Awans 8 października - czyli studio TVP z całą kadrą - Strona 4

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 paź 2005, 15:42

adekk pisze:słysząc takie zarzuty, które wystosowała @futbolowa, najchętniej poszedłbym spać i jush więcej się nie obudził
:angry: :angry:
Ksysh ci na drogem :? :? :?
adekk pisze:to właśnie przez takie opinie w polskim sporcie jest jak jest
Łoł... Przez to, że ja sobie narzekam na kupowanie meczy i inne syfy, wszyscy to robią mnie na przekór? :lol: :lol:

Corinthians pisze: 7. Szaranoiwcz mógłby się nie odzywać, albo przynajmniej nie śpiewać.
Otóż to. Brawa dla tego pana :) :)

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 09 paź 2005, 16:11

Nie rozumiem, skąd taka nagonka na moje pisanie...Najlepiej byłoby, gdyby każdy uważał jak sam pisze..i wtedy nie będzie niepotrzebnych sporów.....
Pozdrawaim....

P.S.:Specjalnie dla futbolowej napisałem ten post bez żadnych błędów....

A tak w ogóle to przyszedł chyba już czas na zmianę warty w TVP... :twisted:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 09 paź 2005, 16:20

adekk pisze:Nie rozumiem, skąd taka nagonka na moje pisanie...
Fajna strona, mówię Ci: http://www.bykom-stop.avx.pl/
Może zrozumiesz.
adekk pisze:Najlepiej byłoby, gdyby każdy uważał jak sam pisze..i wtedy nie będzie niepotrzebnych sporów....
Mądre. Zastosujesz się do własnych rad?
adekk pisze:P.S.:Specjalnie dla futbolowej napisałem ten post bez żadnych błędów....
Dziękuję. Chociaż nie do końca bez błędów, ale ja się wcale nie czepiam...
adekk pisze:A tak w ogóle to przeszedł chyba już czas na zmianę warty w TVP...
Byłoby dobrze, tylko niestety nie widać nikogo sensownego. Najlepsi dziennikarze są w płatnych telewizjach /C+, czy Polsat/. Poza tym Szpaku i Szaranowicz są jakimiś żywymi legendami dziennikarstwa sportowego w Polsce i tak łatwo się ich nie pozbędziemy. Zresztą są tacy, których zachwyca atmosfera jaką potrafią oni stworzyć. A to, że mylą nazwiska i są kiepscy... Nie każdy zwraca na to uwagę :? :?

Poza tym, jakby nie było - niektórym pewnie imprezka w studiu się spodobała. Marylka zapodaje, opowieści o gajerkach, sielska atmosferka, pozdrowienia dla pana Górskiego itd. itd.
No cóż... I tak sądzę, że jeszcze parę lat będziemy skazani na panów Sz. i Korzenia w Telewizji Polskiej :? :? :?

Awatar użytkownika
Abramovic
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Abramovic » 09 paź 2005, 18:01

futbolowa pisze:
Abramovic pisze:Czego nam jeszcze trzeba?
Hmmm... Godności?
Dzięki, że dałeś się podpuścić :)

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 09 paź 2005, 21:48

adekk pisze:Oczywiście znam realia polskiego futbolu:bijatyki, burdy itp
No to chyba nie chodzisz zbyt często na mecze skoro uważasz że w Polsce na meczach kibice się leją ? Może za dużo spędzasz przy Radiu Maryja, albo przy staraych babciach dla których kibice to dzieło szatana i według nich co mecz bez przerwy "ci głupi kibice się wciąż biją" ahh brak słów :? Najlepsza rada dla ciebie to wybierz się na jakiś mecz to może zmienisz zdanie, chyba że mama albo wyżej wymienione babcie ci nie pozwolą bo tam zabijają :lol:

Wracając do tematu no to po prostu beznadzieja. Po prostu zrobili kabaret jakich mało, nawet Marcin Daniec tak nie potrafi :lol: No i trzeba przyznać że śpiewakami to nigdy nie zostaną. A ta ekipa w studiu to normalnie rozbrajała. Rasiaj który gada z bananem od ucha do ucha na twarzy (może go to podnieca?), Lewandowski który się wysłowić zbytnio nie potrafił (ciekawe czy w podstawówce chodził na lekcje polskiego), Ebi Smolarek który po polsku niezbyt potrafi. A Szaranowicz na koniec zaczął śpiewać własną piosenkę. Trzeba przyznać, że gdy zaczynała śpiewać Maryla to robiło się gorąco bo wtedy dołączali się do niej nasi reprezentanci i nie szło wytrzymać ze śmiechu. Za niedługo do studia będą zapraszać Huberta Urbańskiego, Krzysztofa Ibisza albo panią Kwaśniewską.
Jednym zdaniem, nigdy więcej takiego pośmiewiska, prosimy cię szanowna TVP :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 09 paź 2005, 22:01

Bobohawk pisze:No to chyba nie chodzisz zbyt często na mecze skoro uważasz że w Polsce na meczach kibice się leją ? Może za dużo spędzasz przy Radiu Maryja, albo przy staraych babciach dla których kibice to dzieło szatana i według nich co mecz bez przerwy "ci głupi kibice się wciąż biją" ahh brak słów Najlepsza rada dla ciebie to wybierz się na jakiś mecz to może zmienisz zdanie, chyba że mama albo wyżej wymienione babcie ci nie pozwolą bo tam zabijają
Kurczę, jak ja bym bardzo chciał patrzeć na świat z Twojej chyba "różowej" perspektywy...w niej nawet Polska wygląda jak normallne państwo,a i polskie stadiony wyglądają jak ich odpowiedniki chociażby w Anglii :lol: A może Ty piszesz z Anglii?? :wink: :lol:
Bobohawk pisze: chyba że mama albo wyżej wymienione babcie ci nie pozwolą bo tam zabijają
Ale dlaczego Ty nam tak dużo opowiadasz o swojej sytuacji...?? 8) nieładnie być w dzisiejszych czasach egoistą....pewno chciałeś się mnie poradzić w tej sprawie..ale nic z tego...na dzisiaj skończyłem z poradami..przyjdź jutro..zobaczę co da się zrobić w Twojej sprawie... :twisted:
Pozdrawiam i apeluje o ksztę zdrowego rozsądku...

wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 10 paź 2005, 0:36

adekk pisze: Trzeba przyznać, że gdy zaczynała śpiewać Maryla to robiło się gorąco bo wtedy dołączali się do niej nasi reprezentanci i nie szło wytrzymać ze śmiechu.
Jak Maryla zaczynała śpiewać to już zaczynałem się śmiac, a co do miłosnika agrotechno z Szachtara to były na jego poziomie wypowiedzi,pamiętam ajk w którym PS był reportaż o jego zyciu w Szachtarze i reporter opisywał hity tych Czerwonych Lic - "Czarne OczY".

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”