Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 sie 2005, 1:12
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 1:24
to raczej niemozliwe , nie przy dzisiejszej polityce ... ( ale pamietajcie ze te zdanie wyraza optymistaBogi pisze:.A może powtórka z sierpnia 1939 ? ;/
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 1:24
Jak to kiedy?? moze zaraz na poczatku? w sumie jest glowa panstwa to chyba powinien go obchodzic los obywateli. ale Kwachu poprostu nie chce wchodzic w droge Putinowi. szczerze mowiac to nie wiem z czego to wynika, ale odnosze wrazenie, ze zarowno rzad jak i prezydent najbardziej chcieliby zeby to wszystko "samo sie zalatwilo".rebuzz pisze:a kiedy mial sie odzywac ? mial szalec i dzialac bezsensu tak jak TUSK ? gdyby sie odezwal wczesniej to nie powiedzial by nic nowego jedynie powtorzyl by slowa ktore wczesniej padaly,
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 sie 2005, 1:41
Heh, no i optymistą trzeba być, ale pamiętać należy, że opinia publiczna w takich krajach dalej się opiera na 'sprawdzonych' radzieckich wzorcach.Dla nich nie potrzeba wiele.Gdyby teraz poleciały ofiary w konflikcie, to chyba nie byłoby ciekawie, Polacy jeszcze nie zrobią z tego takiej tragedii jak Ruscy.Pamiętajcie, że USA także chce mieć spokój w stosunkach z Rosją, więc nie będzie sie raczej stawiać po naszej stronie w tym konflikcie.Wątpie aby kiedykolwiek sie postawili po naszej stronie w konfliktach z Ruskimirebuzz pisze:to raczej niemozliwe , nie przy dzisiejszej polityce ... ( ale pamietajcie ze te zdanie wyraza optymista
Nie chce, nie chce, jak nikt na świecie.Tym bardziej, że wątpie, by ktoś nas wybronił przed nimi, a tym bardziej później wyzwoliłKrzysztof Jarzyna pisze:ale Kwachu poprostu nie chce wchodzic w droge Putinowi.
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 1:54
no wiec my tez nie powinnismy z nimi popadac w konflikt , niech oni sobie zyja i my bedziemy sobie zyc , wojne z nimi przegramy na wszystkie mozliwe sposoby ... wiec to bez sensu , a pozatym ja osobiscie chce przezyc troche wiecej , a nie szalec gdzies na froncie z karabinem przez jakis politykow .. albo przez gosci ktorzy "czuja sie urazeni wypowiedzia rosyjskich dyplomatow" ... jak takie cos czytam to mnie zalewa .. jak sie czuje urazony to niech sobie wezmie noz i leci na rosje .. a nie posyla parset tysiecy ludzi ktorzy maja przed soba calkiem inna i lepsza przyszlosc .. ogolnie WOJNIE MOWIE NIE !!Bogi pisze:.Wątpie aby kiedykolwiek sie postawili po naszej stronie w konfliktach z Ruskimi.
rebuzz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 16 sie 2005, 2:00
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 16 sie 2005, 2:06
O jaa, chyba musze isc spac bo niewiele zrozumialem... poczekaj, czy Ty mowisz o wojnie? takiej normalnej z karabinami, czolgami itp.?? przez kilka wypowiedzi i kilku pobitych?? nie jestem specjalista od stosunkow miedzynarodowych ale nie sadze...rebuzz pisze:no wiec my tez nie powinnismy z nimi popadac w konflikt , niech oni sobie zyja i my bedziemy sobie zyc , wojne z nimi przegramy na wszystkie mozliwe sposoby ... wiec to bez sensu , a pozatym ja osobiscie chce przezyc troche wiecej , a nie szalec gdzies na froncie z karabinem przez jakis politykow .. albo przez gosci ktorzy "czuja sie urazeni wypowiedzia rosyjskich dyplomatow" ... jak takie cos czytam to mnie zalewa .. jak sie czuje urazony to niech sobie wezmie noz i leci na rosje .. a nie posyla parset tysiecy ludzi ktorzy maja przed soba calkiem inna i lepsza przyszlosc .. ogolnie WOJNIE MOWIE NIE !!
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 16 sie 2005, 2:24
rebuzz
kostek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio