Postawiłeś tezę, która nie jest niczym podparta, i każesz z nią polemizować. Udowodnij najpierw tę tezę.MGiggs pisze:Na pytanie o Gowina uzyskałem pytanie na pytanie.
PO się bynajmniej konstytucją nie przejmuje. Spytaj wojskowych, kto tam teraz rządzi, ciekawe czy powiedzą że Gocuł, bo tak jest w konstytucji.MarcinW pisze:jednakże skoro jest to jedyny organ (obok naczelnego dowódcy mianowanego na czas wojny) wymieniony w konstytucji a konstytucja jest najwyższym prawem RP to należy uznać, że jest najważniejszym organem wojska polskiego, nieprawdaż ?
Już pisałem, że "bo tak" mnie nie interesuje. Rozumiem że znasz Gowina, i z nim na tematy obronności rozmawiałeś. Co więcej, wykazałeś się większą wiedzą od niego. Tak? Czy po prostu sobie to wymyśliłeś?MarcinW pisze:Po prostu na temat obronności jak i wymiaru sprawiedliwości to on gówno wie i to jest najważniejszy argument
Takich mamy właśnie prawników w Polsce. Logika się kłania. Tylko mi napisz skąd wziąłeś ten brak koneksji. Znasz ją, czy po prostu w wikipedii nie ma nic na temat koneksji, więc ona żadnych ważnych osób znać nie mogła?MarcinW pisze:Twierdzisz, że niespełna 30 letnia kobieta, bez doświadczenia w naczelnych organach administracji oraz znanego nazwiska (czyt. bez koneksji) została przepchnięta w ksapie ? Typowe internetowe gówno nadające się tylko i wyłącznie do pomawiania.
ozob pisze:Co pozwala myslec pozytywnie o Gowinie jako ministrze obrony narodowej? No co, prawdziwki?
A co każe myśleć negatywnie? To nie pytanie na pytanie, tylko obroń swą tezę.
Powiedz to wojskowym, to by Cię śmiechem zniszczyli chyba.ozob pisze:a o Romanie Polko
Obejrzyj, i zrozum. Jak nie rozumiesz, to się tym nie chwal.ozob pisze:Dlaczego "Poklosie" jest przez prawdziwkow uwazane za film antypolski?
Nie, napisałem krótko (to, że cytowałem kilka wypowiedzi kilku użytkowników powoduje, że na Twoje pytanie 2 linijki to "lawina słów").MGiggs pisze:zadaje proste pytanie i nie dostaje odpowiedzi tylko lawine słów.