Jak zaczniemy opowiadac co sie dzieje w nastepnych odcinkach to nikt juz tutaj nie bedzie chcial zagladac, ja naprzyklad bym nie chcial i sam sobie zobaczyc.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 sty 2006, 18:05
snake

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 09 sty 2006, 18:35
meecik_mks

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 sty 2006, 12:41
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 11 sty 2006, 12:41
Ja bym chetnie pogadal o nowych odcinkach bo widzialem juz wszysttkie nowe ze stacji ABC i jest o czym gadacLiverpool pisze:może chcecie coś więcej?
snake
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 sty 2006, 14:37
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 sty 2006, 21:48
nie, serio nie piszcie nic co wybiega aż tak w przyszłość, bo zepsujecie "nam" całą zabawę : > ja tak jak "wy" ogladalem desperate hauseviwes - gdyż wiedziałem, że to bardzo dobry serial, a nie leciał w Polsce.Liverpool pisze:może chcecie coś więcej?
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 sty 2006, 21:56
torrenty sa nieraz lipne i nie opłaca sie z nich sciagac polecam Bearshare lub forum www.gryfilmyprogramydownload.fora.pl tam znajdziesz serialeBaqu pisze: btw skad sciagacie różne seriale, czyżby też ze stronki tvtorrents Question
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 sty 2006, 22:10
Ja sciagam gry i filmy z torrent i jestem zadowolony.... zobacze puzniej ta stronke www.gryfilmy.... może coś bedzie ciekawegococo pisze:torrenty sa nieraz lipne i nie opłaca sie z nich sciagac polecam Bearshare lub forum www.gryfilmyprogramydownload.fora.pl tam znajdziesz serialeBaqu pisze: btw skad sciagacie różne seriale, czyżby też ze stronki tvtorrents Question
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 sty 2006, 22:22
to forum dopiero rozpoczeło działalnosc wiec nie oczekuj za duzo ... mimo wszystko jak dotad idzie całkiem niezlejaget pisze:zobacze puzniej ta stronke www.gryfilmy.... może coś bedzie ciekawego
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 sty 2006, 22:33
A jak tam mam sciagac ?? bo sa podane kody i co ja mam z nimi zdziałać ??coco pisze:to forum dopiero rozpoczeło działalnosc wiec nie oczekuj za duzo ... mimo wszystko jak dotad idzie całkiem niezlejaget pisze:zobacze puzniej ta stronke www.gryfilmy.... może coś bedzie ciekawego
jaget

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 sty 2006, 22:41
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 sty 2006, 23:34
Baqu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 sty 2006, 15:17
czasem trzebaBaqu pisze:coco reklamuje swoje forum Wink
ja na rapidshare jesli chodzi o szybkosc transferu nie narzekam praktycznie wszystkoc co sciagam drze z predkoscia 2 MbBaqu pisze:jedyne co bym zmienił to to wrzucanie - czemu na rapidshare ? - strasznie wolne servery Confused
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sty 2006, 17:15
jackieboy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 12 sty 2006, 17:24
jackieboy pisze:Co do serialu to zgadzam się z wami w 100 %.. serial zajefajny.. Tylko problem że nie oglądałem od początku.. Który będzie dzisiaj odcinek.. wie ktoś może???
Baqu
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio