Lost - Zagubieni [serial] - Strona 4

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 09 sty 2006, 18:05

Ja mysle ze nie oplaca sie teraz gadac na temat nowej edycji bo wielu jeszcze nie ogladalo nawet calej pierwszej edycji.
Jak zaczniemy opowiadac co sie dzieje w nastepnych odcinkach to nikt juz tutaj nie bedzie chcial zagladac, ja naprzyklad bym nie chcial i sam sobie zobaczyc. :D

Awatar użytkownika
meecik_mks
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 09 sty 2006, 18:35

ten juz z jakimis guziczkami wyskakuje... oglądaj sobie spokojnie te odcinki z drugiej serii a innym nie psuj zabawy... wiem, że nic nie napisales... ale tak po troszku, po troszku i zaczniesz pisać...

Moim zdaniem chyba nikt nie chce wiedziec co będzie w przyszłych odcinkach... i teraz z ciekawością czekammy do czwartku... LOST

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 10 sty 2006, 12:41

może chcecie coś więcej? :P

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 11 sty 2006, 12:41

Liverpool pisze:może chcecie coś więcej? :P
Ja bym chetnie pogadal o nowych odcinkach bo widzialem juz wszysttkie nowe ze stacji ABC i jest o czym gadac :D , ale nie warto bo malo kto to ogladal i malo kto bedzie zagladal do tego tematu zeby nie dowiedziec sie co sie stanie w nowej serii. :)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 11 sty 2006, 14:37

Niechce nic mówić, ale kilka postów wcześniej pokazałem, jak można oznaczać spoilery, więc myślę, że spokojnie mozecie sobie rozmawiać, bez żadnych wyrzutów sumienia :P

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 sty 2006, 21:48

Liverpool pisze:może chcecie coś więcej? :P
nie, serio nie piszcie nic co wybiega aż tak w przyszłość, bo zepsujecie "nam" całą zabawę : > ja tak jak "wy" ogladalem desperate hauseviwes - gdyż wiedziałem, że to bardzo dobry serial, a nie leciał w Polsce.

btw skad sciagacie różne seriale, czyżby też ze stronki tvtorrents :?:

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 sty 2006, 21:56

Baqu pisze: btw skad sciagacie różne seriale, czyżby też ze stronki tvtorrents Question
torrenty sa nieraz lipne i nie opłaca sie z nich sciagac polecam Bearshare lub forum www.gryfilmyprogramydownload.fora.pl tam znajdziesz seriale

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 sty 2006, 22:10

coco pisze:
Baqu pisze: btw skad sciagacie różne seriale, czyżby też ze stronki tvtorrents Question
torrenty sa nieraz lipne i nie opłaca sie z nich sciagac polecam Bearshare lub forum www.gryfilmyprogramydownload.fora.pl tam znajdziesz seriale
Ja sciagam gry i filmy z torrent i jestem zadowolony.... zobacze puzniej ta stronke www.gryfilmy.... może coś bedzie ciekawego

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 sty 2006, 22:22

jaget pisze:zobacze puzniej ta stronke www.gryfilmy.... może coś bedzie ciekawego
to forum dopiero rozpoczeło działalnosc wiec nie oczekuj za duzo ... mimo wszystko jak dotad idzie całkiem niezle :wink:

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 11 sty 2006, 22:33

coco pisze:
jaget pisze:zobacze puzniej ta stronke www.gryfilmy.... może coś bedzie ciekawego
to forum dopiero rozpoczeło działalnosc wiec nie oczekuj za duzo ... mimo wszystko jak dotad idzie całkiem niezle :wink:
A jak tam mam sciagac ?? bo sa podane kody i co ja mam z nimi zdziałać ??

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 11 sty 2006, 22:41

zarejestruj sie i napisz w odpowiednim dziale (hyde park) jaki masz problem
i powinienes uzyskac odpowiedz ... tam sa przewaznie http wiec to nic trudnego wklejasz do przegladarki i drzesz :wink:

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 11 sty 2006, 23:34

coco reklamuje swoje forum ;)

ale dobry pomysł więc mogę tylko przytaknąć, jedyne co bym zmienił to to wrzucanie - czemu na rapidshare ? - strasznie wolne servery :/ poza tym po jakimś czasie tam link chyba ginie wiec lepiej zalozyc sobie konto na jakims duzym darmowym servie i tam wrzucac, przynajmniej ja tak robie.

pozdr

Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 12 sty 2006, 15:17

Baqu pisze:coco reklamuje swoje forum Wink
czasem trzeba :P

Baqu pisze:jedyne co bym zmienił to to wrzucanie - czemu na rapidshare ? - strasznie wolne servery Confused
ja na rapidshare jesli chodzi o szybkosc transferu nie narzekam praktycznie wszystkoc co sciagam drze z predkoscia 2 Mb :arrow: jedyne do czego mozna a nawet trzeba sie przyczepic to to ze po kazdym sciagnietym pliku trzeba odczekac jakis okres czasu mniejwiecej godzine :? co do szybszych serwerów sie zobaczy nie wszystko naraz :wink:

Awatar użytkownika
jackieboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jackieboy » 12 sty 2006, 17:15

Co do serialu to zgadzam się z wami w 100 %.. serial zajefajny.. Tylko problem że nie oglądałem od początku.. Który będzie dzisiaj odcinek.. wie ktoś może???

W Polsce jak jest dobry serial w tv to zazwyczaj powtarzają go w wakacje... to może w tym roku tesh tak będzie. Choć wydaje mi się że oglądnięcie go jeszcze raz było by głupie bo wiedziałoby się o czym wszystko jest.

Na początku myslałem że jest to kolejny głupiutki serial o ludziach-rozbitkach na bezludnej wyspie.
Pamietacie był podobny serial na Polsacie kiedyś ?? Tylko że oni rozbili się wtedy chyba w dżungli amazońskiej i zabijali ich po kolei tubylcy.. i wogule wogule.

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 12 sty 2006, 17:24

jackieboy pisze:Co do serialu to zgadzam się z wami w 100 %.. serial zajefajny.. Tylko problem że nie oglądałem od początku.. Który będzie dzisiaj odcinek.. wie ktoś może???
:arrow: http://www.telemagazyn.pl

20:15 Zagubieni (21/26) - serial przygodowy, USA 2004
21:05 Zagubieni (22/26) - serial przygodowy, USA 2004

:)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”