Orange Ekstraklasa - program TVN - Strona 3

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 28 lip 2005, 17:45

Nie no najlepsze wczoraj było... "Mecz Amica-Groclin - Wronki vs Grodzisk - wielkie miasta, wielkie derby" - czy tak jakoś ;] Z całym szacuneczkiem dla TvN, ale mogliby nagrać to godzine wcześniej i powycinać ich durne wpadki, bo na żywo to bym rozumiał jakby leciało koło 22 czyli tuż po zakończeniu kolejki

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 28 lip 2005, 18:07

Kluby z wielkich miast o małym sercu :rotfl:.
Boże, w Krakowie jest chyba 40 stopni. zdycham.Poprawka. Jest 44 :boje się:.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 28 lip 2005, 19:01

Ten proram jest do bani. ludzie siedzacy w studiu to jakies cwoki, nic ciekawego nie mowia ale za to czesta sie gubia, myla ehhh mam nadzieje ze ten program poprawia

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 lip 2005, 21:44

Bienias pisze:Ten proram jest do bani. ludzie siedzacy w studiu to jakies cwoki, nic ciekawego nie mowia ale za to czesta sie gubia, myla ehhh mam nadzieje ze ten program poprawia
Nastepny :? "Canal + zadzi" owszem , tylko szkoda , ze jest kodowany i nie kazdego stac na taki dekoder. TVN za darmo , oj sorki nie za darmo bo macie bramki tak wiec jakis plus :twisted:
Smiejcie sie z TVP , bo to chyba oni powinni miec takie programy :!:

MacGyyer_1990
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MacGyyer_1990 » 28 lip 2005, 21:46

Panowie ( a możę i Panie) kazdy wie ,że TVN-owi nie wychodzi pilka.Wystarczy sięgnąć pamięcią do meczy pucharowych z poprzedniego sezonu... jaki komentarz żenada
Druga sprawa czego mozna sie spodziewac po programie ,którego start byl wielokrotnie przekładany...

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 29 lip 2005, 0:37

serek408 pisze:Nastepny :? "Canal + zadzi" owszem , tylko szkoda , ze jest kodowany i nie kazdego stac na taki dekoder. TVN za darmo , oj sorki nie za darmo bo macie bramki tak wiec jakis plus :twisted:
Smiejcie sie z TVP , bo to chyba oni powinni miec takie programy :!:
Serek ale Ty pewnie wiesz o jednej rzecz Włoska telewizja publiczna tez nie pokazuje bramke Calcio na żywo bo w tym czasie rządzi Sky ale widziałeś choć jeden program Rai w momencie kolejki serieA ? Mimo braku praw przenoczą sie na stadiony rozmawaija tam z działaczemy czy kibicami. Nawet maja sobowtóry Morattiego i Lotito z który niby sie łacza :wink: i oni siedza w swoich gabinetach. Muzyka i zabawa - prowadzi to piękna kobieta - zawsze fachowy komentarz bramki czy tez jakis ruchów na rynku. Czyli co jak chce to mozesz ??

Awatar użytkownika
franconaldo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: franconaldo » 31 lip 2005, 23:11

Dzisiaj zapodali niezly tekst - "Dziekujemy w imieniu wszystkich kogutów na świecie" :) odnosnie tego ze Piotr Lech powiedzial ze nie zje koguta którego mu dali za dobrą gre w meczu :D

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 31 lip 2005, 23:20

Dzisiaj panowie z Warszawy wykrzyczeli, że hegemonia Wisły to koszmar ligi. I zaraz dowcip odcinka: "Oczywiście nic nie mamy do Wisły". Program momentami na poziomie "Ciao Darwin". Podobał mi się fragment o salutowaniu Jeleniowi, na tyle, że Krzysztof Ibisz, moim zdaniem, lepiej dałby sobie rade z prowadzeniem programu. Przynajmniej nie jest tak zakomleksiony i nie musi udowadniać, że wie komu strzelił gola Saganowski. To jest parodia, nikt nie powie do nic końca, bo prowadzący musi pokazać, że wie lepiej. Ja też wiem lepiej, niestety nie mogę nikomu przerwać. Zauważyłem jednak postęp. Nie ma wstawek fabularnych, herby są prawidlowe.

inter1908
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: inter1908 » 01 sie 2005, 0:27

oj onie nie maja doswiadczenia w tych sprawach,,,a w canal + zamulaja czesto!!! a podczas meczow to brak slow ..polsat sport jest the best borek i kolton i wsyzstko jasne !

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 sie 2005, 0:30

Teraz widziałem ten nowy program tak od początku i jak dla mnie zgadam sie z każdym zdaniem krytykujacym go. Wdowczyk ponoć. przepisay FIFA łama a teraz ekspert ? :lol: :lol: Tuzimka lubie i radze mu spadaj koleś w tego programu dobrze Ci rade.

To juz nie chodzi o lige + czy ekstra bo wszystko to widziałe wczoraj. Rozumiem że ktos nie widział. Ale zazwyczaj ogladam (jak mam czas) po 2 razy takie magazyny Jak były kumate. Ale ten mnie rozwalił. Przeciesz on sie zachowuja jak dwa sterowniki głupki i Wdowczyk ekspert no i jeden Tuzimek które Legie lubi krytykowac jak ma za co. :lol:

Jak to ma puszczać TVN, to niech to prowadzi Anita Werner :!: :love: :lol: Przynajmie na piekno jej popatrze niz na gra nie których pierwszoligowców i dwóch kretynów mających na celu chyba rozbawienie chyba ..?

Yeah, Yeah, prosta rzecz ... nie dla TVN :rotfl2: :wink:

Jak w Lige + zamulaja to Ci polecam dzisiejsza L+ Ekstra i gośc Andzej Kubica który nawet klubów nie potrafil wymienic wszystkich w których grał... Tyle ich była Ale dał rade :lol:

kakap
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakap » 01 sie 2005, 1:12

program jest kiepski prowadzący sa slabi na siłe próbuja być smieszni a robia z siebie kretynów , niestety jestem na to skazany bo nie mam canal +

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 sie 2005, 9:08

*_For_zaza_Milan_* pisze:Tuzimka lubie i radze mu spadaj koleś w tego programu dobrze Ci rade.

Tylko Wdowczyk jest stałym 'ekspertem', ci drudzy się zmieniają [w pierwszym programie był 'Beret' Jóźwiak, potem Rafał Stec z GW, teraz Tuzimek] ciekawe kto w następnym będzie :?

Poraz kolejny TVN udowadnia, że nie 'czeje' tematyki sportowej, a ten komentarz z Dźwigałą, że się rozgląda i podaje - każdy tak robi [no prawie każdy :lol: ] a oni z niego niewiadomo jakiego bohatera robili.
A przecież Polonia przegrała :lol:

Awatar użytkownika
BartekTS
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 01 sie 2005, 9:22

Liga +(Ekstra) jest o niebo lepsza Liga Od Kuchni Jeden na Jeden Smoku Pyta BOBA "Gdzie sie spotkałes z Bykiem" Na Dworcu W Elblągu :lol:

Komentatorzy są lepsi Ekspert Wieszczu spoko gosc i co program fajny piłkarz.Kubica jest wygadany Nie liczy na postęp Nafciarzy 8) :lol:

Takze Niema co TVN to TVN moga Boks puszczac a nie Football.Boks im nawet wychodzi.

Beret
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Program Tefałenu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Beret » 01 sie 2005, 9:37

Dobra co by nie powiedzieć złego na ten program trzeba oddać to że:
Goście są z gazet i z telewizją nie obyci. Muszą parę razy zobaczyć co i jak w niej wyglądają to na pewno to poprawią.
Druga sprawa to to że chcą to robić oryginalnie bo śmieją się z naszej lipnej bądź co bądź piłeczki, i nie komentują tego tak poważnie.
Trzecia sprawa to to że Zarzecznego mogliby by ściągnąć.
Czwarta Borek vel. Matu nie jest najwspanialszy razem ze swoją dzieczyną Romkiem vel. Rokko Kołtoniem. A wszyscy mówią że c+ jest najlepsze ja też tak uważam tylko obiektywnie patrząc to na razie osiadają na laurach i mogliby coś zmienić z wygladem studia bo już tak nudnawo jest. No i fakt że ci z tvnu zadają do dupy pytania.

p.s zważcie też to że ile ludzi ogląda c+ a ile tvn i trochę sie przyglądałem temu środowisku i nikt pomyłek lidze + nie wytyka bo to towarzysatwo wzajemnej adoracji jest. Razem pijemy razem się kryjemy itp itd. Borek do domu Tuzimek też Kołtoń do piachu. Przekręt Szmatławy też. Dziękuję

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 sie 2005, 10:14

jak czytam te Wasze texty to mi sie niedobrze robi, tak Wam nie pasuje ten program, a wszyscy ogladacie, dziwna sprawa
jak Wam sie nie podoba, to nie ogladac, powiniscie sie cieszyc ze wreszcie ktos wylozyl kase i pokazuje program z bramkami z polskiej ligi :!:
ja sie ciesze, ze TVN pokazuje program idea extraklasa, moze nie jest on super jakosci, ale wazne ze jest :!: jak Wam TVN nie pasuje, to ogladajcie na Canal+

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”