Orange Ekstraklasa - program TVN - Strona 5

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 01 wrz 2005, 16:51

Ciekawe co teraz bedzie z Wdowczykiem, kto go zastapi chyba nie Gmoch(hehe). No, bedzie sobie TVN musiał poszukac kogos innego na miejsce Wdowca... bo chyba nie bedzie dalej wystepował.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 wrz 2005, 17:01

wazi pisze:Ciekawe co teraz bedzie z Wdowczykiem, kto go zastapi chyba nie Gmoch(hehe)
Czemu nie? TVN miałby większą oglądalność wtedy... :lol:

wazi pisze:No, bedzie sobie TVN musiał poszukac kogos innego na miejsce Wdowca... bo chyba nie bedzie dalej wystepował.
Ja również uważam, że Wdowczyk nie powinien dalej występować w tym magazynie. Bądź co bądź, byłby stronniczy. ;) Nie to, co szanowny pan Gmoch. 8) :lol:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 wrz 2005, 17:06

a ja jestem przekonany, ze do programu wezma Bednarza :lol: :lol:
Gmoch na pewno odpada - powod : mieszka w Grecji :D:D

hmm, a tak powaznie to ciekaw jestem kogo wezma do programu ;)

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 01 wrz 2005, 17:11

A ja coś czuję, że wezmą Henia Kasperczaka albo Strejlaua :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 wrz 2005, 17:14

Jak wiadomo Bednarz ma już za sobą epizot w Canale + jak ekspert :wink:

Co ciekawe był w C+ Bednarz teraz Legia i stołek. Był Mielcarski teraz i Wisła i swój stolek. Teraz Wieszczu ekspert i może Groclin ?? i stołek po sezonie ?

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 wrz 2005, 17:16

cloner pisze:Gmoch na pewno odpada - powod : mieszka w Grecji
A tu się mylisz, bo taki powód nie jest argumentem, żeby go nie brać. Jest przecież jeszcze możliwość rozmowy z nim poprzez satelitę. :lol: Dla mistrza się poświęcą. 8)

proevo pisze:A ja coś czuję, że wezmą Henia Kasperczaka albo Strejlaua
No... z pierwszym się mogę zgodzić, bo z tego, co wiem, to czasem dla TVP komentuje, ale Strejlau... raczje odpada, bo w Polsacie Sport jest.

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
proevo
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: proevo » 01 wrz 2005, 17:19

Anka pisze:No... z pierwszym się mogę zgodzić, bo z tego, co wiem, to czasem dla TVP komentuje, ale Strejlau... raczje odpada, bo w Polsacie Sport jest.

:oops: Bez kitu Strejlau jest w Polsacie Sport.

Może Dziekanowski :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 01 wrz 2005, 17:20

Obawiam sie ze stałym gościem bedzie skaut Legii niejaki Marek Jóźwiak pseudonim"Beret".On tez lubi sie lansowac w telewizji a wiadomo kogo sponsoruje TVN i prawdopodobnie beda chcieli wepchnac na stanowisko głownego eksperta.Jeśli tak sie stanie to bedzie to gwóźdz do trumny tego programu.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 01 wrz 2005, 17:32

Powinni tego prowadzącego w okularach wywalic (nie pamietam nazwiska) gdy w ostatnim odcinku dowalił "a teraz to co Kazimierz Tetmajer ma w środku czyli przerwa" myślałem ze wyrzuce telewizor przez okno ..... jak mozna byc az takim debilem, czy oni nie mieli kogos bardziej kompetentnego do roli prowadzącego ?? te jego durne teksty sa naprawde żenujące, na początku myslałem ze z biegiem czasu zrozumieją ze ich teksty nie są smieszne ale zawiodłem sie. Człowiek chce w spokoju zobaczyc bramki z kolejki a nie wysłuchiwac durnych komentarzy. Pozatym mogliby normalnie przedstawiac relacji z meczu, pokazac najwazniejsze sytuacje i spokojnie je przeanalizowac a oni robią jakies smieszne porównania np. Reissa i Piechny ..... no parodia, najlepiej bedzie jak wyłącze głos ........ o własnie tak zrobie !! ;D

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 01 wrz 2005, 18:11

proevo pisze:
Anka pisze:No... z pierwszym się mogę zgodzić, bo z tego, co wiem, to czasem dla TVP komentuje, ale Strejlau... raczje odpada, bo w Polsacie Sport jest.

:oops: Bez kitu Strejlau jest w Polsacie Sport.

Może Dziekanowski :lol:
Borek tez jest w Polsacie Sport a komentuje skroty i Eurogole na Eurosporcie.

Ja tam sie ciesze z tego programu lepszy taki niz zaden.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 01 wrz 2005, 18:20

Kaczormistrz pisze: Borek tez jest w Polsacie Sport a komentuje skroty i Eurogole na Eurosporcie.

Ja tam sie ciesze z tego programu lepszy taki niz zaden.

No ale wiesz, jest pewna różnica pomiędzy pracą dla Polsatu Sport i Eurosportu, a pracą dla dwóch konkurencyjnych telewizji - TVN-u i Polsatu. Nie sądzę też, by Borek poszedł do TVN-u tylko po to, żeby być ekspertem w Magazynie. On woli komentować, co kilkakrotnie zaznaczał. ;)

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 01 wrz 2005, 19:12

Ja mam to gdzies kto tam bedzie, mnie interesuja tylko skroty meczow i brameczki a nie ich bezprodukcyjna gadka - bo ta jest bezsensowna czasem

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 01 wrz 2005, 22:34

Babel pisze:Obawiam sie ze stałym gościem bedzie skaut Legii niejaki Marek Jóźwiak pseudonim"Beret".On tez lubi sie lansowac w telewizji
Jezu tylko nie Beret, nie lubie jego kometarzy. Fajnie by było gdyby był Gmoch ale jak ktoś słusznie zauwarzył mieszka w Grecjii. Lubię Kasperczaka ale on też czasami daje betony, ciągle te jego "Jak to się mówi..." Lubię też Engela ale no odpada bo prowadzi Wisłę. Mogli by dać Kowalczyka bo tez jest niezły, A co do prowadzących to ten w okularach może być ale ten koleś w dłuższych włosach, żenada, on chyba myśli, że jest zabawny :roll: :roll:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 wrz 2005, 17:45

NO I CHYBA STALO SIE :lol: :lol:

legia.net pisze:Jacek Bednarz, po tym jak na stanowisku dyrektora sportowego Legii zastąpił go Dariusz Wdowczyk, nie pożegnał się całkowicie z pracą w ITI. Popularny "Mecenas" ma zastąpić "Wdowca" w roli eksperta w magazynie piłkarskim należącej do ITI stacji TVN.

co o tym sadzicie :?: bo wg mnie to kleska :!:
ja chce Gmocha, a nie jakiegos Bednarza :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 wrz 2005, 18:29

Typowa zamiana miejsc :? Jak Bednarz zacznie tlumaczyć Legię za ich niepowodzenia to zabraknie czasu. Pozatym jaki to jest fachowiec piłkarski :?: Wcześniej niewiele słyszałem o jego wypowiedziach tyle tylko co o ewentualnych zakupach Legii. A to chyba za mało aby wypuszczać go na szeroką wodę.

Racja chuligan Gmoch by sie nadał :!: jego teksty są nie do przebicia. Nie dość , że często śmieszne to jeszcze dobre piłkarsko. Mogłby byc także Piechniczek bo zna sie na piłkarskim chlebie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”