Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 2

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 03 sie 2004, 17:46

Juventus to swietny klub. Moj ulubiony w serie A. miomo ze kadrowo nie sa zbyt silni to maja bardzo zgrany i swietnie grajacy zespol. Dolaczyl teraz emerson ktory od Davidsa jest niebo lepszy wiec moze byc dobry sezon dla Juve. Ale i tak uwazam ze wygra Milan bo maja zgrany zespol i swietna kadre

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 03 sie 2004, 20:01

Juve jest jak dla mnie najlepszym klubem na świecie :)
W końcu to im kibicuje, chciałbym aby wkońcu sięgneli po Ligę Mistrzów, a przy okazji tak jak przed dwoma i trzema sezonami zdobyli Scudetto :D

Awatar użytkownika
Alexinhio
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alexinhio » 03 sie 2004, 23:33

Jestem fanem Juve i realistą.Juve w następnym sezonie zdobędzie gówno jeśli nie kupi jeszcze z 2-3 "młodych" zawodników.Polityka Moggiego mi się nie podoba oddali do fiorentiny świetnego młodego Maresce który był jednym z najlepszych jak nie najlepszym zawodnikiem Juve w zeszłym sezonie i to jeszcze za 2,5 mln ale dobre to że mają 50% praw do niego.Sezon jeszcze się nie zaczoł a myśle że Juve już est na straconej pozycji.Mam nadzieje że jeszcze ktoś do nas przyjdzie np.Bonera,Gilardino i Jankulovsky może rozkręci się Miccoli,Legrotaglie i Appiah,zoobaczymy co pokarzą Emerson i Blasi,coż poczekamy zoabczymy.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sie 2004, 0:41

Dobra fajnie ze Juventus nawet jak przegra to bedzie jakas tragedia? a Barcelona? w ostatnich sezonach byla nawet w strefie spadkowej i wszyscy mowili ze juz po niej! a co sie stalo? nie przegrala 10 (czi iles tam bo juz nie pamietam) kolejek z rzedu i zajela drugie miejsce! Fakt ze Juve niema dobrej obrony a Del Piero choc jest bez formy to jest wystawiany! Ale pomysl ze to bylo za czasow Lippiego a teraz jest Capello! moze cos pozmienia? a sklad to jest wybor tylko i jedynie Moggiego! jesli nie chce kupic to nie kupuje! Ludzie nie kumam jesli nie idzie jakiejs druzynie to trzeba caly sklad wywalic i wstawic nowy?? w podobnym skladzie zdobyli 2 mistrzostwa pod rząd!!! Jesli ktos tu nie jest kibicem tego klubu to niech sie nie wypowiada! PS 3/4 bylo kierowane do chłopaczka którego niestety nigdy nie przeprosze! a 1/4 to bylo do antykibicow Juve!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 04 sie 2004, 18:16

ZGADZAM SIE Z TOBA "Tomusmc" !!!! JUVE MA DOBRY SKŁAD A ŻE NIE KUPUJE ZNANYCH ZAWODNIKÓW TO NIE SWIADCZY ZE JUZ PRZEGRAŁ MISTRZOSTWO!!! FORZA JUVE

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3127

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sie 2004, 20:57

Tomusmc pisze:Ludzie nie kumam jesli nie idzie jakiejs druzynie to trzeba caly sklad wywalic i wstawic nowy?? w podobnym skladzie zdobyli 2 mistrzostwa pod rząd!!! Jesli ktos tu nie jest kibicem tego klubu to niech sie nie wypowiada! PS 3/4 bylo kierowane do chłopaczka którego niestety nigdy nie przeprosze! a 1/4 to bylo do antykibicow Juve!
Ja sie wypowiem bo to wolne forum i moge polemizowac z kim chce i kiedy mi sie podoba.Zwroc uwage ze 2 lata w pilce to duzo.Zdobyli mistrza 2 lata temu ale inne zespoly nie stoja w miejscu i juz w tamtym sezonie Juve dostalo wklepy od Milanu (3:1 u siebie) Interu (3:1 u siebie) i Romy (4:0 wyjazd) poza tym nie wygralo zadnego meczu z zespolem czolowki czyli Roma Inter Milan i Lazio.A Ty mowisz ze nie trzeba nic zmieniac.Niech nie zmieniaja mi to na reke bo znowu klekniecie przed Mediolanem.Ze szczerymi pozdrowieniami i wyrazami wspolczucia Chlopaczek.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 04 sie 2004, 21:22

