Moderatorzy - ocena pracy - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Reputacja: 0
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 10 sty 2005, 18:46

Pasztet pisze:ehh.. powinna być jakaś selekcja moderatorów albo nowy nabór na nich bo z tych co są to albo prawie wogóle nie wchodzą albo są do nich bardzo wielkie zastrzeżenia. po prostu kilku starych wywalić i dać paru nowych.. nie koniecznie na stałe, a jak sie sprawdzą to wtedy tak :wink:
Rozumiem Pasztet, ale coś mi się zdaję, że jak jesteś komandorem, to mógłbyś zostać modem. Zgadadzam się jednak z Pasztetem, Ci którzy są bardzo długo na forum, powinni na określony czas, stać się normalnymi użytkownikami. Bo jakby dochodzi coraz to nowi moderatorzy, to byłoby ich bardzo dużo.

Awatar użytkownika
Qrczak
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Qrczak » 10 sty 2005, 18:49

Pasztet pisze:ehh.. powinna być jakaś selekcja moderatorów albo nowy nabór na nich bo z tych co są to albo prawie wogóle nie wchodzą albo są do nich bardzo wielkie zastrzeżenia. po prostu kilku starych wywalić i dać paru nowych.. nie koniecznie na stałe, a jak sie sprawdzą to wtedy tak :wink:
Zgadzam sie z tobą Pasztet tak jak wszędzie to i tu (bo uważam te forum za jedno z lepszych) powinny być wybory. Choćby takie najmnmiejsze. Gdy się ktoś nie sprawdza lub gdy nie jest zbytnio związany z forum, czyli żadko na nim przesiaduje bo jest zajęty itd...

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 10 sty 2005, 18:52

Moim zdaniem modzi pracują bardzo dobrze. Nie mówie tutaj o sobie bo nie mnie to oceniać. Jesli chodzi o selekcje to jest dla mnie głupi pomysł bo jeśli by wyrzucić tych co są teraz a wpuścić nowych to myślisz, że będzie inaczej? szczerze w to wątpie. Jeśli chodzi o wasze skargi to jest normalne na każdym forum. Najbardziej nie rozumiem kłótni o ostrzeżenia, ale to już tak w nawiasie. A co do tego, że moderatorem można zostać dopiero jak jest sie komandorem jest raczej bujdą bo jest dużo moderatorów, którzy mają poniżej 500 postów i są modami.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 10 sty 2005, 18:53

selekcja naturalna, czy moze prawo silniejszego :P 8)

tak serio to chyba dobry pomysl, bo sam bym chcial byc takim oto moderatorem 8)

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 10 sty 2005, 22:02

Tomusmc pisze:
Moim zdaniem modzi pracują bardzo dobrze. Nie mówie tutaj o sobie bo nie mnie to oceniać. Jesli chodzi o selekcje to jest dla mnie głupi pomysł bo jeśli by wyrzucić tych co są teraz a wpuścić nowych to myślisz, że będzie inaczej? szczerze w to wątpie. Jeśli chodzi o wasze skargi to jest normalne na każdym forum. Najbardziej nie rozumiem kłótni o ostrzeżenia, ale to już tak w nawiasie. A co do tego, że moderatorem można zostać dopiero jak jest sie komandorem jest raczej bujdą bo jest dużo moderatorów, którzy mają poniżej 500 postów i są modami.
nie chodzi mi o to żeby wywalać wszystkich tylko tych którzy bardzo żadko wchodzą na forum lub udzielają się w newsach itd. a na forum nie mają czasu.. albo np. na kotka jeszcze całkiem nie dawno (dzisiaj i pare dni temu chyba) ktoś się skarżył - nie mówie żeby go wymieniać od razu ale zwrócić uwagę aby dobierać na te stanowiska najbardziej odpowiednie do tego osoby.. nie mówie że ja sie nadaje bo sie nienadaje, wystarczy spojrzeć na mój licznik ostrzeżeń ale poprostu myśle że przydała by się jakaś młoda krew zamiast takich co prawie wogóle nie wchodza na forum :) itd itp

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 sty 2005, 15:01

No właśnie i dlatego moderatorem został Tomusmc - 0 ostrzeżeń a ponad 700 postów.

Jedynie DORIAN jest użytkownikiem, który według mnie mógłby zosta moderatorem. Pasztet z siedmioma ostrzeżeniami nie masz nawet co marzyć.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 11 sty 2005, 15:08

Pasztet z siedmioma ostrzeżeniami nie masz nawet co marzyć.
w poprzednim poście wyraźnie napisałem że niechciałbym być moderatorem bo się do tego nie nadaje :wink: czytaj uważniej :idea:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 15:09

Kotek pisze:No właśnie i dlatego moderatorem został Tomusmc - 0 ostrzeżeń a ponad 700 postów.

Jedynie DORIAN jest użytkownikiem, który według mnie mógłby zosta moderatorem. Pasztet z siedmioma ostrzeżeniami nie masz nawet co marzyć.

ale przecierz Pasztet sam powiedzial ze sie nie nadaje, a jezeli chodzi o Doriana to by sie chyba nadawal :P

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 sty 2005, 15:17

smitu pisze:
Kotek pisze:No właśnie i dlatego moderatorem został Tomusmc - 0 ostrzeżeń a ponad 700 postów.

ale przecierz Pasztet sam powiedzial ze sie nie nadaje, a jezeli chodzi o Doriana to by sie chyba nadawal :P
Też tak sądzę, ja nic do niego nie mam, już wielokrotnie pomagał w moderowaniu forum. Sądzę, że okres próbny dla gościa dobrze zrobiłby każdemu.

PS Zmiana grona moderatorskiego, tak jak Wy upominacie się o to już od kilku miesięcy, jest po prostu beznadziejnym pomysłem. Zmieniając moderatorów jak przysłowiowe rękawiczki nie prowadzi do pewnego uspokojenia, dlatego przydałby się stanowczy wpis admina co do dalszych zmian, który by wszystko wyjaśnił.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

ee to trylko ja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 11 sty 2005, 15:46

Według mnie.....
:arrow: Moderatorzy są debeściakami
:arrow: Bardzo dobrze pilnują porządku na forum
:arrow: Oczywiście admistratorzy też sa debeściaki
:arrow: To forum jest super

I tylko to chciałem powiedzieć.

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 15:50

Kotek pisze:
smitu pisze:

Też tak sądzę, ja nic do niego nie mam, już wielokrotnie pomagał w moderowaniu forum. Sądzę, że okres próbny dla gościa dobrze zrobiłby każdemu.

PS Zmiana grona moderatorskiego, tak jak Wy upominacie się o to już od kilku miesięcy, jest po prostu beznadziejnym pomysłem. Zmieniając moderatorów jak przysłowiowe rękawiczki nie prowadzi do pewnego uspokojenia, dlatego przydałby się stanowczy wpis admina co do dalszych zmian, który by wszystko wyjaśnił.

male pytanko -- ile jest wszystkich modow ??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 sty 2005, 16:04

smitu pisze:
Kotek pisze:
smitu pisze:

male pytanko -- ile jest wszystkich modow ??
http://www.pilka.pl/forum/groupcp.php?g ... 74d19d788d

dziesięciu

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 11 sty 2005, 16:16

dzieki :P

pozdro 8)

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Re: ee to trylko ja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 11 sty 2005, 20:43

sirtomaszo pisze:Według mnie.....
:arrow: Moderatorzy są debeściakami
:arrow: Bardzo dobrze pilnują porządku na forum
:arrow: Oczywiście admistratorzy też sa debeściaki
:arrow: To forum jest super

I tylko to chciałem powiedzieć.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Za takei beszczelne "lizanie d*py" powinieneś dostać "warninga" ;p Ludzie co to się dzieje :roll: Jak ja moderowałem forum na początku to był klimacik. teraz go brak, oj brak :roll:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 11 sty 2005, 20:54

Moff a za co ma dostać ostrzeżenie? chce być miły i tyle :)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”