Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 135

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 09 paź 2005, 14:41

Lakier pisze:Valentynka)
hmm?? Kto to??
luk1208 pisze: naomiast wystąpił Thuram czyli jest zdrowy :!:
To good :lol: Jak zagrał to zdrowy.

Czas zacząć rotacje o której Don Fabio tak mówił przed sezonem. Na gorszych przeciwników trzeba wystawiać tych co mało grają, nie mówie słabych zawodników bo takich w JUVE nie ma :lol: Czekam i mam nadzieja że z Messiną nadejdzie wyczekiwana rotacja. Niedługo do grona niezadowolonych dojdzie Balzaretti. Chciałbym aby zagrali tak z Messiną:

************************Abiatti***********************

Balzaretti**********Thuram*********Kovać*******Chiellini

Camoranesi*******Gianichedda********Blasi*********Mutu

******************Del Piero***Zalayeta***************

W sumie rezerwowy skład ale i tak na każdej pozycji przewyższamy Messine. Jedynym problemem mógł być brak zgrania...

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 09 paź 2005, 14:49

Lakier pisze:DP w takiej formie musi grac. Zlatan i Treze maja lekkie urazy to niech sie do cholery lecza. Atak Mutu - Alex. Bo ja tak k. mowie.
Fabio zwykl sam wybierac wyjsciową 11 :wink: Wydaje mi sie, że zagra Adrian z Zlartanem, ktory juz jest praktycznie gotowy do gry
Lakier pisze:Capello nie trawie Giorgio. Chiellini zostal sprowadzony do Turyny tylko po to zeby wymienic sie z Roma, to sie nie udalo, to teraz siedzi na lawie, moze nie dlatego ze jest slaby, ale dlatego ze Fidel jest wkur. na to ze musi wysluchwiac slusznych foch Giorgio, a nie przutalc sie z Cassano.
pewnie jest w tym jakieś ziarenko prawdy, Capello teraz sie msci na Giorgio za to, ze w Juve nie ma Peter Pana :lol:
Lakier pisze:Patrzcie jak Del Piero strzeli z karnego, to nikt nie mowi ze strzelil gola (tylko karnego), a jak strzeli inny zawodnik to od razu gol, gwarantujacy miejsce w pierwszej 11.
A ile mozna tych karnych strzelać? :roll: Dla mnie osobiscie licza sie bramki z akcji, ktorych Alex strzela niezwykle malo

Dobra nie warto znow poruszac tematu Alexa, bo i tak nikt nie zmieni swojego zdania, w ten aposob mozey wywołać kolejna bezsensowna klotnie

luk1208 pisze:szkoda ze obecnie DP nie gra w kadrze bo chyba powinien dostac szanse, skoro taki Vieri nie gra prawie w Milanie i dostaje powołanie
Lippi mnie coraz bardziwej irytuje swoimi powołaniami, oraz słabymi wynikami azzurich. Mniejmy nadzieję, że do przyszlorocznych mś to wszystko sie ustabilizuje i Włochy znow stana sie najlepsza druzyna na swiecie :)
Juv pisze:Sądze że powinien w końcu zagrać ten 1 oficjalny mecz bo to że jeszcze nie zagrał może go zacząć przytłaczać
juz zaczelo go to przytlaczac:( co widać w newsie przepisany, przez Infernusa

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 09 paź 2005, 14:56

ossy pisze:Lakier napisał:
Valentynka)

hmm?? Kto to??
Gladstone Della Valentina

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 paź 2005, 15:01

kupa 69:
Włochy znow stana sie najlepsza druzyna na swiecie
tak,zaraz po bialoczerwonych:):)

co do lippiego,byl przeciez czas ze mowilo sie ze reprezentacja Italii jest wrecz bialo-czarna od Juventino no i niestety wtedy tez jakos porywajaco nie grala...ciagle powolywanie chimerycznego Vieriego jest dla mnie dziwne,ale jakos specjalnie mi nie przeszkadza bo choc lubie Squadrra Azurra to jednak ich styl gry jest niesamowicie brzydki no i patrzac ogolnie-niezbyt wiele wykorzystuja ze swojego potencjalu kadrowego,bo od czasu finalow Euro w Belgii i Holandii nic specjalnego nie zagrali ani na mundialu ani w Portugalii...

mysle jednak ze dla naszych graczy wystepy w reprezie sa bardzo wazne pod wzgledem psychicznym,we Wloszech reprezentacja jest naprawde prestizowa sprawa i wrecz NARODOWA a kazdy kto w niej odgrywa pierwszoplanowa role ma status gwiazdy ponad podzialami(moze poza graczami Juve w Rzymie i odwrotnie;)

FORZA GRANDE CALCIO

FORZA GRANDE CAMPIONI

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 09 paź 2005, 18:43

RzuR pisze:kupa 69:
Cytat:
Włochy znow stana sie najlepsza druzyna na swiecie

tak,zaraz po bialoczerwonych:)
Nie mialbym nic przeciwko finalowi Polska-Włochy :lol:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 09 paź 2005, 20:04

nudy ,nudy.... :? :lol:

W Niedziele gramy z Messina :wink: Jesli wygramy ten mecz to pobijemy rekord Milanu (6 zwyciestw z rzedu :twisted: )

Messina ostatni mecz przegrala az 4:1 z Sampdoria u siebie ,zajmuja 18 miejsce w lidze. Teoretycznie mecz pewny ,ale nigdy nic nie wiadomo... :?

W Juve napewno zabraknie Davida ,ktory jeszce sie leczy z kontuzji ,mozliwe ,ze Capello da jeszcze odpoczac Zlatanowi :roll: ,pewnie znow nie zagra Zebina ,ale to mniejszy problem :wink: Jest Manuele :twisted:

Moj skład :lol: "

Abbiati - Blasi,Kovac,Cannavaro,Chiellini :wink: - Camoranesi,Emerson,Vieira,Mutu - Del Piero,Zalayeta

:wink:

Typ:

2-1

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 paź 2005, 22:03

sam jestem ciekawy jak Juve zagra z Messiną, raczej przeciwnik łatwy ale moze byc rozluźnienie w szeregach Starej Damy. Napewno Trezegol nie zagra ze wzgledu na kontuzje, a wystep Zlatana tez nie jest pewny na 100%. Lepiej jakby obaj nie zagrali tylko zbierali siły na Bayern :D

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 09 paź 2005, 22:05

Jak dla mnie to atak może być Alex-Zalayeta :)
Że Treze nie zagra to jest prawie pewne :wink: Mam nadzieję że pojedziemy Messinę i rekord będzie nasz HaHaHAhahAHa :lol:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 10 paź 2005, 13:34

No Zlatan moze niedługo odejsc czytaliscie to :shock:
ONET pisze:Zwycięzca loterii chce kupić gwiazdę Juve

36-letni szwedzki kibic futbolu, który wygrał na loterii rekordową sumę 122,8 miliona koron (15,99 mln dol.), chce kupić napastnika Juventusu Turyn i reprezentacji Szwecji, Zlatana Ibrahimovica do jednego z lokalnych klubów - informuje szwedzka prasa.
Nieoczekiwany milioner, który zastrzega sobie anonimowość, od lat jest fanem drugoligowego klubu szwedzkiego Gute z Gotlandii. Właśnie dla tego zespołu chce pozyskać 23-letniego napastnika grającego we włoskiej Serie A.
W sierpniu 2004 roku Juventus pozyskał Inbrahimovica z Ajaksu Amsterdam za sumę 16 milionów euro (19,46 mln dol).
To chyba Alex bedzie czesciej grac :rotfl2: :lol2:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 10 paź 2005, 13:37

No jak tak jeszcze gościu 5 razy na loterii wygra to wtedy możemy zacząć się obawiać o przyszłość Zlatan'a :lol: Bo ta sumka co teraz jest to może na jego pensję mu starczy :P. Albo za tyle im Juve może jego koszulkę przesłać niech sobie powieszą i mają. :lol:

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 10 paź 2005, 21:13

1 raz na loterii wygrał i już chce rządzić szwedzką piłką :lol:
Ale nie... jednak trochę za mało by nam dał za Zlatana :lol: Czego Ci ludzie nie wymyślą :roll: Najpierw Bonso ze "swoim" Joaquinem ( :lol: ) a teraz ten Szwed...

Awatar użytkownika
Michael_ Ballack
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael_ Ballack » 10 paź 2005, 21:31

ta Zlatan bedzie ze swojej kariery rezygnował i występował w jakimś drugoligowcy już rozumiem jakby miał grać w takim Djugarden ! ale to cos ... w głowie sie temu gościowi po przewracało myśliże za 15 milinów wykupi taką gwiazde koszulke za tyle może kupić a nie prawdziwą gwiazdde

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 10 paź 2005, 21:58

Lapo Elkann- ciekawe czy oslabil swoje szanse na prezydenture Juve - czy je wzmocnił ?
W sumie pokazał ze wie o co chodzi w pewnych sprawach ....
Hehehehe
[/img]

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 10 paź 2005, 21:59

Ten czlowiek nie jest chyba taki glupi, a znajac prase poprzeinaczala fakty niczym gazeta wyborcza :roll:

[']lappo elkan['] :?

EDIT: pierwsza czesc postu dotyczyla newsa o transferze Zlatana
troche zle mi pisanie dzisiaj wychodzi, sory za zamieszanie :oops:
Juras_InterFan pisze:Lapo Elkann- ciekawe czy oslabil swoje szanse na prezydenture Juve - czy je wzmocnił ?
W sumie pokazał ze wie o co chodzi w pewnych sprawach ....
zamil mediolanski frustracie...
Juras_InterFan pisze:Czuję kupę w powietrzu ...

Co ty na to
a ja czuje ze jestes zalosny frustracie :evil:
Juras_InterFan pisze:Hmmm - moim zdaniem mądrze gadasz - zeby nie zasmiecac - ale podam CI prosty przykład - wejdz na dział - INTER MEDIOLAN - zobacz ile tam jest wypowiedzi Twoich kolegów - kibiców Juve - typu snip itp. nie mowiacych o Interze nic tylko jakies wyliczanki lub inne glupoty
a ja prpoponuje tobie poczytac komentarze pod newsami na stronie glownej, tam dopiero znajdziesz ciekawa dyskusje wywolana glownie przez milanistow i interistow, :roll: ktorzy tylko mysla jak pojchac po Juve i wywolac kolejne klotnie na setki komentarzy :?
Juras_InterFan pisze:Wiec ten Elkan jako wspolwlaciciel Fiata tak czy inaczej jak sie uprze bedzie mial sporo do powiedzenia w Juve
On moze sobie gadac rozne rzeczy, a najwieej w klubie ma do powiedzenia Triada, prezydent Juve pelni role reprezentatwna, prawie ja w POlsce prezydent :)
Ostatnio zmieniony 10 paź 2005, 22:32 przez mesajah, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 10 paź 2005, 22:01

kupa69 pisze:Ten czlowiek nie jest chyba taki glupi, a znajac prase poprzeinaczala fakty niczym gazeta wyborcza :roll:
[']lappo elkan['] :?
Hmmm

Czuję kupę w powietrzu ...

Co ty na to :)

Buhahahaha !!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”