Orange Ekstraklasa - program TVN

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Orange Ekstraklasa - program TVN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 23:06

Dzis byl debiut i musze przyznac , ze calkiem , calkiem ten program jest. A przeciez to dopiero poczatek :twisted:
Dobre bylo jak Wlodarczyk z Zygo rozmawial :D
Ostatnio zmieniony 19 wrz 2005, 13:59 przez Sero, łącznie zmieniany 1 raz.

lukash007
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: lukash007 » 24 lip 2005, 23:30

nie ogladalem jakbys mogl mnie oswiecic co moze byc dobrego w rozmowie Wlodara i Zygo to bylbym wdzieczny

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 24 lip 2005, 23:32

lukash007 pisze:nie ogladalem jakbys mogl mnie oswiecic co moze byc dobrego w rozmowie Wlodara i Zygo to bylbym wdzieczny
Idz wlacz sobie teraz TVN. Leci powtorka programu moze sie zalapiesz na ta rozmowe :twisted:

Awatar użytkownika
Cris7
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 24 lip 2005, 23:33

A mi się nie podobał.Szczególnie początek(rozdrabnianie afery korupcyjnej, klipy z muzyką z ojca chrzestnego, rozmowy telefoniczne z "Towarzyszem Etykiem"). :wink: Później trochę się rozkręcili.Błędem było chyba zapraszanie do studia MArka Jóźwiaka,który jest(był) raczej lepszym piłkarzem niż ekspertem futbolowym.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lip 2005, 23:47

Program był lepszy niz sie spodziewalem.Wkurza mnie to ze sie tak podniecają ze to sa pierwsze fragmenty w odkodowanej stacji.Powinni takze zrezygnowac z usług Jóźwiaka.Chyba na początku mówili ze Wdowczyk bedzie stałym ekspertem a na drugie miejsce fachowca beda zapraszac różne osoby.

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 25 lip 2005, 0:24

Ale porażka .
Chyba nie pokazali nawet skrótu meczu Arki z Legią .
Prowadzący nawet nie dał się wypowiedzieć do końca Wdowczykowi , gadka o Citce .

Jak narazie krytyka z mojej strony , może w środę będzie lepiej .

Awatar użytkownika
nowok
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: nowok » 25 lip 2005, 0:33

fala pisze:Ale porażka .
Chyba nie pokazali nawet skrótu meczu Arki z Legią .
Prowadzący nawet nie dał się wypowiedzieć do końca Wdowczykowi , gadka o Citce .

Jak narazie krytyka z mojej strony , może w środę będzie lepiej .

skrót był ale niezbyt obszerny, dłuzszy ma byc w nastepnym programie ...jak na początek to nie tak zle, po tym co tvn pokazał podczas meczu legia-bayer spodziewałem sie ze bedzie gorzej

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 lip 2005, 0:44

Jak dla mnie żenujące przedstawienie. Prowadzący, którzy wcinają się w wypowiedzi gości, by podzielić się własnymi, łajno wartymi przemyśleniam. Eksperci raczący nas zalotnimi spojrzeniami i próbkami poezji; "z pol schodzili i na mecz przychodzili". Materiały, które wciskają mi, ze Groclin jest niezwykle mocny bo mając największy budżet i najrówniejszą kadrę ma realne szanse sięgnąc po koronę. Porównania personalnego drużyn walczących o majstra oczywiście brak, bo to kłóciłoby się z założeniem, że Legia mistrz, a Groclin faworyt. Cfaniacki uśmiech kiedy mowa o meczu Zagłębia- Wisła, święte oburzenie, kiedy ktoś stwierdził "Wisła niewiele się osłabiła i pewnie zostanie mistrzem" (w końcu sprzedaliśmy 15 zawodników, więc zbulwersowanie pana prowadzącego zrozumiałe). Tekst, że "bedziemy zachecac do robienia kartoniad i rozdawać nagrody Fair Play", a wpływ będa mieli najwyżej na Heko i Amicę. Spodziewałem się gorszej chały, ale zapewne bedę wyłączał fonię, jeśli następny program będzie taki sam.

No i nie ma imprezki bez Janka T. :rotfl:

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 25 lip 2005, 0:50

Mi się spodobało jak podali "11" niewypałów, czy nie sprawdzonych zawodników w ostatniej rundzie i znalazł się tam szanowny ( :roll: ) gość programu Marek Jóźwiak :haha: I pan Marek zapowiedział powrót na boisko w nastepnej kolejce.

Ogólnie gadali tam o rzeczach oczywistych, a to co najważniejsze, czyli skrót z meczu był na końcu i trwał niecałą minutę chyba :lol:

Fajne statystyki przygotowali :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 1:12

Wiadomo , ze do Canal+ im daleko , ale to dopiero poczatek , a bledy ktore popelnili miejmy nadzieje poprawia w kolejnym wydaniu. Na fachowcow nie powinni isc pilkarze lecz trenerzy oraz dziennikarze bo oni wiedza o czym mowia. W przeciwienstwie do Jozwiaka ktory odpowiadal na logiczne pytania. I to faworyzowanie Legii ... :?

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 25 lip 2005, 1:46

Nie widziałem jeszcze ich debiutu ale sądząc po Waszych wypowiedziach to LoL - Jak prowadzi to Kalinowski to musi być żenujące. Człowek którmu (chyba) każą wychwalaś Legie pod niebiosa. A nie widzieć że on co raz gożej grają.

Jóżwiak ekspertem ?? :lol: to dobrze że nie pan Zygo. :lol: :roll:

Serek do C+ to im bedzie daleko nawet jak się ta umowa skończy na pokazywanieligi.

A jak wogóle pokazali meczy (w skrócie) czy tylko dwie akcje ?? (No w sumie tak się dużo nie działo :roll: )

Awatar użytkownika
bengal1
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bengal1 » 25 lip 2005, 8:51

kama_reda pisze:Mi się spodobało jak podali "11" niewypałów, czy nie sprawdzonych zawodników w ostatniej rundzie i znalazł się tam szanowny ( :roll: ) gość programu Marek Jóźwiak :haha: I pan Marek zapowiedział powrót na boisko w nastepnej kolejce.

Fajne statystyki przygotowali :D

Z tego też miałem straszną polewke!
Powiem, że dziwnie prowadzili ten program, widać iż jeszcze nie doświadczeni, albo to wszystko iż mieli prawie szczyt w gaciach bo odkodowali program :|
Statystyki fakt były fajne, skrót niby będzie chyba we wtorek z meczu Arka - Legia więc puszczą wszystkie skróty za jednym zamachem...
Ogólnie sam program nie był zły, ale np. ta muza z Chrzestnego nie była najlepsza....Wdowczykowi nie dali się wypowiedzieć do końca....już nie mówiąc o tym wyiadzie z Tomaszewskim, który chyba trwał z 40 sekund :|

manolo13
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: manolo13 » 25 lip 2005, 9:59

Ja obejrze to jeszcze 3 razy jak średnia czasu emitowanego skrótu spadnie poniżej 3 minut to rezygnuje. Nie bede siedział nad godzinnym programem o beznadziejnej lidze tylko dla 20 sekund skrótu z meczu. :D

Awatar użytkownika
LEVMISTRZ
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LEVMISTRZ » 25 lip 2005, 10:18

Ja czekam na następny magazyn, wtedy wiecej pokażą i mniej będą gadać.

Awatar użytkownika
player
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: player » 25 lip 2005, 10:21

Faktycznie więcej czasu na ten mecz poświęcili w wieczornym wydaniu sportu - choc nie pokazali fragmentów... :? SKANDAL! :evil:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”