Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 17 sty 2005, 22:07
DORIAN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 17 sty 2005, 23:37
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 17 sty 2005, 23:43
Axel Hammond pisze:Panowie mam pytanie. Co muszę zrobić, żeby zostać moderatorem?
A i bez obrazy ale jestem pewien tego że do jutra posypią się słowa krytyki dla twojej osoby i ten temat wzrośnie o jakies 3 strony i większość postów bedzie typu że se jaja robisz itp. że nie piszesz mądrze itp.2. Musisz coś zrobić dla serwisu; Twoje posty muszą być mądre i na temat
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 11:38
No to chyba się kwalifikuję. Moje posty pod względem poziomu nie za bardzo odstają od reszty forumowiczów. Są zdecydowanie zawsze na temat, nigdy nie dostałem ostrzeżenia za zejście z tematu. No i zrobiłem coś dla serwisu. Chwalono mnie, że forum się trochę rozruszało, że coś się wreszcie dzieje. Mimo że ponad połowa uzytkowników żąda dla mnie bana, to myślę, że byłoby im przykro, gdyby Axela wyrzucono z forum. Tak więc gdzie mam złożyć CV, życiorys i list motywacyjny, żeby zostać moderatorem?Poko pisze:Axel Hammond pisze:Panowie mam pytanie. Co muszę zrobić, żeby zostać moderatorem?A i bez obrazy ale jestem pewien tego że do jutra posypią się słowa krytyki dla twojej osoby i ten temat wzrośnie o jakies 3 strony i większość postów bedzie typu że se jaja robisz itp. że nie piszesz mądrze itp.2. Musisz coś zrobić dla serwisu; Twoje posty muszą być mądre i na temat
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rebuzz » 18 sty 2005, 11:43
najlepiej do admina "dzidziusia"Axel Hammond pisze: Tak więc gdzie mam złożyć CV, życiorys i list motywacyjny, żeby zostać moderatorem?
rebuzz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wtajemniczeni_wiedzą » 18 sty 2005, 11:46
Wtajemniczeni_wiedzą

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 18 sty 2005, 16:09
Proponuje abyś poczekał aż znikną Ci te ostrzezenia bo masz ich zstanowczo za dużo i przez jakiś czas ich nie łapał bo co to za moderator który ma ciągle ostrzeżeniaAxel Hammond pisze:No to chyba się kwalifikuję. Moje posty pod względem poziomu nie za bardzo odstają od reszty forumowiczów. Są zdecydowanie zawsze na temat, nigdy nie dostałem ostrzeżenia za zejście z tematu. No i zrobiłem coś dla serwisu. Chwalono mnie, że forum się trochę rozruszało, że coś się wreszcie dzieje. Mimo że ponad połowa uzytkowników żąda dla mnie bana, to myślę, że byłoby im przykro, gdyby Axela wyrzucono z forum. Tak więc gdzie mam złożyć CV, życiorys i list motywacyjny, żeby zostać moderatorem?Poko pisze:Axel Hammond pisze:Panowie mam pytanie. Co muszę zrobić, żeby zostać moderatorem?A i bez obrazy ale jestem pewien tego że do jutra posypią się słowa krytyki dla twojej osoby i ten temat wzrośnie o jakies 3 strony i większość postów bedzie typu że se jaja robisz itp. że nie piszesz mądrze itp.2. Musisz coś zrobić dla serwisu; Twoje posty muszą być mądre i na temat
Poko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 18 sty 2005, 16:14
KUBA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 18:16
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 18 sty 2005, 18:19
Otworzę go jak mi podasz jakieś sensowne argumenty co do otwarcia gozawdi pisze:moze mi ktos powiedziec kto i dlaczego zamknal temat "real - dlaczego ich nie lubisz??" ???????? co to wogole za cenzura?? czemu nie moze byc takiego tematu??
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 18 sty 2005, 18:35
otworz go bo nie ma sensownych argumentow do zamykania goKotek pisze:Otworzę go jak mi podasz jakieś sensowne argumenty co do otwarcia gozawdi pisze:moze mi ktos powiedziec kto i dlaczego zamknal temat "real - dlaczego ich nie lubisz??" ???????? co to wogole za cenzura?? czemu nie moze byc takiego tematu??
Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 18 sty 2005, 18:37
Zobaczę co da się zrobićzawdi pisze:otworz go bo nie ma sensownych argumentow do zamykania goKotek pisze:Otworzę go jak mi podasz jakieś sensowne argumenty co do otwarcia gozawdi pisze:moze mi ktos powiedziec kto i dlaczego zamknal temat "real - dlaczego ich nie lubisz??" ???????? co to wogole za cenzura?? czemu nie moze byc takiego tematu??![]()
peace
Kotek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 18:52
1. Czemu nazywasz mnie lewym? Nie popełniłem w życiu żadnego przestępstwa, nawet wykroczenia. Jestem uczciwy i prawdomówny, a więc mnie obrażasz.Wtajemniczeni_wiedzą pisze:O boshe Lewy ty naprawdę masz zero inteligencji...poprosz o coś takiego na forum PN to wszyscy ciebie wyśmieją, już i tak się śmieją z twoich dennych i bez użytecznych postów...myślałeś, że tutaj są głupi ludzie i będziesz nim manipulował widocznie się myliłeś, bo każdy z moderatorów jak i użytkowników (oprócz Mikusińskiego) jest od ciebie o wiele wiele mądrzejszy chociaż niektózy z nich mają mniej lat od ciebie, a ty jako 18 latek, to naprawdę żałosny...dzięki za uwagę
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 18 sty 2005, 19:05
Po pierwsze:Wtajemniczeni_wiedzą pisze:O boshe Lewy ty naprawdę masz zero inteligencji...poprosz o coś takiego na forum PN to wszyscy ciebie wyśmieją, już i tak się śmieją z twoich dennych i bez użytecznych postów...myślałeś, że tutaj są głupi ludzie i będziesz nim manipulował widocznie się myliłeś, bo każdy z moderatorów jak i użytkowników (oprócz Mikusińskiego) jest od ciebie o wiele wiele mądrzejszy chociaż niektózy z nich mają mniej lat od ciebie, a ty jako 18 latek, to naprawdę żałosny...dzięki za uwagę
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 18 sty 2005, 19:47
Użytkownik wtajemniczeni_wiedzą jest więc tylko nędznym prowokatorem. Na szczęście nie udało mu się z nikogo zrobić idioty...Vicas pisze:Po pierwsze:
To ja mam ksywke Lewy i niechcialbymz zeby ktos byl tak nazywany (nawet Axel)
Axel Hammond
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio