Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 07 lis 2004, 14:33
Robben

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 9:56
Jest lepszy, ja to potwierdzam, ale Robben do spółki z Ronaldo to chyba najlepsze młode skrzydła świata......i uważam o tym zawodniku że jest bardzo dobry, może i Ronaldo dominuje techniką itp. ale Robben aż tak daleko mu nie odstaje, obaj są młodzi i bardzo dobzi, Robben w Chelsea ma pst. msc. w wyjściowej 11 i jak dotąd się sprawdza, strzela ładne bramki, asystuje itd., ja troszke żałuje że on przeszedł do Chelsea bo ja jako fan RM to wolałbym go oglądać w Realu M. na miejsce kogoś tam......(ciekawy jestem co by było jak by C.Ronaldo przeszedł do Barcy...a wybeckhs pisze:Moim zdaniem Ronaldo jest o wiele lepszy ! I każdy kto zna się troszkę na football'u to potwierdzi.
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 gru 2004, 11:05
Mikusinski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 01 gru 2004, 20:47
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 21:08
Di Canio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tfutfu » 31 gru 2004, 13:43
tfutfu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 01 sty 2005, 22:20
Nie zawsze...np..w MU jest 4 znakomitych napastnikow ...Nistelrooy, Rooney , Smith, Saha....i nikt sie nie buntuje i nie chce odejsc z klubu...wrecz przeciwnie....jest rywalizacja w skladzie...i bardziej staraja sie pilkarze na treningach i polepszaja swoje umiejetnosci...chca w kazdym meczu dac z siebie wszystko...a gdyby bylo tylko 2 klasowych napastnikow...to by sobie czasami mzoe zlewali....Pasztet pisze:ta tylko jak jest za duo tych dobrych to ci dobzi musza siedziec na lawie i potem odejda z klubuolek j pisze:Robinho podpisal juz nowy kontrakt z Santosem (do 2008r). Z jednej strony dobrze miec tylu dobrych napastników.Zawsze bardzo dobrze miec znakomita rezerwepippen pisze:Ale w Chelsea jest za duż napastników a tu jeszce chcą Robinho.
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 01 sty 2005, 22:26
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 01 sty 2005, 23:47
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 11 mar 2005, 7:56
kakarott
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 11 mar 2005, 14:29
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 11 mar 2005, 14:30
mrc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 mar 2005, 14:37
wedlug mnie sie nie czepiasz tylko dbasz o to aby forum wygladalo estetycznie a nie jak u analfabetowmrc pisze:Znowu będzie, że się czepiam ale proponuje poprawić błąd w imieniu i nazwisko z wielkiej litery napisać (w temacie).
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 17:34
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 11 mar 2005, 17:55
THEMANIEK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio