Ulubiony kanał telewizyjny

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Ulubiony kanał telewizyjny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 28 sie 2005, 16:27

W tym temacie chciałbym, żebyście podali Wasz ulubiony kanał telewizyjny oraz krótkie uzasadnienie dlaczego ten, a nie inny. Możecie też podać nazwy programów, które skłoniły Was do takiego wybor.

Osobiscie cennię i polecam Polsat Sport, głównie dlatego, że pokazują Bundeslige :D Niezły jest także EuroSport i DSF. to tyle jeśli chodzi o kanały sportowe
Jednak nie samym sportem człowiek żyje, jeśli chodzi o kanały rozrywkowe to kubie oglądać TVN i Polsat. Czasem puszczą jakiś "hit", który oglądałęm już z 4 razy :lol: Na w/w stacjach bardzo lubie "Uwagę" i "Interwencję". Niestety nie mam Canal + :(, ale za to posiadam HBO na, którym czasem leci jakiś fajny film :wink:

Oczywiście przed założeniem tematu sprawdziłem czy nie ma podobnego, ale nie znalazłem. Jeśli się pomyliłem z góry przepraszam :wink:

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 28 sie 2005, 16:50

Ja bardzo lubię i często oglądam ( podobnie jak kolega ) Polsat Sport, a to dlatego że lecą tam meczyki Bundesligi, Eredivisii i Premiership no i z tego co słyszałem niebawem Serie A 8) :wink: , ale moim ulubionym programem tej stacji jest Futbol Mundial !!!
Lubie i cenie także Polsat, Tvn i Tvn Turbo.
PzDR.

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 28 sie 2005, 17:23

Ja tez mam Dekoder Polsatu i oglodam Polsat Sport , głownie z wzgledu Bundesligi. Po za tym lubie TVN Turbo bardzo ciekawe programy, jednym z takich programów jest Top Gear. Niezle sie muzna usmiac przy tym programie. Bardzo tez lubie Discovery w tym programie jest mase bardzo, bardzo ciekawych programów. Lubie pogromców mitów, Amerykanskiego Chopera, Wysypisko, Programy dokumentalne. W czartek na wieczór od 21 Jest wieczór zbrodni, bardzo ciekawy program... A z codziennych programów to najbardziej lubie TVN.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 28 sie 2005, 17:29

ja najbardziej lubię Eurosport, za róznego rodzaju sport, a także ARD i ZDF z racji tego, że dzięi niemieckim stacjom oglądałem MŚ w 2002 roku

nie musze dodawać, że nie mam żadnych dekoderów cyfrowych :lol:

Awatar użytkownika
Adi88
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi88 » 28 sie 2005, 18:09

Moje ulubione to C+ Sport, ponieważ lecą tam prawie na okrągło mecze, kazdej ligi,[włoska,polska,hiszpańska,francuska itp] i dużo powtorek meczów jest i magazynów piłkarskich typu sport+ i liga +, no a na drugim miejscu to oczywisice Inter Channel :o :o

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 28 sie 2005, 20:30

Moj ulubioy kanal to TVN. przede wszystkim ze wzgledu na FAKTY. poza tym leca tam ciekawe filmy i maja bardzo fajne programy rozrywkowe mno. Taniec z gwiazdami :D

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 28 sie 2005, 20:37

Polast Sport, Eurosport - dużo ciekawych meczy live, "programów dyskusyjnych" do tego skróty bundes ligi i eredivisie a w tym drugim prawie wszystkei dyscypliny psortu mozna ogladać, m.in. lubiany przeze mnie biathlon
:wink:

TVN - często lecą fajne filmy (np. Godfather) do tego serwisy informacyjne i "na wspolnej" :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2024
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 28 sie 2005, 20:50

Ponad wszystko uwielbiam trzy kanały:

Eurosport - za różnorodne transmisje sportowe. Wyścigi motocyklowe zwłaszcza :)
HBO - za wiele nowych, interesujących filmów. No i za świetny program 'HBO na stojaka' :D
Canal+Sport - za transmisje ligi polskiej, angielskiej i hiszpańskiej /francuska niebardzo mnie obchodzi :P/. Za Ligę +, Ligę+Extra, Sport+ i magazyn Premiership :D

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 29 sie 2005, 10:15

romantyk pisze:Moj ulubioy kanal to TVN
Już myślałem, że telewizja "Romantica" na której non stop lecą telenowele :lol:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 sie 2005, 10:25

Kamilo pisze:Już myślałem, że telewizja "Romantica" na której non stop lecą telenowele
a ja bylem przekonany, ze uwielbiasz telewizje TRWAM :)

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 29 sie 2005, 10:29

romantyk pisze:
Kamilo pisze:Już myślałem, że telewizja "Romantica" na której non stop lecą telenowele
a ja bylem przekonany, ze uwielbiasz telewizje TRWAM :)
A z jakiego powodu tak twierdzisz :?: Czyżbym wygłaszał na forum jakieś fanatyczne teorie :?: :?

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 sie 2005, 10:32

z takiego samego powodu, z jakiego Ty myslales ze moj ulubiony kanal to telewizja Romantica, o ktorej nigdy nei slyszalem i pewnie nei istnieje :)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 29 sie 2005, 10:35

romantyk pisze:i pewnie nei istnieje
istnieje :wink:

Awatar użytkownika
Kamilo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kamilo » 29 sie 2005, 10:41

romantyk pisze: z jakiego Ty myslales ze moj ulubiony kanal to telewizja Romantica
A właśnie z takiego myślałem, że tak romantyczny chłopak jak Ty lubi uronić łezkę przy jednnym z brazylijskich tasiemców :lol: .
romantyk pisze:o ktorej nigdy nei slyszalem i pewnie nei istnieje
Toż to skandal taki z Ciebie romantyk, a nie słyszałeś o telewizji "Romantica" :? :shock:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 29 sie 2005, 10:43

hehe :D

jak widzisz pomyliles sie :D nie ufaj swojej intuicji :p

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”