Transfer Owena

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
3na
Junior
Junior
Reputacja: 0
Kontakt:

Transfer Owena

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 3na » 23 lut 2005, 13:54

:) Ja kiedys kibicowałem Liverpoolowi nie ukrywam ze Owen był to mój idol .. ale to było dawno i nei prawda teraz go nieenawidze sprzedał się - czyli przeszedł do Realu :) Co z nim Nie gra czy powinien odejsc do Neewcastle (Była propozycja - oficjalna z tego klubu)? Czy nalezy mu sie miejsce w pierwszym skłądzie ? Co sadzicie o ssamym Owenie i o jego grze ?

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 23 lut 2005, 15:30

Owen to srednio dobry pilkarz, nie potrafi zbyt duzo ale jakos strzela bramki.
Transfer do angli to byl by dobry transfer. Zarowno dla pilkarza jak i klubow.
Real kupuje Robinho i ma chec na Reyesa i Adriano, gdy ich zakupi nie bedzie miejsca dla Owena.
A Newcastle potrzebuje nowego napastnika, a najleprzym rozwiazaniem jest Owen

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 23 lut 2005, 18:09

ja mysle ze poweinien wrocic do anglii to moze by odzyskal znow miano gwiazdy i dawna skutecznosc

czaro7
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czaro7 » 23 lut 2005, 19:12

Powinien skorzystac z oferty i wrócic na wyspy bo w realu grzeje lawe a jak przyjdzie robinho to tym bardziej sobie nie pogra a nie wiedomo czy i adriano sie nie pojawi a w tedy moze by i zabrakolo dla niego miejsca nawet na ławce NIECH WRACA NA WYSPY

Awatar użytkownika
w00jtas
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: w00jtas » 23 lut 2005, 19:24

Owen to bardzo dobry pilkarz ma na swoim koncie 10 bramek w Hiszpanie tyle co Ronaldo i zdobyl je w wiekszosci wchodzac z lawy... uwazam ze sie manruje w Realu na miejscu Luxemburgo posluchal bym kibicow i postawil w napadzie Ronaldo i Owena a Raul na lawke... Owen lepiej zrobi jak by wrocil na wyspy np. Newcastle albo Arsenal mozliwa by byla wymiana Owen -->Arsenal Reyes -->Real chociarz Owena widzial bym w innym zespole np Newcaste co do nich to kiedy Shearer konczy kariere czy narazie jeszcze o tym nie mysli... jezli jeszcze nie konczy to by sie z Kluivertem wkurzyli :D pozbyli sie Beallemyego a tu dostaja w prezencie jeszcze lepszego napastnika :twisted:

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 23 lut 2005, 19:55

w00jtas pisze:Shearer konczy kariere czy narazie jeszcze o tym nie mysli... jezli jeszcze nie konczy to by sie z Kluivertem wkurzyli :D pozbyli sie Beallemyego a tu dostaja w prezencie jeszcze lepszego napastnika :twisted:
z tego co wiem albo na koniec tego sezony albo po nastepnym ale chyba po nastepnym :]

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 28 lut 2005, 17:07

Chęć kupna Owena wyraził Arsenal i Newcastle. A ostatnio mówi się, że nawet LFC. Według mnie nie powinien już wracać do Liverpoolu, bo jak raz go opuścił, to nie powinien znowu przychodzić. Wyszło by na to, że do Realu się przeniósł tylko dla pieniędzy. :wink:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2005, 13:02

Przed tansferem Owena do Realu uważałem, że Liverpool to nie jest klub w którym młody Anglik mógłby pokazać pełnię swoich umiejętności. Chciałem aby trafił do jakiegoś lepszego klubu a tu od razu Real Madryt. Byłem trochę zaskoczony zwłaszcza, że Real miał przecież sporo napastników w kadrze w tym świetnego, niedocenianego Morientesa który musiał grzać ławę. Teraz Owen całkiem nieźle sobie radzi wśród Kur... znaczy się Królewskich ( :wink: ) i nawet strzela trochę tych bramek. Myślę, że gdyby dostawał jeszcze trochę wiecej szans gry (zamiast Raula który kiedyś musi stracić nietykalność) to tych bramek miałby na koncie jeszcze więcej. Chyba powinien zostać w Realu i spróbować jakoś radzić sobie tutaj bo powrót do Anglii byłby krokiem w tył a Real Madryt z nowym prezesem i trenerem może niebawem stać się niezłą drużyną a nie zlepkiem indywidualności. No chyba, że Real naprawdę ma zamiar kupić Adriano i Robinho. Wtedy chyba tego miejsca będzie dla Anglika za mało.

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 04 mar 2005, 14:32

lubię oba kluby(Liverpool, Real), ale sądze ze źle zrobil idąc do Realu...rozumiem ze chcial wreszcie zdobyc jakies trofeum, ale na Anfield powoli buduje sie niezła paczka i moga cos znaczącego w przszłym sezonie osiągnąc..pozatym w Liverpoolu był 1 zawodnikiem w atau a w Realu jest 3 lub 4...

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2005, 14:35

Robinho nie bedzie wygryzał ze składu Owena oponieważ on mial by zając miejsce po Zizou moze grac na skrzydle...Adriano zastapil by Ronaldo a Owen za Raula 8) :lol:

THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Post Wyświetl pojedynczy post autor: THEMANIEK » 04 mar 2005, 14:38

Figo11 pisze:Robinho nie bedzie wygryzał ze składu Owena oponieważ on mial by zając miejsce po Zizou moze grac na skrzydle...Adriano zastapil by Ronaldo a Owen za Raula 8) :lol:

nie miał zastąpic zizu tylko figo ;)

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 04 mar 2005, 14:51

Figo11 pisze:...Adriano zastapil by Ronaldo a Owen za Raula 8) :lol:
To by było dobre wyjście ale do tej pory Raul był praktycznie nietykalny i nie wiem czy to się zmieni. Wydaje mi się, że to bardziej Owen w dalszym ciągu musiałby walczyć o miejsce w składzie z Raulem niż odwrotnie. Może jednak Luxemburgo i Sacchi przestaną się oglądać nie wiem na co i dadzą Raulowi do zrozumienia, że aby grać w pierwszej "11" Realu Madryt trzeba się bardziej starać.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 mar 2005, 14:54

mnie denerwuje to ze owen ma juz na koncie 9 goli a wciaz jest rezerwowym bo co kulka nie moze siedziec na lawce bo sie obrazi i do chelsea pojdzie a niech se idzie droga wolna nikt go tam siela nie trzyma a raul bo jest synmbolem realu rozumiem to i szanuje ale jesli jest w gorszej obecnie formie to tez moze troche odpoczac albo byc cofnietym do pomocy

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 mar 2005, 15:37

THEMANIEK pisze:
Figo11 pisze:Robinho nie bedzie wygryzał ze składu Owena oponieważ on mial by zając miejsce po Zizou moze grac na skrzydle...Adriano zastapil by Ronaldo a Owen za Raula 8) :lol:

nie miał zastąpic zizu tylko figo ;)
Hmmm chyba nie bo Figo jak teraz odejdzie zastąpi go Becks a jak odejdzie i Figo i Becks być może dojedzie do tranzakcji Real-Betis a mianowicie Joaquin :lol: do Madrytu 8)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 17 mar 2005, 17:22

Transfer Owena byl dobrym pomyslem, moze nie na ten sezon, ale w przyszlym sezonie bedzie odgrywal wazna role w tej drozynie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”