Król strzelców 04/05r - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
yazzid1991
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazzid1991 » 15 maja 2005, 12:58

hm czy ten temat dotyczy Serie A?nie zauważłem zeby tak napisał ten który zakładał ten Temat ja uważam ze zostanie nim Rasialdo......lub Henry....E'eto

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 15 maja 2005, 13:51

yazzid1991 pisze:hm czy ten temat dotyczy Serie A?nie zauważłem zeby tak napisał ten który zakładał ten Temat ja uważam ze zostanie nim Rasialdo......lub Henry....E'eto
No to co ty piszesz jakies Rasialdo i nie wiadomoc co :?: :roll: , napisalbys przynajmniej krolem strzelcow czego bedzie Rasiak :roll:

Przyklad posta :arrow:

Grzesio Rasiak bedzie krolem strzelcow pierwszej ligi angielskiej ...

POZDRO :P

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 maja 2005, 8:17

I chyba bedfziemy mieli niespodzianke bo krolem strzelcow zostanie C.Lucarelli. Ale do konca jeszcze jedna kolejka wiec moze Gilardino , a moze przy odrobinie szczescia Montella zdobedzie korone

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 25 maja 2005, 8:21

Parma może obniżyć cenę za Gilardinio, po tym jak żaden klub nie zdoła wyłożyć aż 35 mln funtów.

ALBERTO NIE DŁUGO NASZ!!!!

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 25 maja 2005, 10:05

Mikusinski -> a czytałes dalej tego newsa pisali tam ze on jak i druzyna chca sie dogadac z Milanem :D
co do korony to
Roma gra z Chievo moze Montella strzelic w tym meczu z dwie bramki moze 3 :D jeszcze graja u siebie byc moze sie przebudzi
Livorno gra z Messina na wyjezdzie tu nie wiadoma Lucarelli moze strzelic z jedna brame
Parma na wyjezdzie z Lecce wiadomo ze Lecce ma najgorsza obrone wiec byc moze to Gilardino siegnie po korone
chciałbym aby to Montella zdobył korone ale sadze ze to Gila zdobedzie byc moze beda dwaj krolowie :roll:

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”