AC Milan (zbiorczy) - Strona 6

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
borek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: borek » 23 sty 2005, 18:39

5 pkt. niby nic, ale przy tak klasowych zespołach to jest duża różnica!
Milan będzie miał problemy, jeżeli traci pkt. z takim przeciwnikiem!! Zapowiad się ciekawa końcówka :wink: A Livorno ma sposob na Milan w 2 meczach 4 pkt. czyszby "kompleks Livorno" :?: :)

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 23 sty 2005, 21:27

Nie jest dobrze,ale jest też cos pocieszajacego Milan traci pnk z teoretycznie slabszmi rywalami ale wygrywa z tymi silniejszymi wiec teoretycznie wychodzi na 0.

Gramy dalej do konca jeszcze duzo kolejek

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 24 sty 2005, 18:36

Milan teraz bedzie musial liczyc na potkniecia Juve i wygraną w bezposrednik pojedynku...5 pkt niby mało, ale jesli traci sie je z takimi druzynami jak Livorno to trudno pozniej odrobic. ale szanse zawsze sa:D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 sty 2005, 14:57

NWygra Milan w Coppa pokazał ja silną mam kadre Można by powiedzieć KADRA BE - WYNIK CACY Dobrze że Carlo potrawi dać wszystkim zagrać i nie ma możliwości by ktoś sie nie pokazał Wygrana 3:2 to jeszcze nic pewnego ale w wyjadz wystarczy że wejdzie Sandro i np. Jaap czy Paolo w skład od poczatku i bedzie dobrze bo Udinese chyba też wie że jeszcze nic nie jest pewne !.....

Powrót Pippo ! wkoncu gra i już wczoraj było widać SUPER PIPPO nawet ręką bramke chciał zdobyć :D Teraz czekać az szybko wróci do formy i zacznie grać ia zawsze a Carlo bedzie miał 4 napastników od wybory i ilu pomocnikow i obrońców. Trzebe teraz wygrać w Bologną a Juve grta w Atalantą przegrali z nimi w Coppa 2:0 a dskład w lidze bedzie podobny ........ :D

CZEKAM NA TAKIE OBRASKI ZE STADIONÓW !! -- SUPERPIPPO STRZELAJ SZYBKO !!!!

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 27 sty 2005, 18:53

podobno Pippo przez kolejne 3 tygodnie nie zagra, bo sobie cos z reka zrobil, skrecil czy cos...:(

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 sty 2005, 21:48

No niestety kur............... macie !!!!! Czyli Pippo czeka przerwa 2-3 tygodnie Ale to jest chore wraca i znów problem Ale licze że pauza potrwa max 21 dni i wróci juz na ten ważne mecze! -- Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszł ! :D

Serginhio przedłuzył umowe z Milanem do 2007 !! ! I mysle że to dobry ruch z pozostawieniem Sergio w kadrze tak by odeszedł za darmo a tak jest nadal ważny. A Włosi pisza że Galliani i Silvio zagieli parol na Ronaldinho i sprowadzą go po sezonie za 40 milionów Funtów !!!! :D Nie wierze puki nie zobacze bo to jest info "ala perez" i wątpie by teraz prasa wiedziała o planach Milanu transferowych szczególnie takich planach. Ale chyba Jankulowski pewny gry w Milanie !! :D i COOL !

mic.24
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mic.24 » 27 sty 2005, 22:13

Osobiście wole Juventus, a co do Milanu to ma wielu zawodników na najwyższym poziomie, którzy potrafią stworzyć niezłe widowisko.

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 sty 2005, 22:17

No nie czemu Pippo znow z kontuzja tak sie cieszylem ze zagral w meczu z Udine noz kurde!!
Miejmy nadzieje ze te 2-3 tygodnie przerwy i wroci na dluzej :wink: potrzebny jest bo Crespo i JDT maja wachania formy a Pippo zawsze wie gdzie ma byc w polu karnym.
Pippo wracaj i strzelaj jak najwiecej bramek dla mistrza :!: :!:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 sty 2005, 22:28

Bede "inny" i powiem ze mnie ta kontuzja Inzaghiego nawet cieszy.
Po pierwsze nie przepadam za tym pilkarzem bo nie lubie napastnikow grajacych na sepa (chociaz widzialem jeden rajd Inzaghiego i ladna asyste ale juz nie pamietam w jakim meczu :lol: ).
Po drugie kontuzjogennosc Inzaghiego wymusza sciagniecie nowego napastnika wysokiej klasy czyli takiego ktory zasili Milan z marszu.Marzy my sie tutaj Torres ale opcja z zakupem Gilardino tez mi sie podoba.
Podsumowujac niepewna sytuacje Crespo i kontuzje Inzaghiego rowna sie zakup nowego super napastnika i na to wlasnie licze.
Forza Milan.

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 27 sty 2005, 23:14

pamietam ten rajd..to byl mecz z Roma w 2002 roku...kiedy przyjal reka i strzelil bramke ;)

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 sty 2005, 23:39

Mecz z Roma pamietam Milan wygral 1:0 a Inzaghi pomogl sobie przy opanowaniu pilki reka tak jak mowisz.
Jednak ta akcja miala miejce w innym meczu za cholere nie moge sobie przypomniec.Popedzil skrzydlem ladnie podal do srodka i chyba Rivaldo strzelil bramke.To byl najlepszy mecz Inzaghiego jaki widzialem :lol:
A druga jego akcja ktora utkwila mi w pamieci to asysta przy bramce Shevchenki na 2:1 w cwiercfinale LM z Ajaxem.Zmieszal przy lini bocznej dwoch zawodnikow Ajaxu :) Oczywiscie bramka na 3:2 z tego meczu tez zostanie mi w pamieci na dlugo.W sumie Inzaghi bardzo sie przydal Milanowi ale i tak go nie lubie za bardzo :lol:
Forza Milan.

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 27 sty 2005, 23:50

Ja go lubi. Technika nie fascynuje ale ma to coś. A Milan mu zawdziecza troche i dlatgo licze że zacznie grać tak jak potrafi. Bo nie mozna go skreślać czego dowodem jest nowa umowa do 2009 roku. Tylko teraz pytanie czy Crespo jest wart tych 10 baniek ?? Bo chyba mozna to lepiej rozwiazać !

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 28 sty 2005, 0:17

_*For_zaza_Milan*_ pisze:Ja go lubi. Technika nie fascynuje ale ma to coś. A Milan mu zawdziecza troche i dlatgo licze że zacznie grać tak jak potrafi. Bo nie mozna go skreślać czego dowodem jest nowa umowa do 2009 roku. Tylko teraz pytanie czy Crespo jest wart tych 10 baniek ?? Bo chyba mozna to lepiej rozwiazać !
Jednak mimi wspaniałych lat Spędzonych na San Siro, Pippe mi się kojarzy jako piłkarz Juventusu, jako partner Del Piero.
PS.Szacunek dla Milanu za ostatnią wygraną (styl).

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 28 sty 2005, 13:46

no dla Pippa mam respekt wlasnie za ten mecz z Ajaxem. uratowal nam tyłki wtedy :D
co do Ronaldinho to juz wiekszosc gazet sie rozpisuje o tym, ze ma przejsc za 40 mln... Jankulovski juz zawarl jakas ustna umowe z Milanem, ze przejdzie i podpisze w czerwcu (za 5,5 mln...), Giraldino tez juz prawie pewny :D

Awatar użytkownika
_*For_zaza_Milan*_
Moderator
Moderator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: _*For_zaza_Milan*_ » 28 sty 2005, 14:02

No ja też słyszałem że Jankulovski podpisał kontrakt na 5 lat i ma zarabiac ponad 1 milion a przejdzie za o.k 8 mil. euro ale Ty pewnie podaleś sume w funtach o pasowało by ! Sam to że telewizja mówi o ty wiec jest juz chyba pewne !! I tak Galliani nie powie nic narazie ! Potrzyma juve w niepewnosci bo tak marzył mi sie Jankul a tu Mistrza kupił Czecha ........

WITAMY MAREK ! WŚRÓD NASZYCH ! GRA DOBRZE ! :D

No ale Marceto w wykonaniu juve imponujacye ! sprzedli takie gwiazdy jak Tudor czy Juliano teraz czekać az beda grali Del Piero w obronie :D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”