Wybory prezydenckie 2015 - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.

W II turze zagłosuję na:

Andrzeja Dudę
28
65%
Bronisława Komorowskiego
5
12%
Nie wybieram się
7
16%
Oddam głos nieważny
3
7%
Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Re: Wybory prezydenckie 2015

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 lut 2015, 19:04

Kamil232 pisze:7 głosów na Bęgowskiego? :shock: 1 od Wilmore'a a reszta? Raz jeszcze ponawiam apel:
Widocznie mamy na forum chłopców, którzy lubią się bawić ;)

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 5901
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2015, 20:18

Ja głosuje na Deske bo jest tak undergroundowy, że nawet wikipedia nie wie kim jest.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 124

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lut 2015, 23:30

No prosze Grodzka 11 głósow :mrgreen: Możesz sobie Kamil pogratulowac bo gdyby nie Twoja persona i ataki to na AG może by 2-3 osoby maksymalnie zagłosowały. Masz swoją nauke od podstaw.Walcz dalej ,nauczaj dalej ale podpowiem Ci z dobroci że z takim stylem i logiką to skutki nauki będą odwrotne do zamierzonego celu. Może to kiedyś zrozumiesz 8)

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lut 2015, 23:49

o juz nawet 12. Mozna powiedziec ze to taka pedalska zorganizowana akcja (orgia). Ja ci w dupe ty mi w usta :rotfl4:

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2015, 23:51

[ch**] z grodzką.

Ja nie rozumiem jak można być za Korwinem, albo [k****] Bronkiem. :badziewie:

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lut 2015, 23:55

Super zabawa w robienie na złość. Miała być ankieta pokazująca sympatie forumowiczów, zrobiła się akcja robienia sobie jaj. Jeśli ktoś zaznaczył AG, bo naprawdę to się pokrywa z jego preferencjami, to nie rozumiem wyboru, ale rozumiem człowieka. Jeśli ktoś głosował dla jaj, na złość Kamilowi, to osiągnął zdumiewający poziom dna.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 lut 2015, 0:19

Dla mnie jest to dobitny głos co ludzie myslą o harcach w tym temacie .Dlaczego Pis kiedy zbliżają się wybory chowa Maciarewicza do szafy? BO facet pobudza niezdecydowanych by głosowali na PO choć sami do końca za PO nie są.To samo jest w tym temacie.Jest to docenienie politycznej twórczości i sposóbu przekazu .

Awatar użytkownika
piotrcies
Reputacja: 8193

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 lut 2015, 0:30

Okej, tylko czymś innym jest nie głosować na partię (lub inaczej, głosować przeciw partii), bo się nie lubi jej polityka (jednego z ważniejszych), a co innego głosować na kandydata, bo się nie lubi wyborcy innego kandydata. Wiesz, jeśli ktoś ma problem z Kamilem, niech to załatwi poprzez PW lub tutaj niech napisze, co o tym sądzi, a nie robi jakieś dziecinne gierki. Po to jest ankieta, żeby zobaczyć, jakie są preferencje forumowiczów, a nie kto jak sobie lubi zażartować. Ja wiem, że wartość takich ankiet jest nikła, ale po to była zrobiona, by coś mówiła, a tutaj nie mówi nic, bo jakiś oszołom sobie jaja robi. Jak mówię, mam pretensje tylko do tych, którzy głosowali "dla jaj", niezgodnie z preferencjami, niezależnie od kandydata. Jeśli nie ma nikogo, kto by spełniał oczekiwania, nie głosuje się wcale, a nie głosuje dla żartów...

No ale cóż, dno, dno i jeszcze raz dno. Jak ktoś teraz parska ze śmiechu, że tak dowalił Kamilowi, że tak sobie zażartował, niech wie, że poziom żarciku jest niższy niż moich sucharów.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 lut 2015, 0:35

Żeby być za Korwinem trzeba myśleć o Polsce i mieć ją w sercu, a także posiadać rozum. Tyle i aż tyle, ot co.

Cała ta rzeczywistosć dzisiejsza jest tak beznadziejna, że szkoda gadać. Ludzie oddali wolność, za zasiłek. Wszędzie Homo propaganda. Wszędzie upadek zasad. Świat pseudoeuropejski zmierza ku zagładzie. Już niedługo....

https://www.youtube.com/watch?v=M6bggSW ... _ref=share

W tej całej pseudo inteligenckiej grze na argumenty i tak przeważającą siłę mają pózniej takiej asy. Policzcie sobie statystycznie a zobaczycie, że tak na prawdę nasze dywagacje są huja warte. Decydują tacy ludzie.

Ostatnio zmieniony 07 lut 2015, 0:43 przez myhalek_acm, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lut 2015, 0:42

Sorry, ale nie rozumiem jak można głosować na po nie będąc w układzie. Jeśli jesteś poza to głosujesz na Korwina.

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2015, 0:55

Pewnie zagłosuje na tego Korwina. Jest dość radykalny, na pewno pod pewnymi względami trochę zbyt konserwatywny, ale ma jasne poglądy i ideały, których ogólne założenie przynajmniej w kwestiach gospodarczych mi odpowiada. Tym się wyróżnia spośród bezbarwnej politycznej masy promowanej przez większość mediów.

Drugą opcją mógłby być pan Deska z partii libertariańskiej, gdyż sam uważam się za libertarianina. Jednak na ten moment to zupełny margines w polityce, prawie nikomu nieznany.

MGiggs
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 lut 2015, 1:03

piotrcies pisze: Po to jest ankieta, żeby zobaczyć, jakie są preferencje forumowiczów, a nie kto jak sobie lubi zażartować. Ja wiem, że wartość takich ankiet jest nikła, ale po to była zrobiona, by coś mówiła, a tutaj nie mówi nic, bo jakiś oszołom sobie jaja robi.
zapytam się ironicznie czy lepsza jest osoba która głosuje dla jaj czy osoba która wierzy w sztuczną mgłę i zestrzelony samolot? Taki mamy system- demokracje, każdy głos się liczy,jeden głosuje dla beki drugi przez swoje braki w edukacij łyka teorie pękających parówek ,trzeci jest racjonalistą i potrafia odpowiedzialnie głosować- niestety każdy głos jest wart tyle samo.Wyniki głosowania trzeba akceptować jakimi nie są. Nie wiem czy Korwiniści tutaj głosują dla beki- głosują, nie tylko w tym temacie i ja to akceptuje.Czy dla beki to jest sprawa każdego z nich.

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 lut 2015, 1:44

MGiggs pisze:Dla mnie jest to dobitny głos co ludzie myslą o harcach w tym temacie .Dlaczego Pis kiedy zbliżają się wybory chowa Maciarewicza do szafy? BO facet pobudza niezdecydowanych by głosowali na PO choć sami do końca za PO nie są.To samo jest w tym temacie.Jest to docenienie politycznej twórczości i sposóbu przekazu .
Nie do końca rozumiem o co chodzi z tym Macierewiczem i dlaczego PiS miałby się go tak wstydzić. Dla mnie to jeden z lepszych polityków tej partii i duży szacunek za wypierdoleniem w kosmos WSI.

Awatar użytkownika
myhalek_acm
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 102

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 lut 2015, 1:46

wypierdoleniem w kosmos WSI.

HAHAHAHAHAHA , tak samo mu poszło jak z ustawą lustracyjną którą mu zlecił JKM. Wypierdolił to on Polaków, bo wszystkie te bezpieczniaki zeszły do podziemia, i huj wie czym sterują, pewnie wszystkim :suicide:

Zablokowany

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”