Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 wrz 2005, 15:40
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 wrz 2005, 17:11
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: PiDi » 05 paź 2005, 14:55
PiDi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lis 2005, 21:32
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lis 2005, 21:42
A polubiłeś ich dopiero wtedy, kiedy odnieśli sukces, czy dopiero wtedy, kiedy stali się modni? Wybacz, że pytam, ale ta moja ciekawośc...PiDi pisze:Największym, niepowtarzalnym i niepodważalnym hitem był...
GREEN DAY!!!!!! I wszystkie piosenki tego zespołu...
Corinthians pisze:Arrow Moby - Lift Me Up
Całkowicie się zgadzam. Po raz pierwszy od kilku lat hity roku podobają mi się.Corinthians pisze:Arrow Gorillaz - Feel Good
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 lis 2005, 21:44
ja zadam to samo pytanie TobieAnka pisze:A polubiłeś ich dopiero wtedy, kiedy odnieśli sukces, czy dopiero wtedy, kiedy stali się modni? Wybacz, że pytam, ale ta moja ciekawośc...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lis 2005, 21:47
Trzy lata.cloner pisze:od kiedy sluchasz Coldplay Question
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 09 lis 2005, 22:24
To był żart, prawda? Przeróbka starej piosenki Abby w wykonaniu najgorszym z najgorszych. Nie wiem czym tu się zachwycać. jak zobaczyłem teledys, to omal nie zwymiotowałem. Jaka ta Madonna jest paskudna! Ile ona ma lat? 50? I jeszcze tylkiem kręci na prawo i na lewo.Anka pisze:No i Madonna - Hung Up.
Tak, oczywiście.Speed of Sound.
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 09 lis 2005, 22:49
To nas zaskoczyłaś. Coldplay to w sumie anonimowy zespół, wrećz undergrandowy.Anka pisze:Tylko pozwolę sobie zauwazyć, że Coldplay nie odniosło tak komercyjnego sukcesu, jak Green Day
Do kitów?Corinthians pisze:I niestety trzeba też tu wymienić takie badziewia jak Crazy Frog, Schnapi, Amy Diamond i In-grid.
Też do kitów?Corinthians pisze:Z polskich to dla mnie tylko Załoga G
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 09 lis 2005, 23:09
Hm, źle skopiowałeś cytat - tam było jeszcze 'Corinthians pisze: To był żart, prawda?
Konkretnie to 47, .Corinthians pisze:Jaka ta Madonna jest paskudna! Ile ona ma lat? 50? I jeszcze tylkiem kręci na prawo i na lewo.
Nie mółwię, że jest anonimowy, tylko że odniósł mniejszy sukces (o wiele mniejszy) komercyjny od Green Day.'Piotrek' pisze:To nas zaskoczyłaś. Coldplay to w sumie anonimowy zespół, wrećz undergrandowy.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 09 lis 2005, 23:24
Anka pisze: jakoś nie rozumiem sensu biegania po sali w majtkach, a później obmacywania się z facetem, który mógł być jej synem.
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 lis 2005, 14:19
Niestety wszystko jest do hitow, bo Crazy Frog hitem. Wszyscy wokół piszą, że Crazy Frog to badziewie, ale jakoś na listach przebojów jest zawsze wysoko'Piotrek' pisze:Do kitów?Corinthians pisze:I niestety trzeba też tu wymienić takie badziewia jak Crazy Frog, Schnapi, Amy Diamond i In-grid.
To był ten wyjątekCorinthians napisał:
Z polskich to dla mnie tylko Załoga G
Też do kitów?
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 10 lis 2005, 19:18
zdecydowanieCorinthians pisze:Gorillaz - Feel Good
rowniez sie zgadzamAnia pisze:Coldplay - Fix You albo Speed of Sound.
romantyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 10 lis 2005, 20:14
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 31 gru 2005, 11:49
meecik_mks
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio