Ajren robben - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Robben
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Robben » 07 lis 2004, 14:33

Arjen Robben to jest mój idol.Znakomity piłkarz.Ostatnio był kontuzjowany i nie grał w Chelsea od początku sezonu.Tylko wyzdrowiał i już w pierwszym meczu strzelił gola.jest dobry

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 01 gru 2004, 9:56

beckhs pisze:Moim zdaniem Ronaldo jest o wiele lepszy ! I każdy kto zna się troszkę na football'u to potwierdzi.
Jest lepszy, ja to potwierdzam, ale Robben do spółki z Ronaldo to chyba najlepsze młode skrzydła świata......i uważam o tym zawodniku że jest bardzo dobry, może i Ronaldo dominuje techniką itp. ale Robben aż tak daleko mu nie odstaje, obaj są młodzi i bardzo dobzi, Robben w Chelsea ma pst. msc. w wyjściowej 11 i jak dotąd się sprawdza, strzela ładne bramki, asystuje itd., ja troszke żałuje że on przeszedł do Chelsea bo ja jako fan RM to wolałbym go oglądać w Realu M. na miejsce kogoś tam......(ciekawy jestem co by było jak by C.Ronaldo przeszedł do Barcy...a wy :?: dla mnie sieczka techniczna...)

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 gru 2004, 11:05

Arje Robben jest bardzo bardzo utalentowanym piłkarzem. Taka sama technika jak Giggs, fryzura Shearera. A w Chelsea jest już za dużo napastników.......I dalej chcą kupować!!!!!!!!!!!! Robinho jest już w Realu,ponieważ wybrał drużynę z historią a nie z pieniędzmi. Robinho w Realu ja dorośnie będzie miał pewne miejsce zaś w Chelsea musiałby kandydować z innymi piłkarzami. Real w każdym bądź razie będzie miałz niego pożytek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 01 gru 2004, 20:47

Robben jeszcze się rozwija , myśle ze stanie się najlepszym lewoskrzydłowym na świecie już niedługo , a C.Ronaldo ma tylko lepszą technikę a reszte ma lepszą Robben .

Awatar użytkownika
Di Canio
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Di Canio » 01 gru 2004, 21:08

Robben to młody bardzo obecujący pilkarz. Wydaje się, że za kilka lat ma szansę sięgnąć po wiele tytułów, jeżeli oczywiście dopisze mu życiowe szczęście tak potrzebne każdemu piłkarzowi. Chelsea zrobiło dobry ruch zatrudniając go. Narazie jego kariera rozgrywa się prawidłowo i oby tak dalej.

Awatar użytkownika
tfutfu
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tfutfu » 31 gru 2004, 13:43

Robben to bardzo utalentowany piłkarz.Swoją klasę udowodnił już na Euro 2004.W PSV Eindhoven też spisywał się bardzo dobrze.Był bardzo bliski transferu do Manchesteru United.Niestety przeszedł do Chelsea :(.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 01 sty 2005, 22:20

Pasztet pisze:
olek j pisze:
pippen pisze:Ale w Chelsea jest za duż napastników a tu jeszce chcą Robinho.
Robinho podpisal juz nowy kontrakt z Santosem (do 2008r). Z jednej strony dobrze miec tylu dobrych napastników.Zawsze bardzo dobrze miec znakomita rezerwe
ta tylko jak jest za duo tych dobrych to ci dobzi musza siedziec na lawie i potem odejda z klubu :roll:
Nie zawsze...np..w MU jest 4 znakomitych napastnikow ...Nistelrooy, Rooney , Smith, Saha....i nikt sie nie buntuje i nie chce odejsc z klubu...wrecz przeciwnie....jest rywalizacja w skladzie...i bardziej staraja sie pilkarze na treningach i polepszaja swoje umiejetnosci...chca w kazdym meczu dac z siebie wszystko...a gdyby bylo tylko 2 klasowych napastnikow...to by sobie czasami mzoe zlewali....

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 01 sty 2005, 22:26

mysle aze jesli robben bedzie dalej sie tak rozwijal to za pare lat moze byc jednym z lepszych pilkarzy swiata

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 01 sty 2005, 23:47

Jestem za manu ale bardzo lubie tego chłopaka ponieważ nie dla tego że gra w chelsea ale wogule lubiałem go jeszcze za czasów gry w PSV :D

ROBBEN

Awatar użytkownika
kakarott
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kakarott » 11 mar 2005, 7:56

Robben to młody i zdolny zawodnik i jest w stanie podbić cały świat :!: :!: :twisted:

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 11 mar 2005, 14:29

Znowu będzie, że się czepiam ale proponuje poprawić błąd w imieniu i nazwisko z wielkiej litery napisać.

Awatar użytkownika
mrc
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mrc » 11 mar 2005, 14:30

Znowu będzie, że się czepiam ale proponuje poprawić błąd w imieniu i nazwisko z wielkiej litery napisać (w temacie).

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 mar 2005, 14:37

mrc pisze:Znowu będzie, że się czepiam ale proponuje poprawić błąd w imieniu i nazwisko z wielkiej litery napisać (w temacie).
wedlug mnie sie nie czepiasz tylko dbasz o to aby forum wygladalo estetycznie a nie jak u analfabetow :twisted:

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 11 mar 2005, 17:34

Moim zdaniem Robben jest szybkim dobrym technicznie zawodnikiem o silnej psychice .. jak bedzie szedl w dobra strone to daleko zajdzie ....

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 11 mar 2005, 17:55

cały atak chelsea opiera sie na nim gdy go braknie to mają duży problem (nie mówie że nie umieją bez nie go grac :P)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”