Zamnięte tematy (komputery zbiorczy) - Strona 20

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Michal10
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Football Manager 2006

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 11 gru 2005, 13:19

Niech wszyscy ktorzy chca podyskutowac o tej grze pisza tutaj. Mysle ze tak bedzie lepiej , o wiele lepiej , tak wiec mam nadzieje ze moderatorzy nie usuna tego tematu. Piszcie na temat tej wciagajacej gierki.

PoZdrO

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Mega turniej FIFA 2006!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 gru 2005, 18:09

http://grypc.pl/content/view/838/75/

To chyba mówi wszystko za siebie. Warto grać, bo nagorda czeka!

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Turniej FIFA 2006!!!!!!!!!1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 28 gru 2005, 18:27

http://grypc.pl/content/view/838/75/

Bierzecie udział, bo nagorda czeka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wi#buca
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Serwis Gianluigiego Buffona

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wi#buca » 01 sty 2006, 14:26

Witam,

w najbliższym czasie powstaje serwis włoskiego bramkarza, Gianluigiego Buffona.
Angielska strona tego piłkarza, buffononline.com, cieszy się ogromnym zainteresowaniem i chce, aby mój serwis odniósł podobny sukces w Polsce. Poszukuje osób, które chciałyby pracować na stronie w każdej postaci. Więcej konkretów co do serwisu:

pw
wibuca@gazeta.pl
2273028

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Kolejny niebiezpieczny virus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 9:38

W najblizszych dniach musicie uwazac i nie otwierac zadnych wiadomosci o nazwie "invitation", niezaleznie od tego kto ja wyslal. Jest to wirus, który "otwiera" znicz olimpijski, który pali dysk twardy.
Tego wirusa otrzymacie od osoby, która znajduje sie na liscie kontaktów, dlatego musicie rozpowszechnic tego maila, bo lepiej otrzymac go 25 razy niz otrzymac i otworzyc wirusa.
Jesli otrzymacie wiadomosc zatytulowana "invitation" nie otwierajcie jej i od razu wylaczcie komputer.
Jest to najgorszy wirus, o jakim informowalo CNN, zaklasyfikowany przez Microsoft jako najbardziej niszczycielski z wszystkich, które kiedykolwiek pojawily sie.
Ten wirus zostal odkryty wczoraj po poludniu w MCafee i nie ma jeszcze dla niego rozwiazania.

Ten wirus po prostu niszczy "Sektor Zero" na dysku twardym, gdzie ukryte sa podstawowe informacje.
Przeslij tego maila do znajomych, skopiuj i wyslij do przyjaciól i osób z listy kontaktów i pamietaj, jesli to zrobisz, skorzystamy na tym wszyscy.

Rozślijcie to do każdego na poczcie e-mail!!!!!!!!!!

_Romanista_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 04 lut 2006, 9:40

te a jak go wyrzucisz ???

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 04 lut 2006, 9:41

Nie lepiej założyć jeden temat np: "Virusy" (jezeli oczywiscie takowy jeszcze nie istnieje) i tam w postach pisac o virusach? Co dziennie wychodzi kilka groznych virusow, i co masz zamiar zasmiecac forum co raz to nowym, idiotycznym tematem "UWAGA! - Grozny Virus"? Wez Ty się zastanow...
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
harni7
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 9:44

Tylko te dwa virusy zostały zanotowane za najgroźniejsze virusy w hitorii internetu, ale ok temat Wirusy będzie założony.

POZDRO

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 04 lut 2006, 10:01

Też słyszałem o tym na BBC i znając życie wirus pewnie zawita do mojego komputera. :lol: :lol:
Ciekawe czy jest w stanie ominąć firewalla. :roll:

Awatar użytkownika
harni7
Kontakt:

Wirusy, trojany...

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 10:04

Nie znalazłem tego tematu więc go zakładam. Pewien user dał mi propzycję założenia tematu "Wirusy" bo łatwiej będzie znaleść jeden temat niż poszczególny wirus. Jak dowiecie się, że wyszedł jakiś wirus to proszę wszystkich informować w tym temacie. A tych userów którzy już mieli jakiś wirus bądź trojan czy inne badziewie na komputerze, opisywanie jego historii, co robi, jak niszczy itp. Mam nadzieję, że żaden Moderator nie usunie tego tematu i będzie on pomagał innym userom w tym aby nie zanieczyszczać ich komputera niepotrzebnym badziewiem!

POZDRAWIAM

EDIT
To może ja coś opiszę na dobry początek: wchodząc na stronę www.cda.pl mając Nortona 2005 zostałem odrazu "zbombardowany" ogromną ilością trojanów. A na cda.pl wszedłem przypadkowo, bo szukałem jakichś śmiesznych mp3 albo coś takiego. I wtedy wyłączyłem przeglądarkę internetową. Lecz już w prawym dolnym rogu widziałem chmurkę : "Your Computer is Infected". Automatycznie zainstalować się program SpySheriffe(coś w tym stylu) i zdziwiło mnie to, że program sam się zainstalował. Więc go włączyłem i niby kasowało trojany, ale był to program który je w uaktywniał aby działały w 100%. To nie zostało mi nic innego jak zainstalowanie na nowo systemu :cry: Lecz przypominam był to mój pierwszy wirus, więc nie znałem się jeszcze na czymś takim. To był chyba drugi miesiąc posiadania komputera.

POZDRO

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 lut 2006, 10:15

Marq pisze:Ciekawe czy jest w stanie ominąć firewalla.

Nie jest bo mam go na swojej poczcie i po prostu nie da się go otworzyć :P
Wyskakuje alert i przeglądarka zostaje zamknięta. Więc jeśli ktoś ma dobrego Anty Wirusa i Firewalla (ja mam nortona 2006 8) ) to nie powinien mieć większych problemów z tymi wirusami :wink:

Awatar użytkownika
harni7
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 04 lut 2006, 10:20

Ja mam NOD32 i jak poczta jest zaśmiecona jakimś badziewiem to wtedy wogóle nie ma go na poczcie a pisze, że w skrzynce odbiorczej są 4 elementy nowe a przychodzą tylko te bez wirusów itp.

POZDRO

Zapraszam do tematu Wirusy,Trojany... opisujcie tam wirusy jakie mieliście i jak działa. tam wpisujcie teraz każdy wirus o jakim się dowiecie aby nie zaśmiecać forum.

POZDRO
Dzięki za pomysł K@LI

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 04 lut 2006, 11:34

harni7 bedziesz zakladal teraz temat o wszytkim co spotkasz w TV, Bravo i Fakcie? Prosze, oszczedz nam... :?

fcpablo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

NSC3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fcpablo » 19 lut 2006, 12:06

dzieki saviola mi dziala jestem wdzieczny gram pierwszy sezon umut derelim w psv yyy narazie po 7 kolejkach 9 goli i same noty 10 :D fajnie sie gra dziekowwa

Nie ma za co.

Adrian Firek

The Goalkeeper

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adrian Firek » 21 lut 2006, 18:36

Mianowicie interesuje mnie fakt czy ktoś ma pełną wersję tejże gry, a dokładniej chodzi mi o grę w której nie trzeba wpisywać kodu rejstracyjnego, lub też prosiłbym o kod do tej gry. Również zależy mi o link do tej gry w której nie trzeba pisać tego kodu. Z góry dzięx i proszę o spelnienie mojej prośby!!
Pozdrowionka!! :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”