No pech wielki chłopaka

Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 24 lis 2023, 14:56
yedraz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 24 lis 2023, 14:57
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 24 lis 2023, 15:07
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 lis 2023, 15:08
finał nie jest nagrywany w dniu emisji, on był nagrany, zanim zaczęła się cała ta jazda, więc to raczej nie jest powód.
losowy przypadek, nie dotarł na czas. Taa, na pewno wykradł pytania, skończcie już z jakimiś z dupy teoriami spiskowymi.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 24 lis 2023, 15:19
Jeśli nikt nie przebije jego wyniku to nagrodę za największą liczbę punktów i tak dostanie.
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 24 lis 2023, 15:32
Jeśli nikt nie przebije. Ale dziewięciu wspaniałych o to powalczyKluchman pisze: ↑24 lis 2023, 15:19W ten sposób jego legenda będzie większa. Nikt nie widział, by czegoś nie wiedział hehe.
Jeśli nikt nie przebije jego wyniku to nagrodę za największą liczbę punktów i tak dostanie.
Takie coś może się zdarzyć, zwłaszcza gdy jedziesz do studia w dniu nagrania. Mój pociąg do Lublina miał ponad trzy godziny opóźnienia, tylko nie miało to dużego znaczenia, bo jechałem dzień wcześniej.
Przekładać nagrania nie mogli, bo każdy ma jakieś zobowiązania.
Ilka

Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 lis 2023, 16:21
To nie jest suma z dwóch odcinków?Delpiero14 pisze: ↑24 lis 2023, 15:47803 punktów nikt nie przebije. Bezpieczniejszej zaliczki zrobić sobie nie mógł.
Poprzedni finał miał 11, a ten 9. Średnia daje 10. Nic w przyrodzie nie ginie
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lis 2023, 16:26
Jest, ale drugi w kolejności na liście miał zaledwie 272 punkty, więc przewaga jest więcej niż bardzo dobra. Nie dość że ten drugi musiałby wejść do finału co takie oczywiste nie jest to jeszcze zrobić ponad 500 punktów. Nie widzę tego.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 lis 2023, 16:36
Też wątpię, żeby ktokolwiek to pobił (bardzo marne szanse), ale mam nadzieję, że się mylimy. Może ktoś z mega ego i wiedzą postawi sobie za to punkt honoru i da nam zajebiste show.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 lis 2023, 16:40
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yedraz » 24 lis 2023, 17:52
Ale to ten najważniejszy gościu, finał bez niego to tak jakby rok temu w finale zabrakło Messiego!
No to wszystko jasne, pan Artur sam sobie jest winien, powinien jechać dzień wcześniej i wtedy byłby pewny i spokojny.
Jakieś 15-20 lat temu oglądałem codziennie, później mi przeszło. I dlatego się przejąłem tym ostatnim zwycięzcą, bo takiego zawodnika killera w ogóle sobie nie przypominam?
A może mu się pytania przyśniły? Ja czasem tak miewam.
Oczywiście, taki strzał trafia się raz na milion!Delpiero14 pisze: ↑24 lis 2023, 15:47803 punktów nikt nie przebije. Bezpieczniejszej zaliczki zrobić sobie nie mógł.
yedraz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 24 lis 2023, 19:17
piotrcies
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio