Prison Break - Strona 5

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
coco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1463
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 22 sie 2006, 9:39

linki mam , jak ktos chce to na PW pisac to podam , ciekawy 1 odcinek zapowiada sie ze 2 seria nie bedzie odstawała od 1

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 22 sie 2006, 11:57

Własnie wpadło w moje ręce, tylko trzeba na napisy poczekać.
No to w tym sezonie chłopaki się nabiegają.
Ostatnio zmieniony 22 sie 2006, 12:52 przez t_JB, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Riddick
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Riddick » 22 sie 2006, 12:24

Jak ktoś ma linki to najlepiej by było jakby je poprostu podał, po to jest chyba forum a nie konpiracja przez PW 8)

Chyba nie potrzebnie zjarzałem do tematu :think: Wolałbym na przykład zajrzeć i dowiedzieć się że już można cały sezon ściągnąc, poprostu nie wyobrażam sobie po pierwszym sezonie jak można oglądać po jednym odcinku na tydzień, przecież można umrzeć z ciekawości :angry2:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 22 sie 2006, 12:29

Dawno nie odwiedzalem forum, no i dzsiaj wpadlem na chwilke. Akurat trafilem w dobrym momecie, bo widze ze temat sie rozwija. Myslalem ze droga seria zacznie sie pod koniec wrzesnia... hmmm, ale im szybciej tym lepiej.

Awatar użytkownika
t_JB
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: t_JB » 23 sie 2006, 12:36

The Game
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: The Game » 25 sie 2006, 22:19

...jako ze posiadam juz pierwszy odcinek drugiej seri :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: czekam juz na drugi ale nie wiem kiedy on bedzie ??? wiecie moze lub sie jakos orinetujecie :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 25 sie 2006, 22:30

w poniedziałek. u nas we wtorek bodajże.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2006, 19:58

:shock: :pray: Dzieki Bogu, ten odcinek wg mnie pokazal, ze PB nie grozi tendencja spadkowa :D Bardzo dobry odcinek, teraz bede spojlerowal, wiec jesli nie ogladales to nie czytaj. Zdziwila mnie smierc Veronici, ale sie ciesze, bo jej nie lubilem :P Jestem tylko ciekaw czy uderzyla w ambicje Terrence'a Steadmana. Agent FBI, jak dla mnie kozacko, wreszcie Micheal bedzie mial godnego siebie przeciwnika :D Ogolnie jestem nastawiony optymistycznie na nastepny odcinek. Poza tym, rozwalil mnie zupelnie jeden tekst.

Abruzzi: Trousers are a little bit too short...Don't You think?
Lincoln: Chop your feet off... You're good at that

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 27 sie 2006, 21:17

bagg popieram cie :D PB nie grozi spadek formy :D Ja sie bardzo ciesze ze smierci Veroniki bo jej wiecznie smutna twarz w tym serialu juz mnie dobijala.. Ciekawe jaka role odegra Sara w nastepnych odcinkach... Oraz oczywiste motywy- jak uciekl Tweener, i czy udalo sie T-Bag'owi odzyskac swoja dlon :D I jestem ciekaw rozwoju sytuacji z LJ bo w trailerze widzialem ze Michael i Lincoln probowali go odbic... i ciekawi mnie rozwiazanie wspolnej ucieczki.. czy sie rozdziela i kazdy pojdzie w swoja strone np. po pieniadze D.B. Cooper'a alias Wesmorlanda czy lazdy tam gdzie planowal- C-Note do domu itp :) To co powiedziales o Agencie FBI to prawda, ale troche dla mnei przegiecie... Taki madry... Ciekawi mnie skad on wytrzasnal zdjecia Michaela- tatuazy, bo przed chwila skonczylem ogladac 1 sezon i nie widzialem w 22 odcinkach ani jednej sytuacji gdzie ktos mu robil dokladne zdjecia- np przedramienia, na ktorym mial wypisane o truciznie itp... a i motyw labedzie wyslanego sarze... podobno jacys zapalency rozszyfrowali ten kod i wyszedl im ciag liczb... Wedlug tych "ekspertow" jest to numer komorki Michaela- 9755867655... ciekawie zapowiada sie sezon :D

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2006, 21:20

Nie zapominaj, ze ta pani, ktora robila mu tatuaze zrobila fotki, aby zostawic sobie na pamiatke fotki swego dziela.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 27 sie 2006, 21:23

zrobila? moze to jakos przoczylem, ale watpie... jak byly wspomnienia tych sytuacji to nie bylo nigdzie zadnego aparatu... przynajmniej ja nie pamietam... ale moze tak bylo... no ale np jak Michael sie poparzyl to nie moglby skorzystac z tych fotek? :P to zdanie troche dziecinne, ale ma w sobie to cos :P

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 sie 2006, 21:25

cos mi sie pomylilo chyba, choc mialem wrazenie jakoby zrobila mu zdjecia. Moze jak w wiezieniu byl to mu zrobili :P

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 27 sie 2006, 21:57

Wydaje mi się że nie było sceny jak robi fotki, ale wszyscy "tatuażyści" robią zdjęcia swoim dziełom, tak sobie to tłumaczę...

Pierwszy odcinek drugiej serii naprawdę kozacki, zaciekawiło mnie tylko trochę jak udało im się uciec przed policją z tego lotniska... Śmierć Veronici to dla mnie lekki zaskok, tego się nie spodziewałem. Ja przewiduję że po kase DB Coopera wybierze się Tweener. Agent FBI pierwsza klasa, tak jak ktoś tu napisał godny przeciwnik Michaela.

Czekam na nast. odcinek który pokaże się na necie pewnie we wtorek... Pozdro.

Awatar użytkownika
pablisso
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pablisso » 28 sie 2006, 17:14

no co do tych zdjec to sprawa niejasna jest.. wlasnie pod tym katem ogladalem cala serie 1 i nie widzialem, ale producenci chyba wiedza co robia :P

limansky pisze:zaciekawiło mnie tylko trochę jak udało im się uciec przed policją z tego lotniska...
no to jest bardzo ciekawe. bo motyw ucieczki w 22 odcinku konczysie jak oni wbiegaja na wzgorze, a w 2 seri widzimy juz ich rankiem (a przeciez uciekali o 6 czy 7) weic istnieje pewien przeskok w czasie. ciekawe w tym wszystkim jest to, ze jakby polecieli samolotem to Michael chyba nie wpadalby do tego malego miasteczka po ubrania... Czy to po raz kolejny jego plan B? chyba spodziewal sie czegos takiego...
Nast odcinek dzisiaj wieczorem- rankiem jutro zaczynamy zasysac :P

Awatar użytkownika
limansky
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: limansky » 29 sie 2006, 19:10

Nie czytać kto nie oglądał drugiego odcinka drugiego sezonu

Po obejrzeniu drugiego odcinka drugiej serii jestem przekonany, że serial ten nie ma tendencji spadkowej. Naprawdę ciekawa akcja, nie mogę już doczekać się nast. wtorku... A więc do pogoni za chłopakami dołącza Bellick, ten jednak już wyłącznie w celu dorobienia się. Napewno nie skończy się na nieudanej próbie odbicia LJ, Lincoln poświęci wiele dla swojego syna. Ciekawy jest też wątek Tweenera, czekam na jego kontynuację...

A tak btw, wie ktos ile odcinków będzie miał sezon II?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”