Yukasz pisze:Np w tym że ci wykonawcy metalu czy innego takiego którego notabene nie słucham mają pojęcie o muzyce
Według mnie, to właśnie oni nie mają żadnego pojęcia o muzyce. Wolę coś co jest przyjemne do słuchania i ogólnie bardziej weselsze, a nie takie coś jak heavy metal, death metal czy black metal.
Najlepsze jest te wyśmiewanie sie z wyglądu/ubioru wykonawców disco-polo. To co powiedzieć o hiphopowcach, którzy wyglądają choćby narobili w gacie, czy metalach, którzy wyglądają gorzej niż źle. Najbardziej mi się podoba taka osoba jak Marilyn Manson
I to właśnie czyni ten gatunek muzyki fajnym. Każda osoba może zaistnieć w świecie muzyki, zostać gwiazdą itp. nie trzeba wielkich pieniędzy, a można dorobić się takiej sławy jak choćby zespół Boys. Czy to czyni tą muzykę gorszą, że każdy może coś stworzyć i mieć swoje 5 minut ?Yukasz pisze:A gwiazdą disco polo może być każda osoba z ulicy
Nie martw sięYukasz pisze:Mam wrazenie ze jesteś osobą nie wierzacą we własne umiejętnosci. Głowa do góry tobie też sie uda
Co do Wiśniewskiego i Mandaryny. Znam wielu ludzi, którzy twierdzą, że są oni piosenkarzami.