Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2007, 22:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 lut 2007, 22:26

No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 lut 2007, 16:54
www.livenation.pl pisze:Rozpoczyna się nowy projekt muzyczny - Era Nadaje Rytm.
Na specjalnie zaproszenie Ery, w ramach projektu Era Nadaje Rytm, do Polski przyjedzie zespół Red Hot Chili Peppers. Artyści promować będą swoją najnowszą płytę - Stadium Arcadium. Koncert odbędzie się 3 lipca na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
Będzie to pierwszy w historii zespołu występ w Polsce i jedyny w tej części Europy w ramach obecnej trasy. Koncert zespołu, który święci triumfy na rynkach całego świata będzie mogło wysłuchać ponad 50.000 fanów muzyki z polski i zagranicy.
Już od jutra, 6 lutego, rozpoczyna się przedsprzedaż dla fanklubów, a od 8.02 rezerwacji biletów dokonać będzie można na stronie www.livenation.pl. Ogólnopolska sprzedaż biletów rozpocznie się 12.02.2007.
Nowy projekt muzyczny Era Nadaje Rytm (ENR) jest kontynuacją dotychczasowych związków marki Era z muzyką, które sięgają początków działania sieci w Polsce. ENR to połączenie wszystkich usług muzycznych oferowanych w sieci w jeden spójny, łatwo dostępny program.
W ramach projektu planowane są koncerty światowych gwiazd muzycznych, a w ofercie sieci zostaną udostępnione kolejne hity polskich i światowych wykonawców. Już teraz wysyłając bezpłatnego SMSa o treści rhcp na numer 8089 (Era, TakTak, Heyah) klienci uzyskają możliwość ściągnięcia najnowszych utworów Red Hot Chili Peppers. Klienci mogą nie tylko ściągać najnowsze dzwonki i utwory muzyczne na swoje telefony, ale także korzystać usługi Granie na Czekanie - czyli możliwości ustawienia dla każdego z dzwoniących indywidualnej muzyki, zamiast tradycyjnego sygnału oczekiwania.
Era Nadaje Rytm to także nowe produkty, rozwiązania, multimedialne telefony w atrakcyjnych cenach - wszystko co sprawi, że korzystanie z usług i słuchanie muzyki stanie się łatwiejsze i przyjemniejsze.
Aktualne informacje na temat Era Nadaje Rytm i koncertu Red Hot Chili Peppers dostępne są na stronie http://www.era.pl.

spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lut 2007, 17:35
Słucham RHCP, ale do wielkich fanów raczej się nie zalicza. Mimo to wejściówki na ten koncert mam już zaklepane z puli Browarów Tyskichspyrczak pisze:ja sam nie jestem jakims wielkim fanem
Duch

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 lut 2007, 19:44
Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 lut 2007, 19:55
Rumeczek pisze:btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI Smile tak sie ciesze ze masakra
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 lut 2007, 20:19
heh dziękispyrczak pisze:Rumeczek pisze:btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI Smile tak sie ciesze ze masakrastary wypas ale masz fajnie
pozdrow go
a jakby sie gdzies tam Markus przewijal to tez go ucaluj ode mnie
Rumeczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 07 lut 2007, 21:19
Dobrze sie składa ze jesteś z Wrocławia, będę potrzebował się trochę dowiedzieć o komunikacji w tym mieścieRumeczek pisze:Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?
a ja się wybieramwczoraj 2 bileciki na FTB zakupilem ale nieźle...1500 w 6 min chyba poszło. Grzechem byłoby nie zjawic się na imprezie na której nie dosc ze zagra Tiesto, bedzie grac 7 godzin to pod hale mam 10 min tramwajem ledwo co
btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMItak sie ciesze ze masakra
pozdrawiam i see ya in Poznań
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 12 lut 2007, 7:45
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 lut 2007, 1:48
Noi jak bylo Rumeczek ????? !!!!! Razz Opowiadaj !!!!

Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 lut 2007, 9:25
O BozeRumeczek pisze:
Powiem to, a co... a nie mowilem!!!Rumeczek pisze:Bardzo mile zaskoczył mnie set Markusa z którym nie mam styczności na codzien
A to dostales dzieki wygraniu tego spotkania z Arminem jako jeden ze stu? czy poprostu byla mozliwosc dla wszystkich podejsc i poprosic o autografRumeczek pisze:Od prawie wszystkich DJ-ów mam autografy i fotki
Pozdrowiles?Rumeczek pisze:spoko pozdrowie Schulza Very Happy
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 lut 2007, 13:11
Powiem to, a co... a nie mowilem!!! Razz ahh Progressive Trance w wykonaniu Markusa miazdzy Cool a jak zagral Sander Łypiący pewnie sieczke niemilosierna Razz
Autograf z AVB i Schulzem owszem, dzieki spotkaniu. Z Angelo po jego seciespyrczak pisze:A to dostales dzieki wygraniu tego spotkania z Arminem jako jeden ze stu? czy poprostu byla mozliwosc dla wszystkich podejsc i poprosic o autograf Łypiący
MowaPozdrowiles?
Rumeczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 lut 2007, 14:33
Nie no pytam bo moze i mi uda sie zdobyc jakis autograf 2 majaRumeczek pisze:Autograf z AVB i Schulzem owszem, dzieki spotkaniu. Z Angelo po jego secie Smile bardzo miłyczłowiek, zapanmiętał mnie z impry w WZ Razz w sumie to Schulz po swoim secie tez przyszedł porozdawac autografy Razz
Nooo masz szczescieRumeczek pisze:Mowa
Exclamation Twisted Evil
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 lut 2007, 14:40
spyrczak pisze:Nie no pytam bo moze i mi uda sie zdobyc jakis autograf 2 maja Razz a juz fotka z Cosmicami to marzenie Razz wogole postaram sie zdobyc jak najwiecej zeby miec pamiatke i pokazac pozniej wnukom Twisted Evil
Rumeczek
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio