Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 19 sie 2006, 19:41
knockout
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 19 sie 2006, 19:45
To zaczynaj!knockout pisze:Nie widzialem nigdzie podobnego tematu, wiec zakladam. Wydaje mi sie, ze pomysl jest ciekawy i jesli tylko znajda sie chetni do wpisywania wlasnych refleksji to bedzie dobrze. Na czym idea polega? Na tym, by opisywac wskazanych dziennikarzy sportowych z najwiekszych polskich gazet (to na poczatek) czy internetowych serwisow (to juz potem).
Moja niesmiala propozycja to czworka z Gazety Wyborczej: Rafal Stec, Michal Pol, Robert Blonski i Jacek Sarzalo.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 19 sie 2006, 19:49
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 19 sie 2006, 21:39
RoRo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sie 2006, 21:45
RoRo pisze:Michal Pol - Kiedy pojawia sie w jakims studiu przed meczem piłkarskim to jestem w siódmym niebie. Uwielbiam słuchac jego futbolowych nawijek. Jeszcze jak sie dobierze z Panem Wołkiem to moge im zaplacic grube dolary zeby przyszlo do mnie do domu i tez strzelili taka nawijke Laughing Razz
Jak patrze tak na Koźminskiego i powiedzmy Kowalczyka to zaluje ze Pol i Wołek nie sa w kazdym pilkarskim studiu bo sa chyba jedynymi ludzmi znajacymi sie na pilce tak doskonale i potrafiacymi tak genialnie formowac swoje wypowiedzi ze to muzyka dla moich uszu. Wink
Narazie tyle ode mnie. moglbym tu jeszcze nadal opisywac Pola w samych superlatywach, ale chyba wystarczy
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 19 sie 2006, 22:39
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 19 sie 2006, 22:45
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 19 sie 2006, 22:53
Pan Wołek posiada ogromną wiedzę jeśli chodzi o futbol latino. Wiele osób, które też interesują się piłką w tym wydaniu wiedzę zdobywały właśnie na podstawie artykułów Pana Wołka, ja niestety to takich osób nie należę, o jego wiedzy przekonywałem się podczas Copa America i eliminacji do MŚ w CONMEBOL.fieldy pisze:Wołek jest dobry
Corinthians

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2006, 0:52
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 20 sie 2006, 10:57
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 20 sie 2006, 12:46
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 20 sie 2006, 20:39
knockout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 20 sie 2006, 20:59
knockout pisze:Powoli na gwiazde wyrasta Trzeciak, tuz za nim niezwykle elokwentny Mielcarski [...]
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 sie 2006, 21:20
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 20 sie 2006, 21:25
bagg
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio