Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 09 wrz 2025, 19:07
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 09 wrz 2025, 19:21
Medycyna i SOR są moim zdaniem tylko fabularnym wytrychem, który narzuca tempo. Nawet bez tego serial się bronivenomik pisze: ↑09 wrz 2025, 19:07Oglądam The Pitt. Pierwszy odcinek całkiem fajny, ale nic więcej. Takie 6.5 / 10, w porywach 7. Czy jest sens to ciągnąć zważywszy na to, że raczej mało seriali oglądam i jak już poświęcam ma coś czas to wolałbym na coś rewelacyjnego?
A kwestia medyczna nie jest dla mnie żadnym plusem
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 10 wrz 2025, 21:01
dias

7lechus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 13 wrz 2025, 10:49
Też na to czekam. Temat często w domu poruszany, dobry przyjaciel mojego dziadka tam zginął, jeśli oglądałeś na youtubie jakieś materiały o tym, to akurat ta osoba co sygnał ratunkowy przez radio nadawała. Niewiele brakowało a dziadek też by tam chwilę wcześniej zaczął pracować…sporo opowieści i relacji się nasłuchałem na ten temat - ciekawie będzie to skonfrontować z serialem.
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 14 wrz 2025, 12:24
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 14 wrz 2025, 15:15
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 14 wrz 2025, 16:28
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 14 wrz 2025, 16:42
Fizycznie to mi pasuje lepiej niż pan superman - był zbyt przypakowany, a ten jest bardziej podobny do Żebroskiego, który był, utrzymując proporcje, znakomity. Niemniej bez zmian twórców to ciężko o choćby jakiś lekki entuzjazm. Nawet nie pamiętam czy obejrzałem trzeci sezon.
venomik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 wrz 2025, 16:59
Mr.Chris
Rezus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 14 wrz 2025, 19:33
sci

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 14 wrz 2025, 19:44
Aż kazałem chatowi GPT sprawdzić i faktycznie, trzeci sezon też niezbyt pozytywnie został przyjęty. Imo jednak lepiej jest napisany i było nieco więcej emocji, ale nic powyżej przeciętnej. Dużo negatywnych opinii dostał ze względu na romans Jaskra, ale Jaskier akurat moim zdaniem jest postacią, która jak najbardziej mogłaby się o taki romans pokusić.
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 16 wrz 2025, 23:37
BadBoy
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio