Widocznie mamy na forum chłopców, którzy lubią się bawićKamil232 pisze:7 głosów na Bęgowskiego?1 od Wilmore'a a reszta? Raz jeszcze ponawiam apel:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 06 lut 2015, 19:04
Widocznie mamy na forum chłopców, którzy lubią się bawićKamil232 pisze:7 głosów na Bęgowskiego?1 od Wilmore'a a reszta? Raz jeszcze ponawiam apel:
Rojiblanco
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 06 lut 2015, 20:18
sickstick
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 06 lut 2015, 23:30
MGiggs
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 06 lut 2015, 23:49
Bienias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 06 lut 2015, 23:51
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 06 lut 2015, 23:55
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 lut 2015, 0:19
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 07 lut 2015, 0:30
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 lut 2015, 0:35
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 lut 2015, 0:42
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 07 lut 2015, 0:55
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MGiggs » 07 lut 2015, 1:03
zapytam się ironicznie czy lepsza jest osoba która głosuje dla jaj czy osoba która wierzy w sztuczną mgłę i zestrzelony samolot? Taki mamy system- demokracje, każdy głos się liczy,jeden głosuje dla beki drugi przez swoje braki w edukacij łyka teorie pękających parówek ,trzeci jest racjonalistą i potrafia odpowiedzialnie głosować- niestety każdy głos jest wart tyle samo.Wyniki głosowania trzeba akceptować jakimi nie są. Nie wiem czy Korwiniści tutaj głosują dla beki- głosują, nie tylko w tym temacie i ja to akceptuje.Czy dla beki to jest sprawa każdego z nich.piotrcies pisze: Po to jest ankieta, żeby zobaczyć, jakie są preferencje forumowiczów, a nie kto jak sobie lubi zażartować. Ja wiem, że wartość takich ankiet jest nikła, ale po to była zrobiona, by coś mówiła, a tutaj nie mówi nic, bo jakiś oszołom sobie jaja robi.
MGiggs

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 07 lut 2015, 1:44
Nie do końca rozumiem o co chodzi z tym Macierewiczem i dlaczego PiS miałby się go tak wstydzić. Dla mnie to jeden z lepszych polityków tej partii i duży szacunek za wypierdoleniem w kosmos WSI.MGiggs pisze:Dla mnie jest to dobitny głos co ludzie myslą o harcach w tym temacie .Dlaczego Pis kiedy zbliżają się wybory chowa Maciarewicza do szafy? BO facet pobudza niezdecydowanych by głosowali na PO choć sami do końca za PO nie są.To samo jest w tym temacie.Jest to docenienie politycznej twórczości i sposóbu przekazu .
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 lut 2015, 1:46
wypierdoleniem w kosmos WSI.
myhalek_acm
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio