Najlepszy duet napastnikow w Hiszpanii - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 22 lip 2005, 17:41

Rossi pisze:
AtletiFAN pisze:Robinho już teraz doruwnuje(czy jkak to się pisze) Henremu ,a co będzie za kilka lat... :roll:
A z czego to wywniskowałeś?? Po paru meczach w PK i kilku sztuczkack które siciągnołeś z internetu??? Przecież z nim może jeszcze różnie być!
Henry który co sezon stzrela w najcięższej lidze świata po 25 bramek i Robinho który nawet nie wiadomo jak sobie poradzi w Europie dobre porównanie buhh. Zastanów się troche każdy taką podniete łapie Robinho że głowa mała ( połowa jego zwodów jest nieskuteczna) a kazdy pieje na widok Robsona.
Małe sprostowanie - Henry strzela po 30 goli (ale mniejsz z tym)
Tak więc Robinho to ogromny talent, ale zobaczymy czy sprawdzi sie w Europie - nie wiadomo jak szybko sie przystouje - i czy juz w pierwszym sezonie będzie zdobywał gole jak na zawołanie. Poza tym on chyba woli ładniej podac niż strzelić :wink:

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 22 lip 2005, 17:51

fieldy pisze:
Rossi pisze:
AtletiFAN pisze:Robinho już teraz doruwnuje(czy jkak to się pisze) Henremu ,a co będzie za kilka lat... :roll:
A z czego to wywniskowałeś?? Po paru meczach w PK i kilku sztuczkack które siciągnołeś z internetu??? Przecież z nim może jeszcze różnie być!
Henry który co sezon stzrela w najcięższej lidze świata po 25 bramek i Robinho który nawet nie wiadomo jak sobie poradzi w Europie dobre porównanie buhh. Zastanów się troche każdy taką podniete łapie Robinho że głowa mała ( połowa jego zwodów jest nieskuteczna) a kazdy pieje na widok Robsona.
Tak więc Robinho to ogromny talent, ale zobaczymy czy sprawdzi sie w Europie - nie wiadomo jak szybko sie przystouje - i czy juz w pierwszym sezonie będzie zdobywał gole jak na zawołanie. Poza tym on chyba woli ładniej podac niż strzelić :wink:
Ale mi chodzilo w lidze a jak dobzre pamietam tylko raz stzrelił do tej pory 30 bramek w lidze :wink: Ale Robinho napewno tylu goli nie bedzie zdobywał bo to od razu że to nie ta sama klasy co Henry

Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 22 lip 2005, 19:28

Rossi pisze:
fieldy pisze:
Rossi pisze:
Ale mi chodzilo w lidze a jak dobzre pamietam tylko raz stzrelił do tej pory 30 bramek w lidze :wink: Ale Robinho napewno tylu goli nie bedzie zdobywał bo to od razu że to nie ta sama klasy co Henry
Henry też na początku nie sprawdził się w lidze włoskeij. Potem jak przeszedł do Arsenalu to też od razu nie strzelał po 30 bramek, tylko 17 jak dobrze pamiętam.

Awatar użytkownika
Michal10
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michal10 » 22 lip 2005, 19:40

Zgadzam sie z AtletiFan 8) a co do Rossiego to nie pouczaj wszystkich :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
John Travolta
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 5
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: John Travolta » 22 lip 2005, 20:09

Na mnie Robinho nie robi duzego wrazenia.
Znam go głównie z pucharu konfederacji gdzie ogladalem cale mecze i jego gra mnie nie powalila.Co rusz razil nieskutecznoscia a to jest bardzo wazne dla napastnika.
Henry wg mnie razem z Ronaldinho najlepsi pilkarze swiata.
W koncu w tym sezonie Henry mial zarowno najwiecej bramek w Premiership jak i najwiecej asyst wiec po tym widac ze to nie jest typowy sęp.
Z mlodych graczy wg mnie lepszym od Robinho napastnikiem jest Rooney.Dobry jest Robin van Persi Farfan z PSV ,albo bardzo mlody Rossi z MU.Mozna by tak mnozyc przykaldy.
Robinho jak byl by np mecz Juve-Real nie wiem czy by wstal po starcu z Viera.
Zobaczymy jak sobie poradzi i jak sie rozwinie.

stz_FcB
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: stz_FcB » 22 lip 2005, 21:28

Robinho nie poriostu ja go nie rozumie najpierw powinien sie ograć w europie a najlepiej w Ajaxie albo w PSV :D a nie odrazu do szmamaticos !! :D chociaz ciekawe jak bedzie grał w europie ?? sie zobaczy tylko real bedzie miał troszke duzo tych napastników jak Owen sie nie mieści w 1 składzie to . . . Robinho marny twoj los :P

cziker
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cziker » 25 lip 2005, 10:56

Eto'o - Ronaldinho
Ronaldo - Owen
Eto'o - Giuly
Maxi Lopez - Ronaldinho
:twisted:

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 25 lip 2005, 11:40

AtletiFAN pisze:
Rossi pisze:
fieldy pisze:
Henry też na początku nie sprawdził się w lidze włoskeij. Potem jak przeszedł do Arsenalu to też od razu nie strzelał po 30 bramek, tylko 17 jak dobrze pamiętam.
Ale co to zmienia ?
Napisałeś że juz teraz mu dorównuje a piszesz jak Henry grał kiedyś. Nie widze spójności.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”