Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Która Polska gazeta o sporcie jest najlepsza?

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 15 lip 2005, 0:16

Jaka jest według Was najlepsza Polska gazeta sportowa, proszę o jakąś rozsądną argumentacje :D Która najczęściej czytacie ??

Według mnie najlepszy jest Przegląd Sportowy, choć i tak do doskonałości mu daleko :roll: Mimo wszystko bije na głowe Piłke Nożną, bo co tam się za bzdur czasami naczytałem... to szkoda gadać :? W sumie nie powinno się porównywać tych gazet, bo PS to dziennik, a PN to tygodnik, ale właściwie to nie ma na polskim rynku zadnej konkurencji dla tych pism, przynajmiej mi takie do ręki nie wpadło.

Właściwie to nie czytam za często gazet, bo korzystam z internetu, ale przynajmiej raz na tydzień trafi do mnie gazeta o tematyce sportowej, a ostatnio to nawet częściej bo jeżdże na plaże i tam czytam :wink:

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 15 lip 2005, 0:38

sportowa to nie wiem ale pilkarska napewno piłka nożna,tradycja doświadczenie,fachowośc a nie ploteczki rodem z bravo

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 15 lip 2005, 1:47

chyba przeglad sportowy, chociaz kiedys jak bylem w empiku wpadla mi w oko swietna gazeta, to byl jakis dziennik nie pamietam nazwy, ale byl naprawde rzetelny
pzdr

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 15 lip 2005, 9:59

No mi sie wydaje ze to Pilka Nozna , jesli chodzi o najgorsza zdecydowanie Bravo Sport w ktorym nie ma nic poza fajnymi plakatami :wink:

Pilka Nozna podaje rzetelne i sprawdzone informacje a Bravo pisze co im slina na jezyki przyniesie ogolnie chlam i zenada dziecinna gazetka o niczym w ktorej jest wiecej obrazkow niz tekstu, a to mowi samo za siebie :lol:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 lip 2005, 11:44

Ja czytuje Piłkę Nożną i Piłkę nożną +. Moikm zdaniem sa tam najciekawsze rzeczy a i czasem jakis fajny plakacik znajde. Zawsze mozna poczytac o wydarzenach na boiskach calego swiata i w polsce. Duzo wywiadow z pilkarzami i najswierzszych newsow :D

Najgorsza agzeta to Bravo Sport moim zdaniem bo tam jest wiecej obrazkow niz teksotu a pozatym tam sa tez inne dyscypliny a ja chce tylko pilke :P

POZDRO

kakap
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakap » 15 lip 2005, 12:12

przegląd sportowy to syf dobry jest "sport" a kiedys "tempo" a jesli chodzi o piłkarskie to "piłka nozna " nie ma konkurencji
"bravo sport"? bez komentarza powiem tylko tyle , że szkoda papieru żeby to drukować

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 15 lip 2005, 12:23

Piłka Nożna jest beznadziejna. Pisza tam niestworzne historie rodem z bravo :twisted: :twisted: . Najbardziej mnie w niej smiesza wybory pilkarzy rundy (pozycje pilkarzy sa wymyslane chyba na poczekaniu :P :P :P )

kakap
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakap » 15 lip 2005, 12:26

"Piłka nozna " ma pewne niedociągnięcia ale mimo tego nie ma konkurencji na polskim rynku jeśli chodzi o gazety typowo piłkarskie

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 15 lip 2005, 12:33

Ja czytam tylko przeglad sportowy wiec nie moge zbytnio powiedziec czy to najlepsza gazeta sportowa, ale spelnia moje sportowe zachcianki :P

Awatar użytkownika
internista1908
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: internista1908 » 15 lip 2005, 12:41

Andreyew pisze:Ja czytam tylko przeglad sportowy wiec nie moge zbytnio powiedziec czy to najlepsza gazeta sportowa, ale spelnia moje sportowe zachcianki :P
Przeglad ma glownie jedna wade. Pisze czesto pod 'warszawke" :evil:

Awatar użytkownika
Nurni Flowenol
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nurni Flowenol » 15 lip 2005, 12:41

zdecydowanie i bezapelacyjnie bravo sport

rotfl

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 15 lip 2005, 17:10

Nie wiem jaka jest najlepsza polska gazeta sportowa, bo ich nie czytam. Pamietam ze kiedys kupywalem "przeglad sportowy" i "pilke nozna". To sa chyba dwie najslyniejsze gazety sportowe w Polsce, ale mozliwe ze sie myle.

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 15 lip 2005, 17:12

Ja najczesciej czytam Pilke Nożną Plus, mam prenumerate 8)

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 15 lip 2005, 17:14

Nie ma co Pilka nozna i PN+. Od kilku lat kupuje te gazety i dzieki temu wiem co i jak :twisted:
Ale pamietam jak na poczatku mojej przygody z pilka czytalem Bravo Sport. Wtedy uwazalem to za dobra gazete teraz gdy wroce do tamtych czasow smiech mnie ogarnia. Pietras :lol:

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 15 lip 2005, 17:22

Ale pamietam jak na poczatku mojej przygody z pilka czytalem Bravo Sport
Kazdy chyba zaczynal od tej gazetki. Ja tez ja kupywalem przez jakis czas jak bylem maly. Zawsze zawieszalem nowe plakaty, az mi miejsca na scianach braklo. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”