Jeszcze zobaczymy jaki bedziesz pewny swego pod koniec sezonu! Bo Milan na swoich tranferach sie jeszcze przejedzie! Za pewny siebie jestes chlopcze! A pozatym zobacz! Czy Milan to jest krol bo zdobyl w zeszlym sezonie Mistrzostwo i teraz bedzie je zdobywal przez nastepne 10 lat? i zaden inny klub nie ma z nim szans? Smieszny jestes i koncze na tym co napisalem bo nie bede rozmawial z takimi jak TY!!!!

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 04 sie 2004, 21:46

Czytaj ze zrozumieniem to bardzo przydatna umiejetnosc.Nigdzie nie napisalem ze Milan bedzie zdobywal mistrza przez nastepne 10 lat.Napisalem ze Juventus nie ma w tym roku szans na scudetto z takim skladem i takimi transferami.Ciesze sie ze juz nie bedziesz ze mna rozmawial bo nie bede musial polemizowac z Twoimi kosmicznymi teoriami.Uwazasz ze jestem smieszny?Ok.Daj swoje zdjecie na fotka.pl to ja Ci powiem jaki ty jestes :lol:

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 05 sie 2004, 10:54

Chlopaczek pisze:Czytaj ze zrozumieniem to bardzo przydatna umiejetnosc.Nigdzie nie napisalem ze Milan bedzie zdobywal mistrza przez nastepne 10 lat.Napisalem ze Juventus nie ma w tym roku szans na scudetto z takim skladem i takimi transferami.Ciesze sie ze juz nie bedziesz ze mna rozmawial bo nie bede musial polemizowac z Twoimi kosmicznymi teoriami.Uwazasz ze jestem smieszny?Ok.Daj swoje zdjecie na fotka.pl to ja Ci powiem jaki ty jestes :lol:
dopóki nie rospocznie się sezon, każdy ma szanse na Mistrza :) Sądzę, że o Scudetto będzie walczył Inter (najbardziej się wzmocnił), z Juventusem (praktycznie zawsze walczą do końca) i Milanem (obrońca tytułu). Inne zespoły nie powinny wedrzeć się do ścisłej trójki, ale nie skreślałbym Romy i Lazio. :D
Chlopaczek pisze:
Tomusmc pisze:Ludzie nie kumam jesli nie idzie jakiejs druzynie to trzeba caly sklad wywalic i wstawic nowy?? w podobnym skladzie zdobyli 2 mistrzostwa pod rząd!!! Jesli ktos tu nie jest kibicem tego klubu to niech sie nie wypowiada! PS 3/4 bylo kierowane do chłopaczka którego niestety nigdy nie przeprosze! a 1/4 to bylo do antykibicow Juve!
Ja sie wypowiem bo to wolne forum i moge polemizowac z kim chce i kiedy mi sie podoba.Zwroc uwage ze 2 lata w pilce to duzo.Zdobyli mistrza 2 lata temu ale inne zespoly nie stoja w miejscu i juz w tamtym sezonie Juve dostalo wklepy od Milanu (3:1 u siebie) Interu (3:1 u siebie) i Romy (4:0 wyjazd) poza tym nie wygralo zadnego meczu z zespolem czolowki czyli Roma Inter Milan i Lazio.A Ty mowisz ze nie trzeba nic zmieniac.Niech nie zmieniaja mi to na reke bo znowu klekniecie przed Mediolanem.Ze szczerymi pozdrowieniami i wyrazami wspolczucia Chlopaczek.
Heh...co ty powiesz, Juve pokonało Lazio 1:0 na własnym stadionie, a pozatym dziwny jest fakt, że mecze które jak wspomniałeś przegrywali z drużynami z czołówki, to arbitrem był Collina......może coś w tym jest 8)
Nie było go tylko w meczu z Romą (2:2), z Milanem (1:1) i z Lazio (1:0), jak widać w tych spotkaniach "Bianconeri" nie przegrali :D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 08 sie 2004, 5:51

Dzieki Kebab bo akurat tego nie pamietalem! i co teraz powiesz chlopaczku zapyzialy?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 08 sie 2004, 10:03

Powiem wow.To zamkneliscie mi usta.Jedno zwyciestwo z Lazio 1:0.Zapomnialem o nim.Jestem naprawde mile zaskoczony.

To teraz mieszamy w to sedziow?Litosci.Cos w tym jest?Ciekawe co?Zwalisz na wszystko tylko nie przyznasz ze Juventus byl po prostu duzo slabszy chodzby w meczu z Roma na wyjezdzie i Milanem u siebie.Juventus w przekroju calego sezonu to nie byl ten Juventus do ktorego wszyscy sie przyzwyczaili.I bez wzmocnien dalej bedzie taki slaby ale to juz wasz problem.

Cos wam powiem.Jesli chcecie zeby wszyscy sie zachwycali jaki to super jest Juventus to idzcie na forum Juventusu.Tam wszyscy beda wam przytakiwac ze Juve to najlepszy klub ze zdobedzie potrojna korone ze Del Piero to Bog pilki itp. Natomiast na tym forum musicie sie liczyc ze skrajnie innymi opiniami.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 sie 2004, 15:01

A ja wam powim tyl;ko tyle. Sezon się nie zaczął i teraz możemy tylko pospekulować kto zdobędzie scudetto. Jak będzie naprawdę tego nie wei nikt.......Nie znamy przyszłości i chyba nawet dobrze, bo kibicowanie nie mialoby sensu.

WIecie co po co się kłócić i unosić tylko dlatego, że ktoś napsze, że Milan albo Inter są słabi. Każdy wie swoje. ...

Nikt nikogo nie pzrekona do swoich racji............

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 08 sie 2004, 16:03

Chlopaczek pisze:Powiem wow.To zamkneliscie mi usta.Jedno zwyciestwo z Lazio 1:0.Zapomnialem o nim.Jestem naprawde mile zaskoczony.

To teraz mieszamy w to sedziow?Litosci.Cos w tym jest?Ciekawe co?Zwalisz na wszystko tylko nie przyznasz ze Juventus byl po prostu duzo slabszy chodzby w meczu z Roma na wyjezdzie i Milanem u siebie.Juventus w przekroju calego sezonu to nie byl ten Juventus do ktorego wszyscy sie przyzwyczaili.I bez wzmocnien dalej bedzie taki slaby ale to juz wasz problem.

Cos wam powiem.Jesli chcecie zeby wszyscy sie zachwycali jaki to super jest Juventus to idzcie na forum Juventusu.Tam wszyscy beda wam przytakiwac ze Juve to najlepszy klub ze zdobedzie potrojna korone ze Del Piero to Bog pilki itp. Natomiast na tym forum musicie sie liczyc ze skrajnie innymi opiniami.
A może jak ty masz zamiar bronić cały czas Milanu, to idź na ich forum (jeżeli coś takiego posiadacie), bo jak widać nie za bardzo wiesz co odpowiedzieć na mecz z Lazio, a poza tym spójrz na to, jak Milaniści po zwycięstwie 4:1 nad Deportivo w rewanżu dostali 4:0 w plecy :P

A tak poza tym, "Rossoneri" za ligowe przekręty niegdyś wylecieli z ligi, a Juve i Inter grają od zawsze i nigdy nie spadły :P

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 08 sie 2004, 16:09

Nie rozumiem Was. CO było a nie jest nie pisze się w rejestr.... liczy się teraźniejszość....teraz w Milanie grają inni piłkarze i są inne władze..

Poza tym każdenu zdarzają się wpadki i słabsze sezony....taka już kolej rzeczy.....nie mozna wiecznie wygrywać.......

Awatar użytkownika
kebab88
Beniaminek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kebab88 » 08 sie 2004, 16:19

Nie można też wszystkiego nie rozumieć, kolej rzeczy taka już jest, ale też nie powinno się z góry nikogo skreślać, dlatego jak on pokazuje nam tu słabe mecze Juve, to ja mu będe przypominał o Milanie :P

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”