Kuba Wojewodzki

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Kuba Wojewodzki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 mar 2005, 15:12

no wiec tak,

jak wiadomo jest to program publicystyczny ktorego ogladalnosc jest z pewnoscia bardzo wysoka, program prowadzi w formie luznego talk show legendarny juror idola i z pewnoscia idol wielu nastolatkow 8)

program z pewnoscia przesycony jest inteligentnym humorem, wiele topicow jakie omawia bawi do lez ale zdarzaja sie i takie ktore wiele mowie o tym co nas otacza, czesto kuba zadaje bardzo wazne pytania :)

co do ostatniego odcinka --

kolejny udany -- maciek rock i marysia goralczyk, mlode utalentowane pokolenie, zarowno jeden i drugi gosc wiele osiagnal w mediach mimo mlodego wieku i obydwoje mieli wiele do powiedzenia, ale oczywiscie znow najlepsze byly rozne spontaniczne gry slowne kuby :) 8)

hmmm czy cos wiecej ... na razie nie czekam na wasze opinie i licze na dyskusje na temat roznych sytuacji :) np jak kuba wczoraj powiedzial "uslyszalem, lezec na tobie" jak kto uwaznie ogladal wie o co biega :P

pozdro :)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 mar 2005, 15:23

Nie będę się ropisywał na temat tego ciecia (poproszę WP za obrazę :twisted: ).
W każdym razie Kupa to jush nie to samo co kiedyś. Na początku swoich programów pt. Luba Wojewódki nie zajmował się głównie przekrzykiwaniem swoich gości. Teraz kiedy wiadomo, na co go stać i co powie się jush tego nie ogląda... Ani ironiczny ani śmieszny. Chłamski i bezczelny... Niedługo ludzie w Idolu zanim zaczną śpiewać będą wysłuchiwać co sobie w domu Kuba ułożył o występującym :roll: .
Ogólnie kawał skurczysyna co się dochapał do koryta i jush do szećdziesiątki będzie jechał na swoim wizerunku nastoleniego 30latka :twisted:.

P.S. A pamięta ktoś jaki wstyd zrobił na "Światowym Idolu"?
Chryste co ludzie potem mówili na temat Polaków, wole nie pamietać.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 mar 2005, 21:40

piwus pisze:Nie będę się ropisywał na temat tego ciecia (poproszę WP za obrazę :twisted: ).
W każdym razie Kupa to jush nie to samo co kiedyś. Na początku swoich programów pt. Luba Wojewódki nie zajmował się głównie przekrzykiwaniem swoich gości. Teraz kiedy wiadomo, na co go stać i co powie się jush tego nie ogląda... Ani ironiczny ani śmieszny. Chłamski i bezczelny... Niedługo ludzie w Idolu zanim zaczną śpiewać będą wysłuchiwać co sobie w domu Kuba ułożył o występującym :roll: .
Ogólnie kawał skurczysyna co się dochapał do koryta i jush do szećdziesiątki będzie jechał na swoim wizerunku nastoleniego 30latka :twisted:.

P.S. A pamięta ktoś jaki wstyd zrobił na "Światowym Idolu"?
Chryste co ludzie potem mówili na temat Polaków, wole nie pamietać.
ehhh kazdy ma swoje zdanie i z kazdym zdaniem mozna sie nie zgadzac i ja w tym przypadku z twoim sie nie zgodze, tobie moze nei podobac sie sposob zachowania kuby, a jego przykrzywanie moze byc dla ciebie drazniace, to co mowi kuba to jest jego mysl ktora mu akurat przyjdzie do glowy a nie jakas formulka, a to ze dla ciebie takie texty sa zbyt trudne do pojecia , coz :? jezeli chodzi o to czego sie dochapal, ehhh zazdrosc, ciekawe czy chociarz wiesz ile to lat ciezkiej pracy go to kosztowalo takie "dochapanie"

wstyd na world idol hehe jak sie jest takim jak ty i bierze sie wszystko zbyt powaznie to sie tak ma ... jego celem jak sam mowil byla parodia no ale coz piwus wie lepiej 8)

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 mar 2005, 21:50

Wie i siedz cicho. Na codzień jestem przedszkolanką, więc umiem sobie z takimi radzić 8) .
Się nie będę do Twojego postu odnosił, bo miał jedynie na celu jedynie wycieczkę osobistą, w przeciwieństwie do mojego.

Tylko dwa punkty:
1.Nie jestem aż tak ograniczony jak ci się wydaję i rozumiem co mówi.
Twierdzę tylko, że przestało misie to podobać i zaczęło nudzić :roll: .
2. Co do światowego idola to nie jest tylko moje zdanie.
"Wojewódzki przyniósł Polsce wstyd"- zarówno zdanie z zagranicy jak i z kraju. Nie tylko ja nie potrafię się bawić w rytmie Kuby :roll: .

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 21 mar 2005, 21:56

piwus pisze:Wie i siedz cicho. Na codzień jestem przedszkolanką, więc umiem sobie z takimi radzić 8) .
Się nie będę do Twojego postu odnosił, bo miał jedynie na celu jedynie wycieczkę osobistą, w przeciwieństwie do mojego.

Tylko dwa punkty:
1.Nie jestem aż tak ograniczony jak ci się wydaję i rozumiem co mówi.
Twierdzę tylko, że przestało misie to podobać i zaczęło nudzić :roll: .
2. Co do światowego idola to nie jest tylko moje zdanie.
"Wojewódzki przyniósł Polsce wstyd"- zarówno zdanie z zagranicy jak i z kraju. Nie tylko ja nie potrafię się bawić w rytmie Kuby :roll: .

co do mojego postu to wlasnie byl przeznaczony na osobiste przemyslenia

ja nie twierdze ze jestes ograniczony ... :?

no wlasnie nie tylko ty nie potrafisz sie bawic w rytmie kuby :? trudno ja nic na to nie poradze :? wazne ze ja potrafie i mi ten chlopok lezy

mark_p
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mark_p » 21 mar 2005, 21:57

a jego przykrzywanie moze byc dla ciebie drazniace, to co mowi kuba to jest jego mysl ktora mu akurat przyjdzie do glowy a nie jakas formulka
popieram Wojewódzki to robi spontanicznie, nie wymyśla tego wcześniej
tylko w danej chwili wymyśla tekst
a Pan Majewski z programu Mamy Cię...ma wszystko wypisane dokładnie na kartce

co do Wojewódzkiego..
bez niego IDOL nie miałby sensu , tyle..

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 mar 2005, 22:07

Moim zdaniem Wojewodzki to gbur.Nie lubie za bardzo tego faceta jednak osobiscie nic do niego nie mam.Jak leci Idol czy jakis inny jego show to po prostu zmieniam kawal i po sprawie.
Jednak szacunek dla niego za zaliczenie Anny Muchy :lol:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 21 mar 2005, 22:11

Ona zrobiła to tylko dla powierzchni reklamowej :twisted: .

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 21 mar 2005, 22:12

piwus pisze:Ona zrobiła to tylko dla powierzchni reklamowej :twisted: .
No i udalo sie glowna rola w "M jak milosc" jesli dobrze pamietam :lol:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 22 mar 2005, 16:46

Kiedys Wojewodzki byl bardziej chamski. Teraz wiecej sobie zartuje. Ale i tak bez niego Idol to nie Idol

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 22 mar 2005, 16:47

on jest nie przewidywalny potrafi cos wymyslec na biegu bez niego idol to nie to samo

Awatar użytkownika
Bluesiak
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bluesiak » 22 mar 2005, 18:39

On jest zajebisty!!!Nie widziałem gościa który by sobie przy kamerach robił większe jaja!!!Luźno czuje sie przy kamerach. A jego teksty wypiepszają!!!

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 22 mar 2005, 18:47

Ja widziałem taką osobę. To Jan Miodek :roll:.

Obrazek

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 22 mar 2005, 19:00

Moim zdaniem piwus ma racje ja go tam nie lubie i tak jak to robi Chlopaczek przelanczam od razu programy z jego udzialem.Kiedys widzialem kilka moze z 4 odcinki i nie wiem co on chce osiagnac z nasmiewania sie z jego gosci albo moze odwrotnie przychodza do niego no wlasnie po co hmm zeby byc bardziej popularnym oni tam w sumie o niczym waznym nie gadaja tylko zartuja z siebie z Polski no i z politykow (ale to kazdy robi).Wiem ze innym sie podoba sie jego program i nic do tego nie mam moze mam inny rodzaj poczucia humoru.Pozdro

Awatar użytkownika
bobi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 22 mar 2005, 19:23

Lubie tego gostka :D Szacunek dla niego za te wszystkie haselka ktore wymysla na poczekaniu :!:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”