Ostrzeżenia - komentarze - Strona 49

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8206
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 09 kwie 2005, 17:09

maestro_ pisze:
mathiasek12 pisze:
maestro_ pisze:no jak ja dobrze zrozumialem to smitu dostal bana za spamowanie na privie... czy to oznacza, że redakcja czyta nasze prywatne wiadomości???? czy ma do tego prawo skoro są, jak sama nazwa wskazuje, PRYWATNE???? :roll:

ja osobiscie nie mam nic do ukrycia ;) ale to chyba nie w pozadku, jeśli ktoś przeglada moje wiaodmosci... :? nawet jesli to sa admini lub moderatorzy...
nie wydaje mi sie ze jest tak ze ktos nakablowal redakcji
ja juz nie wiem jak jest... dostalem wiadomosc od Smitu i po tym jak dostal bana wiadomosc ta zostala zablokowana, nie moge jaj otworzyć... czyli ktos ją widzial jednak... :? mogę prosić moderatorów/ administratora o wyjasnienie??
napisze tak : sa specjalne hacki do forum, ktore pozwalaja adminowi przegladac wiadomosci prywatne, ale nie wiadomo czy tutaj te forum na taki hack dodany ;)

pozdro

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 09 kwie 2005, 17:14

cloner pisze:
maestro_ pisze:
mathiasek12 pisze:nie wydaje mi sie ze jest tak ze ktos nakablowal redakcji
ja juz nie wiem jak jest... dostalem wiadomosc od Smitu i po tym jak dostal bana wiadomosc ta zostala zablokowana, nie moge jaj otworzyć... czyli ktos ją widzial jednak... :? mogę prosić moderatorów/ administratora o wyjasnienie??
napisze tak : sa specjalne hacki do forum, ktore pozwalaja adminowi przegladac wiadomosci prywatne, ale nie wiadomo czy tutaj te forum na taki hack dodany ;)

pozdro
jesli jest tu taki 'hak' to chyba powinno byc o nim wspomniane np. w regulaminie... w kazdym razie powinienem chyba wyrazic zgode na 'przegladanie' moich wiadomosci, a juz na pewno powinienem o tym wiedzieć, że ktoś ma taką możliwość... nadal mysle, że to nie jest ok...

rowniez pozdrawiam :p

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 09 kwie 2005, 17:28

Od razu jeszcze za co Ci powiem. Dołożyło mu się ostrzeżeń za reklamowanie swojego forum, spamowanie do wsztkich
no to dziwne bo ja jakoś nie dostałem żadnego priva od niego :lol:

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 09 kwie 2005, 18:23

Smitu wróci na forum po 20 dniach od daty otrzymania bana więc nie musi załatwiać sobie neo (zresztą i na to są sposoby) i wie o tym, wiedział od razu po banie.

Co do prywatnych wiadomości to przed burzeniem sie warto poczekać na informacje kogoś od nas.
cloner pisze: napisze tak : sa specjalne hacki do forum, ktore pozwalaja adminowi przegladac wiadomosci prywatne, ale nie wiadomo czy tutaj te forum na taki hack dodany ;)
Moim zdaniem taki dodatek to najzwyklejsze świństwo i nie wiem kto wpadł na tak idiotyczny pomysł by go napisać. Szczęśliwie nie postradaliśmy zmysłów by go tutaj umieszczać.

O reklamie dostaliśmy informację z różnych stron (nie tylko od moderatorów) a znając podawany adres w wiadomości bardzo łatwo takie wiadomości skasować bez ich przeglądania czy czytania. To nie pierwsza sytuacja gdzie spam na prywatne konta w naszym serwisie karany jest banem dla osoby to robiącej.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 09 kwie 2005, 21:34

Pasztet pisze:
Od razu jeszcze za co Ci powiem. Dołożyło mu się ostrzeżeń za reklamowanie swojego forum, spamowanie do wsztkich
A to sorry jeśli się poczułeś urażony :wink:. W każdym razie ja znalazłem takie zaproszenie. Hmmm.... może przez przypadek do mnie to trafiło, bo coś mi się nie wydaje, aby specjalnym uczuciem do mnie smitu pałał :roll:. W każdym razie ja to przeczytałem i zignorowałem, jakoś mnie to elitarne forum nie pociągnęło :twisted:.

dzidzius pisze: Smitu wróci na forum po 20 dniach
Parę stron wcześniej jesetm pewnien, że Tomusmc napisał, że nie zobaczymy się ze smitem na tym forum, bo dostał bloka na IP.
Ale widzę, że sytuacja wyjaśniła się już do końca :P.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 18:46 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 09 kwie 2005, 22:56

Pasztet pisze:
Nie mówiłem, że do wszystkich, to już ktoś z Was upiększył.
piwus pisze:
Pasztet pisze:
A to sorry jeśli się poczułeś urażony :wink:. W każdym razie ja znalazłem takie zaproszenie. Hmmm.... może przez przypadek do mnie to trafiło, bo coś mi się nie wydaje, aby specjalnym uczuciem do mnie smitu pałał :roll:. W każdym razie ja to przeczytałem i zignorowałem, jakoś mnie to elitarne forum nie pociągnęło :twisted:.
Raczej to nie był przypadek a masówka.
piwus pisze:
dzidzius pisze: Smitu wróci na forum po 20 dniach
Parę stron wcześniej jesetm pewnien, że Tomusmc napisał, że nie zobaczymy się ze smitem na tym forum, bo dostał bloka na IP.
Ale widzę, że sytuacja wyjaśniła się już do końca :P.
Może to był skrót myślowy i chodziło o to, że nie zobaczymy się narazie gdyż jest na urlopie od serwisu.
hrabi pisze:Tak czy siak po co admini ingeruja w prywatne wiadomosci uzytkownikow bez ich wiedzy i zgody??
Nikt nie czyta Twoich wiadomości, mamy dużo ciekawsze zajęcia. Jednak spam w takiej formie był, jest i będzie tępiony. Ponadto nie jest to serwis do rozsyłania masowych reklam a jest różnica między wysłaniem PW do paru znajomych a wysłaniem do wszystkich aktywnych osób na forum (co się liczy w setkach). Nikt nie wyrażał otrzymywania tego typu informacji do swojej skrzynki będącej najwyklejszym spamem.

Kotek wiecej takich uwag a popcorn przyda Ci się ale w innym miejscu.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 09 kwie 2005, 22:59

Panie dzidziusiu. Weź się pan zastanów. Wejdź se na to forum i zbanuj wszystkich użytkowników co mają takie same loginy tam i tu. zawsze 20% mniej piszących, 20% mniejszy kłopot.

Bany za darmo, bany dla wszystkich!!!!!!

Big Brother trwa.

Awatar użytkownika
oskar11
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: oskar11 » 09 kwie 2005, 23:12

Dosc juz tych impertynencji Kotek. Od pewnego czasu usilnie pracujesz sobie na bana i udalo Ci sie gratuluje.

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 09 kwie 2005, 23:55

dzidzius pisze:Czy to jest temat o ostrzeżenia czy o tym gdzie pracujemy? Chcesz podyskutować zapraszam do odpowiedniego ku temu miejsca a nie wykręcaj się cenzurą.
Cenzura obowiazywala od zawsze na tym forum,co w pewnej czesci popieram lecz nie do konca,zastanawia mnie wciaz fakt dlaczego inni user'zy nie dostawali W za linki,nadal pare osob ma w podpisie,a jak ja dodalem link to odrazu W,to samo z Smitem,dodal ten sam link i ban,czy Wy sie na nas zawzieliscie?Nie dajecie nam zyc na tym forum takze sie chyba pozegnamy.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 09 kwie 2005, 23:58

To forum poprostu śmierdzi komuną, a pozatym dzidzius jest wyjątkowo nie uprzejmy ...

Pewnie właśnie dostałem bana.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 10 kwie 2005, 0:00

Ostrzeżenia jak już były przyznawane za linki w podpisach do for a nie do innych portali/stron.
Smitu za podanie linka nie dostał bana jest to spore uproszczenie mogące wprowadzić w błąd, ale to już wyjaśniałem.
Nikt się też na nikogo nie zawziął, jak widać nadal tu pisujesz, Smitu będzie mógł jeśli będzie chciał za kilkanaście dni a to czy się pożegnasz z tym forum czy nie, zależy póki co od Ciebie (odstępstwem od tego gdy decyduje druga strona dając bana).
Bonso pisze:To forum poprostu śmierdzi komuną, a pozatym dzidzius jest wyjątkowo nie uprzejmy ...
Dlaczego niby?

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 10 kwie 2005, 0:05

Dorian

Cenzura jako taka zawsze będzie. Nie chcieliśmy i nadal nie chcemy aby forum było miejscem, gdzie można się do woli powyżywać. To ma być miejsce, gdzie będzie można w kulturalny sposów przedstawić swoje przekonania i podyskutować z innymi użytkownikami na różne tematy, nawet niekoniecznie piłkarskie. To się na pewno nie zmieni i chyba to rozumiesz.

Co do sprawy z linkami w podpisach. Powiem Ci i Wam jak to wygląda z mojej strony. Otóz niektórzy w swoich podpisach mają linki do stron o różnej tematyce, ale nie są o linki do stron że tak to nazwę "bezpośrednio z nami konkurującymi". Chyba rozumiesz dlaczego nie patrzymy na to ze zbyt wielkim entuzjazmem. Czyż Era była zadowolona, gdy dowiedziała się, że na koszulkach Wisły Kraków pojawi się logo Idei?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 10 kwie 2005, 0:12

dzidzius pisze:Ostrzeżenia jak już były przyznawane za linki w podpisach do for a nie do innych portali/stron.
Smitu za podanie linka nie dostał bana jest to spore uproszczenie mogące wprowadzić w błąd, ale to już wyjaśniałem.
Nikt się też na nikogo nie zawziął, jak widać nadal tu pisujesz, Smitu będzie mógł jeśli będzie chciał za kilkanaście dni a to czy się pożegnasz z tym forum czy nie, zależy póki co od Ciebie (odstępstwem od tego gdy decyduje druga strona dając bana).
Bonso pisze:To forum poprostu śmierdzi komuną, a pozatym dzidzius jest wyjątkowo nie uprzejmy ...
Dlaczego niby?
Większość userów, ma po kilka ostrzezeń, a dlaczego jesteś nie uprzejmy ?? Nie wiem, może mi sie tylko tak wydaje, w końcu ja jestem tu nowy, dopiero dziś dołączyłem :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”