Moderatorzy - ocena pracy - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sty 2005, 22:07

Tzn powiem tak rozmawialem z jedna osoba na ten team(ta osoba napewno wie o kogo chodzi) ale nie dostaje zadnej odpowiedzi wiec nie wiem czy to jest nadal aktualne.Jesli mi to ktos zaproponuje to na 99.9% sie zgodze :roll:

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 17 sty 2005, 23:37

Panowie mam pytanie. Co muszę zrobić, żeby zostać moderatorem?

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 17 sty 2005, 23:43

Axel Hammond pisze:Panowie mam pytanie. Co muszę zrobić, żeby zostać moderatorem?
2. Musisz coś zrobić dla serwisu; Twoje posty muszą być mądre i na temat
A i bez obrazy ale jestem pewien tego że do jutra posypią się słowa krytyki dla twojej osoby i ten temat wzrośnie o jakies 3 strony i większość postów bedzie typu że se jaja robisz itp. że nie piszesz mądrze itp.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 11:38

Poko pisze:
Axel Hammond pisze:Panowie mam pytanie. Co muszę zrobić, żeby zostać moderatorem?
A i bez obrazy ale jestem pewien tego że do jutra posypią się słowa krytyki dla twojej osoby i ten temat wzrośnie o jakies 3 strony i większość postów bedzie typu że se jaja robisz itp. że nie piszesz mądrze itp.
No to chyba się kwalifikuję. Moje posty pod względem poziomu nie za bardzo odstają od reszty forumowiczów. Są zdecydowanie zawsze na temat, nigdy nie dostałem ostrzeżenia za zejście z tematu. No i zrobiłem coś dla serwisu. Chwalono mnie, że forum się trochę rozruszało, że coś się wreszcie dzieje. Mimo że ponad połowa uzytkowników żąda dla mnie bana, to myślę, że byłoby im przykro, gdyby Axela wyrzucono z forum. Tak więc gdzie mam złożyć CV, życiorys i list motywacyjny, żeby zostać moderatorem?

Awatar użytkownika
rebuzz
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 sty 2005, 11:43

Axel Hammond pisze: Tak więc gdzie mam złożyć CV, życiorys i list motywacyjny, żeby zostać moderatorem?
najlepiej do admina "dzidziusia"

Awatar użytkownika
Wtajemniczeni_wiedzą
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 11:46

O boshe Lewy ty naprawdę masz zero inteligencji...poprosz o coś takiego na forum PN to wszyscy ciebie wyśmieją, już i tak się śmieją z twoich dennych i bez użytecznych postów...myślałeś, że tutaj są głupi ludzie i będziesz nim manipulował widocznie się myliłeś, bo każdy z moderatorów jak i użytkowników (oprócz Mikusińskiego) jest od ciebie o wiele wiele mądrzejszy chociaż niektózy z nich mają mniej lat od ciebie, a ty jako 18 latek, to naprawdę żałosny...dzięki za uwagę :wink:

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 18 sty 2005, 16:09

Axel Hammond pisze:
Poko pisze:
No to chyba się kwalifikuję. Moje posty pod względem poziomu nie za bardzo odstają od reszty forumowiczów. Są zdecydowanie zawsze na temat, nigdy nie dostałem ostrzeżenia za zejście z tematu. No i zrobiłem coś dla serwisu. Chwalono mnie, że forum się trochę rozruszało, że coś się wreszcie dzieje. Mimo że ponad połowa uzytkowników żąda dla mnie bana, to myślę, że byłoby im przykro, gdyby Axela wyrzucono z forum. Tak więc gdzie mam złożyć CV, życiorys i list motywacyjny, żeby zostać moderatorem?
Proponuje abyś poczekał aż znikną Ci te ostrzezenia bo masz ich zstanowczo za dużo i przez jakiś czas ich nie łapał bo co to za moderator który ma ciągle ostrzeżenia :?:

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 18 sty 2005, 16:14

heh moderatorzy są fajni,co wy chcecie :!:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 18:16

moze mi ktos powiedziec kto i dlaczego zamknal temat "real - dlaczego ich nie lubisz??" ???????? co to wogole za cenzura?? czemu nie moze byc takiego tematu??

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 18 sty 2005, 18:19

zawdi pisze:moze mi ktos powiedziec kto i dlaczego zamknal temat "real - dlaczego ich nie lubisz??" ???????? co to wogole za cenzura?? czemu nie moze byc takiego tematu??
Otworzę go jak mi podasz jakieś sensowne argumenty co do otwarcia go :wink:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 18:35

Kotek pisze:
zawdi pisze:moze mi ktos powiedziec kto i dlaczego zamknal temat "real - dlaczego ich nie lubisz??" ???????? co to wogole za cenzura?? czemu nie moze byc takiego tematu??
otworz go bo nie ma sensownych argumentow do zamykania go :wink:

peace

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 18 sty 2005, 18:37

zawdi pisze:
Kotek pisze:
otworz go bo nie ma sensownych argumentow do zamykania go :wink:

peace
Zobaczę co da się zrobić ;)

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 18:52

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:O boshe Lewy ty naprawdę masz zero inteligencji...poprosz o coś takiego na forum PN to wszyscy ciebie wyśmieją, już i tak się śmieją z twoich dennych i bez użytecznych postów...myślałeś, że tutaj są głupi ludzie i będziesz nim manipulował widocznie się myliłeś, bo każdy z moderatorów jak i użytkowników (oprócz Mikusińskiego) jest od ciebie o wiele wiele mądrzejszy chociaż niektózy z nich mają mniej lat od ciebie, a ty jako 18 latek, to naprawdę żałosny...dzięki za uwagę :wink:
1. Czemu nazywasz mnie lewym? Nie popełniłem w życiu żadnego przestępstwa, nawet wykroczenia. Jestem uczciwy i prawdomówny, a więc mnie obrażasz.
2. Daj mi linka do forum PN (cokolwiek to jest), chętnie poczytam.
3. Masz prawo uważać, że moje posty są denne i bezużyteczne. Żyejmy w wolnym kraju.
4. Wcale nie myślałem, że tutaj są głupi ludzie (zdarzają się, ale są w mniejszości).
5. Nikim nie chcę manipulować, to nie w moim stylu.
6. Z tą mądrością to bym tak nie przesadzał. Nie możesz mnie osądzać na podstawie kilku postów.
7. Proszę.

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 18 sty 2005, 19:05

Wtajemniczeni_wiedzą pisze:O boshe Lewy ty naprawdę masz zero inteligencji...poprosz o coś takiego na forum PN to wszyscy ciebie wyśmieją, już i tak się śmieją z twoich dennych i bez użytecznych postów...myślałeś, że tutaj są głupi ludzie i będziesz nim manipulował widocznie się myliłeś, bo każdy z moderatorów jak i użytkowników (oprócz Mikusińskiego) jest od ciebie o wiele wiele mądrzejszy chociaż niektózy z nich mają mniej lat od ciebie, a ty jako 18 latek, to naprawdę żałosny...dzięki za uwagę :wink:
Po pierwsze:
To ja mam ksywke Lewy i niechcialbymz zeby ktos byl tak nazywany (nawet Axel)
Po drugie:
Wystapie w obronie Axela, poniewz nie uwazam aby byl mial on "zero inteligencji" i pisal "denne i bezuzyteczne posty". Axel jest jednym z bardziej zrownowazonych uzytkownikow forum.

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 19:47

Vicas pisze:Po pierwsze:
To ja mam ksywke Lewy i niechcialbymz zeby ktos byl tak nazywany (nawet Axel)
Użytkownik wtajemniczeni_wiedzą jest więc tylko nędznym prowokatorem. Na szczęście nie udało mu się z nikogo zrobić idioty...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”