiwus pisze:"Scientist" widziałem bardzo mi się podobał ten pomysł. Akcja dzieje się do tyłu a na końcu okazuje się, że Martin miał wypadek, którego chyba nie przeżył ..
piwus pisze:A co do "Trouble" mógłbyś coś powiedzieć więcej Pisakk?
Wiesz sam pomysł nie jest może taaak oryginalny jak w "Scientist", ale jeśli chodzi o sam klimat w połączeniu z tymi dzwiękami pianina to naprawdę robi duże wrażenie. Tylko chodzi mi tu o wersję europejską (jest też amerykańska, ale całkowicie inna). Na tym teledysku Martin siedzi przywiązany do krzesła, jest noc, po chwili jakiś samochód z włączonymi światłami za nim staje itp. Baaaardzo fajny klimacik![]()
Uwielbiam Coldplay....piwus pisze:Ogólnie muzyka Coldplaya niezła, refleksyjna, ale dla mnie na dłuższą metę męcząca...Choć może masz rację - zbyt długo nie da się słychać bo uchodzi z człowieka powietrze.
Anka pisze:Coldplay wszystkie teledyski ma fajne. Ale mało ich kręci. A jeżeli jesteśmy już przy temacie Coldplay - nie wie ktoś, kiedy dokładnie ma wejść na rynek najnowsza ich płyta?
Z tego co wiem to płyta ma wyjść w połowie czerwca - już nie mogę się doczekać.
A jakie jeszcze znasz klipy Coldplay? Bo ja widziałem jeszcze tylko oprócz tamtych dwóch - "Clocks" i "In My Place"...Są jeszcze jakieś?
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: D@mian » 11 kwie 2005, 21:00
D@mian

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 11 kwie 2005, 23:01
Widzę, że całkiem sporo osób tu zamieszcza klipy dość świeże. Więc jeśli tak to będę strzelał z tymi Chemical Brothers: Galvanize.D@mian pisze:Jak dla mnie najlepsze teledyski to HG-To jest to, WWO-Każdy ponad każdym i Chemical Brothers też mają niezły teledysk ale nie pamiętam tytułu
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Txp1986 » 12 kwie 2005, 0:28
Txp1986

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 26 kwie 2005, 13:51
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba1986 » 13 maja 2005, 21:30
seba1986
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 13 maja 2005, 22:02
BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 13 maja 2005, 22:21
Andreyew
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 maja 2005, 22:55