Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 wrz 2005, 16:51
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 wrz 2005, 17:01
Czemu nie? TVN miałby większą oglądalność wtedy...wazi pisze:Ciekawe co teraz bedzie z Wdowczykiem, kto go zastapi chyba nie Gmoch(hehe)
Ja również uważam, że Wdowczyk nie powinien dalej występować w tym magazynie. Bądź co bądź, byłby stronniczy.wazi pisze:No, bedzie sobie TVN musiał poszukac kogos innego na miejsce Wdowca... bo chyba nie bedzie dalej wystepował.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 17:06
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 01 wrz 2005, 17:11
proevo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 17:14
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 wrz 2005, 17:16
A tu się mylisz, bo taki powód nie jest argumentem, żeby go nie brać. Jest przecież jeszcze możliwość rozmowy z nim poprzez satelitę.cloner pisze:Gmoch na pewno odpada - powod : mieszka w Grecji
No... z pierwszym się mogę zgodzić, bo z tego, co wiem, to czasem dla TVP komentuje, ale Strejlau... raczje odpada, bo w Polsacie Sport jest.proevo pisze:A ja coś czuję, że wezmą Henia Kasperczaka albo Strejlaua
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 01 wrz 2005, 17:19
Anka pisze:No... z pierwszym się mogę zgodzić, bo z tego, co wiem, to czasem dla TVP komentuje, ale Strejlau... raczje odpada, bo w Polsacie Sport jest.
proevo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 wrz 2005, 17:20
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 wrz 2005, 17:32
nowok

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 01 wrz 2005, 18:11
Borek tez jest w Polsacie Sport a komentuje skroty i Eurogole na Eurosporcie.proevo pisze:Anka pisze:No... z pierwszym się mogę zgodzić, bo z tego, co wiem, to czasem dla TVP komentuje, ale Strejlau... raczje odpada, bo w Polsacie Sport jest.
Bez kitu Strejlau jest w Polsacie Sport.
Może Dziekanowski
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 wrz 2005, 18:20
Kaczormistrz pisze: Borek tez jest w Polsacie Sport a komentuje skroty i Eurogole na Eurosporcie.
Ja tam sie ciesze z tego programu lepszy taki niz zaden.
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 19:12
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 01 wrz 2005, 22:34
Jezu tylko nie Beret, nie lubie jego kometarzy. Fajnie by było gdyby był Gmoch ale jak ktoś słusznie zauwarzył mieszka w Grecjii. Lubię Kasperczaka ale on też czasami daje betony, ciągle te jego "Jak to się mówi..." Lubię też Engela ale no odpada bo prowadzi Wisłę. Mogli by dać Kowalczyka bo tez jest niezły, A co do prowadzących to ten w okularach może być ale ten koleś w dłuższych włosach, żenada, on chyba myśli, że jest zabawnyBabel pisze:Obawiam sie ze stałym gościem bedzie skaut Legii niejaki Marek Jóźwiak pseudonim"Beret".On tez lubi sie lansowac w telewizji
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2005, 17:45
legia.net pisze:Jacek Bednarz, po tym jak na stanowisku dyrektora sportowego Legii zastąpił go Dariusz Wdowczyk, nie pożegnał się całkowicie z pracą w ITI. Popularny "Mecenas" ma zastąpić "Wdowca" w roli eksperta w magazynie piłkarskim należącej do ITI stacji TVN.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2005, 18:29
Sero
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio