Koncerty i Imprezy godne polecenia :D - Strona 6

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 02 lut 2007, 22:08

Nie ukrywam, że chętnie bym się na tą imprezkę wybrał, niestety jak zwykle może mi zabraknąć funduszy. Za kilka dni jadę na Armina a w planach mam jeszcze wypad na Tiesto :roll: A to będzie dobre kilkaset złoty... jeżeli tylko mi się uda to postaram się jak najbardziej tam pojawić :]

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 lut 2007, 22:26

Róża wspomniał o Tiesto... a więc:

Obrazek

Agencja Essence Music z radością informuje o organizacji koncertu króla trance'u – TIESTO. Event odbędzie się w ramach jego światowego tournee pod nazwą „Elements of Life”. To niesamowite wydarzenie będzie miało miejsce w Hali Ludowej we Wrocławiu w dniu 14 kwietnia 2007 roku.

Po sukcesie Tiesto CEET w 2005 roku, Polska stała się ważnym punktem na mapie jego tour'u. Z dumą możemy powiedzieć, iż to sam Tiesto nalegał na wybór Agencji Essence Music jako organizatora tego niesamowitego wydarzenia w naszym kraju.

Już w tej chwili wiemy, że cała produkcja koncertu zostanie przywieziona do Polski prosto z Holandii, dzięki czemu możemy mieć pewność, że widowisko będzie zrealizowane na najwyższym światowym poziomie, tak jak to było kiedyś podczas imprez z cyklu Tiesto In Concert.

„Elements of Life” będzie niespotykanym do tej pory widowiskiem i zwalającym z nóg doświadczeniem multimedialnym. „Elements of Life” – to kompozycja czterech żywiołów: Powietrza, Wody, Ziemi i Ognia. Każdy z tych elementów, zostanie połączony w jednym oszałamiającym pokazie, aby dostarczyć niezapomnianych i unikalnych wrażeń. Przygotujcie się na specjalne wizualizacje, pokazy laserowe, niesamowitą scenografię, pirotechnikę, występy artystyczne oraz doskonały dźwięk i oświetlenie. Za całą oprawę oraz show będą odpowiedzialni najlepsi producenci holenderscy, mający na swoim koncie organizację największych europejskich imprez klubowych, m.in. w Holandii, Belgii, Niemczech i Polsce.

Management Artysty potwierdził nam, iż dla polskiej Publiczności podczas koncertu odbywającego się 14 kwietnia w Hali Ludowej we Wrocławiu w ramach Elements of Life Tour 2007 – Tiesto zauroczy nas około
7 godzinnym występem! Z przyjemnością informujemy Was, że wrocławski set będzie jednym z najdłuższych jaki Tiesto wykona podczas swojego Tour’u 2007. Będzie to ekscytująca podróż, poprzez dotychczasową twórczość Artysty, premierowe zaprezentowanie utworów z najnowszego albumu oraz wykonanie produkcji innych znanych Dj’ów. Bezprecedensowe wydarzenie oraz niepowtarzalne show, na którym musicie być !!! Agencja Essence Music przygotowuje niesamowitą i wspaniałą niespodziankę, dla wszystkich tych, którzy zakupią bilet na Tiesto Elements of Life. Więcej szczegółów wkrótce.

Tego przegapić nie można, ja napewno będę, bilet już mam zamówiony na ftb.pl ;) 1000 biletów poszło w 3 minuty ... ;) Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 lut 2007, 16:54

Teraz moze cos spoza muzyki Trance ;)
www.livenation.pl pisze:Rozpoczyna się nowy projekt muzyczny - Era Nadaje Rytm.

Na specjalnie zaproszenie Ery, w ramach projektu Era Nadaje Rytm, do Polski przyjedzie zespół Red Hot Chili Peppers. Artyści promować będą swoją najnowszą płytę - Stadium Arcadium. Koncert odbędzie się 3 lipca na Stadionie Śląskim w Chorzowie.

Będzie to pierwszy w historii zespołu występ w Polsce i jedyny w tej części Europy w ramach obecnej trasy. Koncert zespołu, który święci triumfy na rynkach całego świata będzie mogło wysłuchać ponad 50.000 fanów muzyki z polski i zagranicy.

Już od jutra, 6 lutego, rozpoczyna się przedsprzedaż dla fanklubów, a od 8.02 rezerwacji biletów dokonać będzie można na stronie www.livenation.pl. Ogólnopolska sprzedaż biletów rozpocznie się 12.02.2007.

Nowy projekt muzyczny Era Nadaje Rytm (ENR) jest kontynuacją dotychczasowych związków marki Era z muzyką, które sięgają początków działania sieci w Polsce. ENR to połączenie wszystkich usług muzycznych oferowanych w sieci w jeden spójny, łatwo dostępny program.

W ramach projektu planowane są koncerty światowych gwiazd muzycznych, a w ofercie sieci zostaną udostępnione kolejne hity polskich i światowych wykonawców. Już teraz wysyłając bezpłatnego SMSa o treści rhcp na numer 8089 (Era, TakTak, Heyah) klienci uzyskają możliwość ściągnięcia najnowszych utworów Red Hot Chili Peppers. Klienci mogą nie tylko ściągać najnowsze dzwonki i utwory muzyczne na swoje telefony, ale także korzystać usługi Granie na Czekanie - czyli możliwości ustawienia dla każdego z dzwoniących indywidualnej muzyki, zamiast tradycyjnego sygnału oczekiwania.

Era Nadaje Rytm to także nowe produkty, rozwiązania, multimedialne telefony w atrakcyjnych cenach - wszystko co sprawi, że korzystanie z usług i słuchanie muzyki stanie się łatwiejsze i przyjemniejsze.

Aktualne informacje na temat Era Nadaje Rytm i koncertu Red Hot Chili Peppers dostępne są na stronie http://www.era.pl.
Obrazek

Red Hot Chili Peppers

miejsce - Chorzów, Stadion Śląski
data - 03.07.2007
bilety
- miejsca siedzące 1 - 170 PLN,
- miejsca siedzące 2 - 115 PLN,
- płyta - 115 PLN
- VIP - 505 PLN
REZERWACJA BILETÓW OD 8.02.2007

wejście od - 15:00

Noo nie lada gratka dla fanow "Papryczek" :P ja sam nie jestem jakims wielkim fanem ale mam w swojej plytotece ich dwie plyty "Stadium Arcadium" i "By The Way" i od czasu do czasu lubie ich posluchac jako odskoczni od trance'owych kawalkow :P

Awatar użytkownika
Duch
Entuzjasta Kraftu
Entuzjasta Kraftu
Reputacja: 196

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 07 lut 2007, 17:35

spyrczak pisze:ja sam nie jestem jakims wielkim fanem
Słucham RHCP, ale do wielkich fanów raczej się nie zalicza. Mimo to wejściówki na ten koncert mam już zaklepane z puli Browarów Tyskich 8) , więc na Śląskim mnie nie zabraknie.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 lut 2007, 19:44

Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?

a ja się wybieram :) wczoraj 2 bileciki na FTB zakupilem ale nieźle...1500 w 6 min chyba poszło. Grzechem byłoby nie zjawic się na imprezie na której nie dosc ze zagra Tiesto, bedzie grac 7 godzin to pod hale mam 10 min tramwajem ledwo co :P

btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI :) tak sie ciesze ze masakra

pozdrawiam i see ya in Poznań :)

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 07 lut 2007, 19:55

Rumeczek pisze:btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI Smile tak sie ciesze ze masakra
:shock: stary wypas ale masz fajnie :P pozdrow go 8) a jakby sie gdzies tam Markus przewijal to tez go ucaluj ode mnie :twisted:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 07 lut 2007, 20:19

spyrczak pisze:
Rumeczek pisze:btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI Smile tak sie ciesze ze masakra
:shock: stary wypas ale masz fajnie :P pozdrow go 8) a jakby sie gdzies tam Markus przewijal to tez go ucaluj ode mnie :twisted:
heh dzięki :) procz spotkania na którym będzie jeszcze ze 100 osób dostane CD Armina 10 years z autografem :)

spoko pozdrowie Schulza :D nie ma sprawy. Powiem aby wpadł do Jaworzna 8)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 07 lut 2007, 21:19

Rumeczek pisze:
Wybiera się ktoś oprócz Róży jeszcze?

a ja się wybieram :) wczoraj 2 bileciki na FTB zakupilem ale nieźle...1500 w 6 min chyba poszło. Grzechem byłoby nie zjawic się na imprezie na której nie dosc ze zagra Tiesto, bedzie grac 7 godzin to pod hale mam 10 min tramwajem ledwo co :P

btw wczoraj w RMI wygrałem spotkanie z AVB przed RMI :) tak sie ciesze ze masakra

pozdrawiam i see ya in Poznań :)
Dobrze sie składa ze jesteś z Wrocławia, będę potrzebował się trochę dowiedzieć o komunikacji w tym mieście ;) ale to temat na pw.

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 12 lut 2007, 7:45

Noi jak bylo Rumeczek ????? !!!!! :P Opowiadaj !!!! :twisted:

Awatar użytkownika
enoce
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: enoce » 15 lut 2007, 19:42

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 lut 2007, 1:48

Noi jak bylo Rumeczek ????? !!!!! Razz Opowiadaj !!!!

Na samym wstepie sorry ze tak długo musieliscie czekac ale nie wchodziłem na forum dosyc spory kawałek czasu :) Impreza była wyśmienita, spotkałem wielu ciekawych ludzi ale przede wszystkim tych dwóch panów !

Obrazek

Obrazek

:D

Ciezko cokolwiek pisać... było znakomicie pod wzgledem muzycznym jak i pod wzgledem organizacyjnym, chocaiz nie podobało mi się to, że na poczatku głosniki były włączone na pół gwizdka. Bardzo mile zaskoczył mnie set Markusa z którym nie mam styczności na codzien :) Od prawie wszystkich DJ-ów mam autografy i fotki :) mam jeszcze z Angelo Mike :) spoko facet z niego, da się pogadać przyjemnie....

no nic, czekamy na tiesto...zostało 56 dni :twisted:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 lut 2007, 9:25

Rumeczek pisze:Obrazek
O Boze :shock: stary jestes blogoslawiony na nastepne 30 lat :P miec fotke z takim gosciem to tak jak dostac bless prosto z nieba :P :brawo: ;)
Rumeczek pisze:Bardzo mile zaskoczył mnie set Markusa z którym nie mam styczności na codzien
Powiem to, a co... a nie mowilem!!! :P ahh Progressive Trance w wykonaniu Markusa miazdzy 8) a jak zagral Sander :> pewnie sieczke niemilosierna :P
Rumeczek pisze:Od prawie wszystkich DJ-ów mam autografy i fotki
A to dostales dzieki wygraniu tego spotkania z Arminem jako jeden ze stu? czy poprostu byla mozliwosc dla wszystkich podejsc i poprosic o autograf :>
Rumeczek pisze:spoko pozdrowie Schulza Very Happy
Pozdrowiles? :twisted:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 lut 2007, 13:11

Powiem to, a co... a nie mowilem!!! Razz ahh Progressive Trance w wykonaniu Markusa miazdzy Cool a jak zagral Sander Łypiący pewnie sieczke niemilosierna Razz

w sumie nie zagrał czystego progressive :) było pare baaardzo miłych elementów trancowych i hardtrancowych :] nawet ponad połowa.
Sander zagrał baardzo mocno i zdecydowanie :D Rozbudził mnie do zabawy pomimo tego ze przez ostatnie 2 dni przed koncertem prawie nie spałem i byłem strasznie senny ^^

spyrczak pisze:A to dostales dzieki wygraniu tego spotkania z Arminem jako jeden ze stu? czy poprostu byla mozliwosc dla wszystkich podejsc i poprosic o autograf Łypiący
Autograf z AVB i Schulzem owszem, dzieki spotkaniu. Z Angelo po jego secie :) bardzo miłyczłowiek, zapanmiętał mnie z impry w WZ :P w sumie to Schulz po swoim secie tez przyszedł porozdawac autografy :P

Obrazek
Pozdrowiles?
Mowa
:!: :twisted:

Awatar użytkownika
spyrczak
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 17 lut 2007, 14:33

Rumeczek pisze:Autograf z AVB i Schulzem owszem, dzieki spotkaniu. Z Angelo po jego secie Smile bardzo miłyczłowiek, zapanmiętał mnie z impry w WZ Razz w sumie to Schulz po swoim secie tez przyszedł porozdawac autografy Razz
Nie no pytam bo moze i mi uda sie zdobyc jakis autograf 2 maja :P a juz fotka z Cosmicami to marzenie :P wogole postaram sie zdobyc jak najwiecej zeby miec pamiatke i pokazac pozniej wnukom :twisted:
Rumeczek pisze:Mowa
Exclamation Twisted Evil
Nooo masz szczescie 8)

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 17 lut 2007, 14:40

spyrczak pisze:Nie no pytam bo moze i mi uda sie zdobyc jakis autograf 2 maja Razz a juz fotka z Cosmicami to marzenie Razz wogole postaram sie zdobyc jak najwiecej zeby miec pamiatke i pokazac pozniej wnukom Twisted Evil

jak chcesz to Ci moge skserowac autograf Schulza i wysłac :P

a to czy zdobędziesz autografy to sie okaze :) jesli bęzdie odpowiednia scena itp to spoko :D sam chętnie bym wpadł na TC. W sumie pomyśle nad tą opcją 8) jak coś to się zgadamy :]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”